سرانجام جمع آوری سیستم های گرمایشی غیراستاندارد مدارس
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور آخرین وضعیت جمع آوری سیستم های گرمایشی غیراستاندارد مدارس در سراسر کشور را تشریح کرد.
به گزارش خبرگزاری موج، مهراله رخشانی مهر رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در روز دوم از سی و چهارمین اجلاس روسا و مدیران آموزش و پرورش سراسر کشور که به صورت مجازی برگزار می شود، به روند تامین بودجه این سازمان اشاره کرد و گفت: از سال ۹۶ که بودجه ۸۴۰ میلیارد تومان بود امسال در پیوست یک قانون بودجه به ۴۸۰۰ میلیارد رسیده و تا امروز ۱۰۰ درصد تخصیص اعتبارات به خزانه ارسال شده است.
وی افزود: ظرفیت تبصره ها بیشتر است و فقط ۲۰۰۰ میلیارد تومان بودجه از محل تبصره هاست.
افتتاح روزانه ۳۱ کلاس درس از سال ۹۶ به بعد
وی با بیان اینکه کیفیت ساخت و بهره برداری از فضای آموزشی مهمتر از بودجه است گفت: تعداد کلاس های درس تحویلی در سال ۹۶ حدود ۷۲۹۰ بود که به ۱۳ هزار و ۷۷۷ در سال قبل رسید و پیش بینی می شود که به ۱۴ هزار و ۷۰۰ کلاس تا آخر سال ۹۹ برسد.
به گفته وی، بر اساس آمارها به طور متوسط از نیمه دوم سال ۹۶ به بعد هر روز ۳۱ کلاس درس افتتاح شده است.
رخشانی مهر با بیان اینکه بر اساس برنامه زیرنظام فضا و تجهیزات سندتحول باید سرانه هرکلاس درس با احتساب مشایات، ۱۸۰ متر مربع باشد گفت: اینکه گفته میشود امروز هرکلاس درس ۵۰۰ میلیون هزینه تمام شده دارد فقط شامل کلاس به تنهایی نیست بلکه دیگر مشایات چون آزمایشگاه، فضای ورزشی و. ... را نیز دربرمی گیرد.
هزینه ۷۰ میلیونی ساخت هر کلاس
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افزود: برای ساخت هرکلاس درس ۷۰ میلیون تومان هزینه می کنیم.
وی به مدیریت زلزله کرمانشاه اشاره کرد و گفت: سرانه فضا در این استان قبل از زلزله ۵.۷ مترمربع بود که به ۶.۴۱ متر افزایش یافت.
کمک خیرین ۵۵ درصد بود. ۴۰ درصد اعتبارات ملی صرف شد و ۵ درصد از محل اعتبارات استانی تامین و بیش از یکهزار کلاس درس تحویل شده است.
رخشانی مهر به ساخت و ترمیم مدارس در مناطق سیلزده نیز اشاره و اظهار کرد: ۶۷ میلیارد اعتبار استانی، ۲۱۰ میلیارد کمک خیرین، ۵۰ میلیارد از محل اعتبارات وزارت نفت و ۹۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی برای ساخت کلاس های درس مناطق سیل زده هزینه شد.
سرانجام جمع آوری سیستمهای گرمایشی غیراستاندارد مدارس
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه تمام بخاری های نفتی در مناطق دارای علمک گاز که شمار آن به ۱۶ هزار می رسید جمع شده گفت: در مناطق فاقد گازکشی نیز فقط ۷۰۰۰ کلاس درس باقی مانده است که برنامه داریم از محل اعتبارات وزارت نفت سیستم غیراستاندارد گرمایشی ۱۰۰ هزار کلاس را جمع آوری و بهینه سازی کنیم.
پایان داستان کلاس های خشت و گلی
به گفته وی کلاس های خشت و گلی جمع شده و دیگر مدرسه درس خشت و گلی نداریم که برای آن ۲۸۰ میلیارد تومان هزینه شد.
رخشانی مهر ادامه داد: تعهد خیرین در سال ۹۶ حدود ۸۰۰ میلیارد بود که سال قبل به ۱۵۰۰ میلیارد رسید. سال قبل ۷۰۰۰ کلاس درس با مشارکت خیرین تحویل شد.
ارسال نظر