نرخ رشد مبتلایان به ویروس کرونا در کشور همچنان صعودی/ ۴.۸ درصد مبتلایان جان باختند
ویروس کرونا برای اولین بار در شهر ووهان استان هوبئی چین مشاهده شد و سازمان بهداشت جهانی در خصوص این بیماری اعلام وضعیت اضطراری کرده است و هر لحظه تعداد مبتلایان و قربانیان این ویروس درحال افزایش است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، ویروس کرونا که چندیست بیشتر کشورهای دنیا را درگیر خود کرده، از ۳۰ بهمن ماه ۹۸ در ایران مشاهده شد.
منشا این بیماری شهر قم اعلام شد که به دنبال آن تیم های شناسایی و مدیریت بیماری های واگیر و تیم های واکنش سریع در شهر قم مستقر شده و طبق پروتکل های موجود افراد مشکوک تحت ایزولاسیون قرار گرفتند و از آنها نمونه آزمایشگاهی اخذ شد و در همان نتایج آزمایش اولیه دو مورد مشکوک ابتلا به ویروس کرونا مثبت اعلام شد.
در جدول زیر همانگونه که قابل مشاهده است، نرخ مبتلایان به کرونا روز به روز در حال افزایش است و روند صعودی ابتلا به این ویروس در ایران به وضوح قابل مشاهده است و حدود ۴.۸ درصد مبتلایان در کشورمان بر اثر ابتلا به این بیماری جان باختند.
از ۳۰ بهمن ماه تا شنبه ۲۴ اسفند ۹۸ طبق آمار رسمی وزارت بهداشت کل مبتلایان به این بیماری در کشور به ۱۲۷۲۹ نفر رسیده است.
گفتنی است تا کنون حدود 34 درصد یعنی ۴۳۳۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ بهبود یافته و ترخیص شده اند و متاسفانه مجموع جان باختگان این بیماری در کشور به ۶۱۱ مورد رسیده است.
در جداول زیر آمار جان باختگان بر اثر بیماری کرونا و بهبود یافتگان از این بیماری به تفکیک نمایش داده شده است.
متاسفانه شیب نمودار ابتلا به کرونا در ایران صعودی بوده و در خانه ماندن، محدودیت تردد، کاهش مراودات و رفت و آمدها، پرهیز از سفرهای غیرضروری، لغو هرگونه تجمع و اجتماع در سراسر کشور در کنار رعایت نکات بهداشت فردی، تنها راه های کنترل بیماری کووید ۱۹ است.
بیماری کرونا بیماری ویروسی است که میزان سرایت و قدرت انتقال آن نسبت به سایر ویروس های مشابه بیشتر است ولی میزان خطر سرایت و شدت بیماری ایجاد شده در همه افراد یکسان نیست.
به گزارش موج، تمامی هموطنان برای قطع زنجیره انتقال باید با رعایت نکات بهداشتی و توصیه هایی که متخصصین و وزارت بهداشت در این زمینه انجام می دهد از خود و اطرافیان در برابر ویروس کرونا محافظت کنند. این نکات شامل شستن دستها، پوشاندن دهان هنگام عطسه و سرفه و دور ماندن از افراد بیمار است.
ارسال نظر