English

رییس شورای شهرتهران:

از ۳۴ هزار ساختمان خطرناک، فقط۲۲۰ مورد ایمن شده اند

رییس شورای شهرتهران به بهانه بررسی دلایل بروز آتش سوزی کلینیک سینا رسما خبر از شناسایی بیش از ۳۴ هزارساختمان در تهران داد و گفت : از این تعداد فقط ۲۲۰ ساختمان ایمن شده اند.

از  34 هزار  ساختمان خطرناک، فقط220 مورد ایمن شده اند

به گزارش خبرگزاری موج، محسن هاشمی رییس شورای شهرتهران ؛ در حالی که قرار بود در این جلسه موضوع آتش سوزی کلینیک سینا با حضور کارشناسان سازمان های مختلف بررسی شود، پیش از آغاز جلسه شورای شهر  با حضور در جمع خبرنگاران با ذکر اینکه از شهردار و ونمایندگان وزارت بهداشت هم برای حضور در این جلسه دعوت شده بود گفت:  واقعیت است که وزارت کار ،شهرداری، وزارت بهداشت در این باره مسئول هستند و قرار است  نتایج گزارش این سازمان ها امروز درصحن قرایت شود.

 وی با ارایه آماری در مورد ساختمان های ناایمن تهران گفت: بعد از پلاسکو پایش زیادی از ساختمان ها در تهران انجام شد و حدود ۳۴ هزار ملک ناایمن تشخیص داده شد که تاکنون تنها ۲۲۰ ملک ایمن شده و ۳۲۰۰ ملک در حال ایمن سازی هستند و در مورد نزدیک به ۳۰۰۰ ملک اقدام خاصی نکردند.

هاشمی با بیان اینکه ما در شورای شهر ضابط قضایی نداریم وتنها زمانی می توانیم با  مالکان ساختمان های نا ایمن برخورد کنیم که در کمیسیون ماده ۱۰۰ تصمیم گیری شود، گفت: در این مورد ضابطین قضایی وزارت بهداشت و وزارت کار است و ما هم خودمان، گزارش نا ایمن بودن ساختمان ها را به این دو وزارتخانه می دهیم.

هاشمی همچنین در صحن شورا و در جریان بررسی این حادثه نیز با اشاره به روند پیگیری های انجام شده گفت: از همان ابتدا شورای شهر وظیفه خود دانست که تا زمانی که این پرونده به نتیجه نرسیده؛ آن را دنبال کند. برای همین یک کمیته تخصصی با حضور نمایندگان ۳ کمیسیون خدمات شهری ، حقوقی و شهرسازی تشکیل داد. ضمن آنکه در جلسه سه ساعته روز شنبه نیز ابعاد مختلف این حادثه بررسی شد.

رئیس شورای شهر تهران با بیان این که ۵ ماه پیش طرحی در شورا به تصویب رسید که بر اساس آن شهرداری ملزم شد که سامانه بر خط پایش ایمنی ساختمان ها در برابر خطرات احتمالی را ایجاد کند، گفت: شنیده ام که ورژن اولیه این نرم افزار آماده شده و امیدواریم به زودی این سامانه ایجاد شود.

هاشمی با بیان این که بعد از حادثه پلاسکو پایش تمام ساختمان ها از سوی آتش نشانی انجام شد، مجددا به آمار ساختمان های نا ایمن در تهران اشاره کرد و گفت: حدود ۳۳ هزار ساختمان نا ایمن درتهران شناسایی شده، اما شهرداری ابزار لازم برای برخورد با این ساختمانها را ندارد. برای همین لازم است با استفاده از ظرفیت دولت و شورای عالی استان ها لایحه ای به مجلس ببریم و یکبار برای همیشه تکلیف این موضوع  مشخص و شهرداری در مساله ایمنی به عنوان ضابط قضایی معرفی شود.

 

وی با بیان این که حدود ۳۶۰۰ ملک نا ایمن شناسایی شده در حال ایمن سازی هستند ولی در مورد مابقی ساختمان ها  هیچ اتفاقی نیفتاده است، گفت: بایدزمینه ای را فراهم کنیم که این ساختمان ها بهقوه قضاییه معرفی شوند و با تخلفات و قصور احتمالی مالک برخورد شود.

 

هاشمی سپس به پیشنهادی به شهردار برای صدور شناسنامه ساختمانی اشاره کرد و گفت: پیشنهاد شده است که شهرداری تهران نسبت برای ساختمان های در حال ساخت صدور شناسنامه ایمنی برای ساختمان ها اقدام کند. چرا وقتیکه ما برای آسانسور شناسنامه ایمنی صادر می کنیم ؛ نباید برای ساختمان ها شناسنامه صادر شود؟

رییس شورای شهر با ذکر اینکه باید رتبه ایمنی برای ساختمان ها تامین شود گفت : این حق شهروندان است که هنگام خرید بدانند چه ساختمانی را با چه تاب آوری می خرند.

هاشمی در پایان از پیشنهاد جدید دیگری نیزبرای رصد ساختمان های ناایمن خبر داد و گفت: یکی دیگر از پیشنهادهای ما این است که یک نوع سامانه به نام سامانه سوت زنی تخلفات در ایمنی و ساختمان سازی توسط مدیریت شهری ایجاد شود تا مردم با استفاده از ۱۳۷ و ظرفیت فضاهای مجازی و شبکه های اجتماعی سازه های ناایمن شهر را معرفی کنند.

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه