جدیدترین آمار کرونا در کشور تا ظهر ۱۰ اردیبهشت ۹۹/ تست کرونا ۱۰۷۳ نفر دیگر مثبت شد
سخنگوی وزارت بهداشت از مثبت شدن تست ۱۰۷۳ نفر طی یک روز گذشته به کرونا خبر داد.
![جدیدترین آمار کرونا در کشور تا ظهر ۱۰ اردیبهشت ۹۹/ تست کرونا ۱۰۷۳ نفر دیگر مثبت شد](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/BNwJd1F6x7ae/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehwG2gSeQpvpI/%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%D9%BE%D9%88%D8%B1.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت از دیروز تا امروز ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۰۷۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد.
وی گفت: به این ترتیب مجموع بیماران مبتلا به کرونا در کشور به ۹۳۶۵۷ نفر رسید.
به گفته سخنگوی وزارت بهداشت ، متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۸۰ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و به این ترتیب مجموع جان باختگان این بیماری به ۵۹۵۷ نفر رسید.
وی گفت: خوشبختانه تا کنون ۷۳۷۹۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند.
به گفته جهانپور، ۲۹۶۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
وی گفت: تا کنون نیز ۴۵۳ هزار و ۳۸۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت همچنین بر رعایت نکات بهداشت فردی و عمومی، پرهیز از هر گونه تردد غیرضرور و رعایت فاصله گذاری اجتماعی تاکید کرد.
ارسال نظر