وجود ۲۳ مدرسه مخصوص نابینایان در کشور
سید جواد حسینی از وجود ۲۳ مدرسه مخصوص نابینایان در کشور خبر داد و بیان کرد آموزش و پرورش یکی از وجوه مهم عادلانه شدن و دسترسیسازی جامعه است.
به گزارش خبرگزاری موج، سید جواد حسینی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در برنامهای که امروز به مناسبت روز جهانی نابینایان به صورت ویدئوکنفرانس و مجازی برگزار شد، اظهار کرد: معتقدیم که آرمان بشر ایجاد یک جامعه دوستدار انسان است و جامعه دوستدار انسان، جامعه دوستدار معلول و آسیبدیدگان جسمی ـ حرکتی است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به قانون جامع حمایت از معلولان، با بیان اینکه باید تلاش کنیم تا قوانین جامع برای متناسبسازی و عادلانهسازی جامعه را به پیش ببریم، گفت: در این مسیر به دو نکته باید توجه داشت که آن هم برابری فرصت آموزشی برای آسیبدیدگان و معلولان و دسترسی پذیری به فضا، تجهیزات و امکانات آموزشی و پرورشی است.
حسینی با اشاره به روز عصای سفید، افزود: آموزش و پرورش یکی از وجوه مهم عادلانه شدن و دسترسیسازی جامعه است و در جامعه توسعه یافته، پیشرفته و کمالجو، جلوه آموزشی برای عادلانهسازی و کیفیت بخشی به نظام یاددهی ـ یادگیری توجه میشود یعنی باید کیفیتبخشی شود و مدارس همسو شکل بگیرد.
وی به تاریخچه آموزش نابینایان اشاره کرد و گفت: آموزش نابینایان به ۱۰۰ سال پیش باز میگردد و پس از آن به تدریج در استانهای دیگر شکل گرفته است تا آنکه در سال ۱۳۶۹، اساسنامه سازمان استثنایی تصویب شد و از سال ۱۳۷۰ سازمان کودکان استثنایی مستقر شد.
ارسال نظر