۴ نفر از ماموران زندان سقز به دلیل فرار تعدادی از زندانیان بازداشت شدند
سازمان قضائی نیروهای مسلح اعلام کرد: ۴ نفر از مأموران زندان سقز به دلیل فرار تعدادی از زندانیان بازداشت شدند.
![۴ نفر از ماموران زندان سقز به دلیل فرار تعدادی از زندانیان بازداشت شدند](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/834ECaWrDKie/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehweC-HD1jLZL/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از سازمان قضائی نیروهای مسلح، مجتبی شیرودبزرگی رئیس سازمان قضائی کردستان گفت: بلافاصله پس از گزارش فرار زندانیان از زندان سقز و در اجرای دستور ریاست قوه قضائیه مبنی بر شناسایی و برخورد قاطع با قاصرین و مقصرین، پروندهای در دادسرای نظامی ناحیه سقز تشکیل شده و رئیس دادسرا شخصاً در محل حاضر و تحقیقات میدانی را آغاز و دستورات قضائی لازم را با هماهنگی دادستان نظامی استان صادر مینماید.
وی تصریح کرد: در این ارتباط چند نفر از مأموران زندان سقز احضار و از آنان تحقیق به عمل آمد و ۴ نفر از این افراد با صدور قرار تأمین روانه بازداشت و مابقی نیز با قرارهای تأمین متناسب آزاد شدند.
رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح استان کردستان گفت: تحقیقات تا دستیابی به علل و عوامل دخیل در وقوع این حادثه ادامه خواهد یافت.
ارسال نظر