ابتلای ۱۹۰۰ تن از کارکنان اورژانس کشور به کرونا
پیرحسین کولیوند از ابتلای ۱۹۰۰ تن از کارکنان اورژانس کشور به ویروس کرونا خبر داد.
به گزارش خبرگزاری موج، پیرحسین کولیوند رییس سازمان اورژانس کشور در نشست ویدئو کنفرانسی از استودیو سلامت وزارت بهداشت، با اشاره به اقدامات سازمان اورژانس کشور در بحران کرونا ، گفت: از همان روزهای اول برنامه ریزی دقیقی برای مواجهه با بیماری صورت گرفت، آمادگی مناسبی ایجاد و آموزش های لازم به پرسنل ارایه شد. بنابراین در همان روزهای اول هم دچار شتابزدگی و عجله نشدیم و با برنامه ریزی دقیق و منظم کارهای خدمت رسانی فوریتهای پزشکی را انجام دادیم.
وی با اشاره به انتقال دانشجویان ایرانی ساکن ووهان چین و قرنطینه ۱۴ روزه آنها در کشور، گفت: تمام این اقدامات توسط همکاران سازمان اورژانس کشور انجام شد و قرنطینه موفقیت آمیزی بود و این دانشجویان با سلامت کامل به خانواده هایشان تحویل داده شدند.
فعالیت تیم عملیات ویژه اورژانس کشور در بحران کرونا
کولیوند به فعالیت تیم عملیات ویژه سازمان اورژانس کشور و ارایه خدمات فوریتهای پزشکی و ارایه خدمت این تیم عملیاتی به بیماران کرونا، اشاره کرد و افزود: تیم عملیات ویژه از دو سال پیش در سازمان اورژانس کشور شکل گرفت و تیم بین المللی است که در سراسر کشور حضور دارند. با توجه به ماهیت کار و حرفه ای بودن کار در اورژانس کشور، این تیم علیمات ویژه را برای خدمت رسانی در اتفاقاتی مانند سیل، زلزله، آتش سوزی و بیماریهای نظیر کرونا، تشکیل دادیم و سعی کردیم به صورت مستمر آموزشهای مهارت افزایی را داشته باشیم و تجهیزات کافی و لازم را هم برایشان ایجاد کردیم.
افزایش چهار برابری تماس ها با اورژانس
وی با اشاره به افزایش چهار برابری تماس های اورژانس در دوران کرونا، ادامه داد: این افزایش تماس ها، برای دیسپچ های اورژانس فشار کاری را چند برابر می کرد و از طرفی هم ممکن بود افرادی که پشت خط می مانند، دچار عارضه شوند. بنابراین طبقه همکف سازمان اورژانس را به صورت ویژه جهت پاسخدهی به تماس های کرونا در نظر گرفتیم و همکاران به صورت داوطلب در آنجا مستقر شده و پاسخگویی به سوالات انجام می شود.
انتقال بین بیمارستانی بیماران کرونا از سوی سازمان اورژانس کشور
کولیوند افزود: همچنین صد در صد انتقال بین بیمارستانی بیماران کرونا همچنان توسط سازمان اورژانس کشور انجام می شود.
وی همچنین به اقدامات سازمان اورژانس کشور در ارسال تجهیزات و لوازم حفاظت فردی به دانشگاه های علوم پزشکی بویژه در اوایل بروز کرونا در دانشگاه های علوم پزشکی قم، شهید بهشتی، تهران، ایران، گیلان و مازندران و ... گفت: شرایط بسیار سختی بود که بسیار دقیق و با کیفیت بالا آن کارها انجام شد.
کولیوند با تاکید براینکه خللی در ارایه خدمات فوریت های پزشکی در بحران کرونا ایجاد نشده است، افزود: در شرایط کنونی بیماری کرونا شاید برخی از بیماران دارای بیماریهای زمینه ای به دلیل نگرانی، جهت ارایه خدمت به بیمارستانها مراجعه نکنند اما خدمات فوریتهای پزشکی به لحاظ فوریتی بودن آن، کاهش نیافته و همچنان ارایه می شود.
وی ادامه داد: رضایتمندی مردم خود دلیلی بر ارایه خدمت مناسبی است که توسط همکاران سازمان اورژانس کشور ارایه می شود. در بحران کرونا نیز سعی و تلاشمان آن بود که به سایر دستگاه ها و سازمانها نیز کمک کنیم.
اورژانس کشور همچنان در آماده باش
رییس سازمان اورژانس کشور افزود: اکنون بعد از گذشت شش ماه هنوز همکاران ما در آماده باش به سر می برند و مرخصی نرفته اند. در این مدت چهار نفر از همکاران مان به شهادت رسیدند و ۱۹۰۰ نفر نیز به ویروس کرونا مبتلا شدند. البته در همین بحبوحه زمانی ۱۱۵ پروژه به صورت رسمی در ایام عید غدیر راه اندازی کردیم که راه اندازی اورژانس ریلی از جمله آنها بود.
ارسال نظر