English

توزیع لوازم التحریر میان دانش آموزان مناطق محروم

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) از توزیع لوازم التحریر ایرانی میان دانش آموزان مناطق محروم خبر داد.

توزیع لوازم التحریر میان دانش آموزان مناطق محروم

به گزارش خبرگزاری موج، محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با بیان اینکه امسال یک میلیون بسته لوازم التحریر میان دانش آموزان مناطق محروم توزیع می‌شود که ارزش هر بسته ۱۵۰ هزار تومان برآورد شده است، گفت: ۱۵۰ میلیارد تومان برای مشق احسان امسال هزینه شده است.

مخبر با بیان اینکه یکی از کار‌های اصلی ستاد اجرایی کمک به توزیع عادلانه خدمات آموزشی در کشور است، گفت: نزدیک به ۴۰ هزار مسکن محرومین ساخته شده و ۵۰ هزار مسکن در حال ساخت.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با بیان اینکه عمده فعالیت‌های ستاد در جهت مسائل بهداشتی و درمانی در راستای عدالت توزیع خدمات است، افزود: در راستای عدالت آموزشی عمده فعالیت ستاد در زمینه مدرسه سازی است که تا کنون ۱۳۰۰ مدرسه تحویل آموزش و پرورش داده شده است.

مخبر گفت: تا پایان سال ۲۰۰ مدرسه دیگر نیز تحویل وزارت آموزش و پرورش داده می‌شود.

او با بیان اینکه متعهد شدیم ۲ هزار مدرسه را تا پایان سال ۱۴۰۰ در ۳۱ استان کشور بسازیم و زمانی که این تعداد ساخته شود تعهد ساخت هزار مدرسه جدید بسته خواهد شد، ادامه داد: به دلیل شیوع کرونا امسال فضای آموزشی به سمت نرم افزار و فضای مجازی وارد شده است.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با بیان اینکه گروه‌های جهادی وابسته به ستاد نرم افزار‌هایی را ساخته اند که درحال حاضر به ۱۰۰ هزار دانش آموز در مناطق محروم آموزش می‌دهند، افزود: درحال حاضر وجود تبلت در شرایطی قرار گرفته است که اگر دانش آموزی نداشته باشد از تحصیل باز می‌ماند.

مخبر ادامه داد: تبلت برای دانش آموزان هم تهدید است هم فرصت، چرا که زمانی که تبلت در اختیار دانش آموز قرار می‌گیرد مشخص نیست چطور از آن استفاده می‌کند.

او با بیان اینکه خوشبختانه با تشکیل انارستان تبلت‌هایی تولید شد که قابلیت کنترل آن توسط والدین و مسئولین ذی ربط وجود دارد، گفت: این تبلت‌ها با یک سوم قیمت تبلت‌های معمولی عرضه می‌شود و کیفیت بالاتری نیز دارد.

مخبر افزود: ۱۵ هزار تبلت به ۱۵۰ مدرسه‌ای که ظرف ۲ الی ۳ هفته آینده تحویل وزارت بهداشت داده می‌شود، اهدا شود.

او با بیان اینکه ۵ هزار گروه جهادی در سراسر کشور با نزدیک به ۳۰ هزار قرارگاه توزیع بسته‌های نوشت افزار را بر عهده دارد، گفت: در قبال توزیع این اقلام هیچ خیریه و فردی حق گرفتن وجه ندارد.

او تصریح کرد: صد درصد بسته‌های نوشت افزار ایرانی هستند و توزیع این اقلام باعث شده است ۱۰۰ کارگاه کوچک که تعطیل شده بود احیا شود و ۳۰ کارگاه جدید نیز راه اندازی شد.

او با بیان اینکه ۲ هزار شغل در این روند ایجاد شده که ۱۲۰۰ مورد آن احیای شغل بود، گفت: ۸۰۰ شغل جدید در این راستا ایجاد شده است.

مخبر ادامه داد: در راستای احیا و ایجاد مشاغل جدید ۲۱ میلیارد تومان ستاد اجرایی سرمایه گذاری کرده است.

او  گفت: در اولین فرصت واکسن کرونا تولید خواهد شد.

مخبر ادامه داد: کمک‌های مومنانه را با دستور مقام معظم رهبری آغاز کردیم و هر ۴۵ روز یکبار توزیع اقلام خوراکی در استان‌ها انجام می‌شود و در حال حاضر ۴ میلیون بسته پروتئینی در حال توزیع است.

او با بیان اینکه تاکنون ۵ میلیون بسته پروتئینی در کل کشور توزیع شده است، ادامه داد: تا پایان کرونا ما در کنار مردم خواهیم بود.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه