آغاز تزریق واکسن کرونا دانشگاه آکسفورد به هندیها
واکسن کرونا ساخت دانشگاه آکسفورد در مرحله دوم آزمایش بالینی به پنج داوطلب در هند تزریق می شود.
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از لایو مینت، پنج داوطلب در هند برای شرکت در مرحله دوم آزمایش بالینی واکسن کرونا ساخت دانشگاه آکسفورد انگلیس ثبت نام کرده اند تا واکسن "Covishield" را دریافت کنند.
"انستیتوی سروم هند" برای تولید واکسن آکسفورد در هند و کشورهای کم درآمد و متوسط همکاری می کند.
اکنون گفته می شود آزمایش مورد انتظار واکسن کووید-۱۹ تولید شده توسط دانشگاه آکسفورد در کشور هند از دیروز آغاز شده است. پنج داوطلب ثبت نام کرده اند تا در مرحله دوم آزمایش واکسن "کووید شیلد"(Covishield) در دانشکده پزشکی "بارتی ویدیاپیت" و بیمارستان "پون" شرکت کنند.
پزشکان آزمایش تشخیص کووید-۱۹ و آنتی بادی را بر روی همه آنها انجام دادند و آزمایش سه داوطلب مثبت درآمد، بنابراین آنها برای این آزمایش واجد شرایط نبودند و تنها دو تن از آنها می توانستند واکسن را دریافت کنند.
دکتر "سانجای لالوانی" مدیر دانشکده پزشکی، بیمارستان و مرکز تحقیقاتی "بارتی ویدیایپت" گفت: پزشکان اولین واکسن "کووی شیلد" را پس از آنکه آزمایش کووید-۱۹ و آنتی بادی وی منفی درآمد، به یک مرد ۳۲ ساله تزریق کردند. یک داوطلب مرد ۴۸ ساله دیگر نیز این واکسن را دریافت کرده است.
گفتنی است که "انستیتو سروم هند" بزرگترین تولید کننده واکسن در جهان از نظر حجم است و ۱۷ مکان را در هند برای انجام آزمایش مرحله دوم واکسن بیماری کرونا دانشگاه آکسفورد انتخاب کرده است و در مجموع ۱۶۰۰ داوطلب در این مرحله شرکت خواهند داشت.
این واکسن که در دانشگاه آکسفورد ساخته شده است، در آزمایشات اولیه خود نتایج مثبتی را نشان داده است و براساس گزارشی که در مجله پزشکی The Lancet منتشر شده است، این واکسن واکنش ایمنی دوگانه را در افراد ۱۸ تا ۵۵ ساله ایجاد کرده است.
بنیاد خیریه "بیل و ملیندا گیتس" پیش از این گفته بود که آنها برای حمایت از انستیتو سروم هندوستان، ۱۵۰ میلیون دلار بودجه آن را برای تولید دو واکسن امیدوار کننده دانشگاه آکسفورد و شرکت "نوواواکس" تأمین می کند.
کسانی که واکسن "کووی شیلد" را دریافت کرده اند، تا دو ماه آینده تحت مراقبت و نظارت پزشکی خواهند ماند. همچنین به گفته منابع آگاه، حداقل ۲۵ داوطلب دیگر طی هفت روز آینده این واکسن را دریافت می کنند.
ارسال نظر