قدرت سرایت ویروس کرونا نسبت به گذشته افزایش یافته است
معاون بهداشت دانشگاه علومپزشکی استان زنجان با اشاره به اینکه قدرت سرایت ویروس کرونا نسبت به گذشته افزایش یافته است گفت: آمار حاکی از آن است که در موج اول شیوع ویروس کرونا فقط ۴۰ درصد افراد یک خانواده به واسطه ابتلای یکی از اعضای آن درگیر کرونا میشد اما امروز به عینه شاهد این موضوع هستیم که همه اعضای خانواده این ویروس را از فرد مبتلا میگیرند.
به گزارش خبرگزاری موج، محمدرضا صائینی قبل از ظهر دوشنبه در جلسه قرارگاه عملیاتی کرونا که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با بیان اینکه افزایش آلایندگی ویروس کرونا باعث شده است تا موضوع جداسازی افراد مبتلا به این ویروس از سایر اعضای خانواده در کمترین زمان ممکن در اولویت باشد، افزود: همین موضوع حاکی از آن است که برای تحقق این امر نیاز به فضای مورد نظر در استان داریم.
معاون بهداشت دانشگاه علومپزشکی استان زنجان از نیازم مبرم استان به ۷۰۰۰ تخت برای جداسازی افراد مبتلا به کرونا از دیگر اعضای خانواده خبر داد و با اشاره به اینکه امروز روند انجام تست کرونا نسبت به گذشته با توجه به اهمیت موضوع افزایش یافته و در کمترین زمان ممکن انجام میشود، تصریح کرد: با امکانات فعلی به عنوان نقاهتگاه نمیتوان در این زمینه گام اساسی برداشت و نیاز به نقاهتگاههای جدید داریم.
صائینی با اشاره به اینکه افزایش آلایندگی ویروس کرونا در شرایط کنونی نسبت به ماههای گذشته یک دغدغه جدی به شمار میرود، ادامه داد: آمار حاکی از آن است که در موج اول شیوع ویروس کرونا فقط ۴۰ درصد افراد یک خانواده به واسطه ابتلای یکی از اعضای آن درگیر کرونا میشد اما امروز به عینه شاهد این موضوع هستیم که همه اعضای خانواده این ویروس را از فرد مبتلا میگیرند.
معاون بهداشت دانشگاه علومپزشکی استان زنجان با تاکید بر اینکه به هر میزان که از وجود نقاهتگاههای مختلف برخوردار باشیم، به همان میزان قادر خواهیم بود شرایط فعلی را کنترل و مدیریت کنیم، اظهار کرد: یکی دیگر از اولویتهای امروز، ایجاد پایگاهها و مراکزی برای انجام تستهای سریع به ویژه در حاشیه شهرها است که در این راستا میتوان از ظرفیت مدارس نیز کمک گرفت.
صائینی با بیان اینکه امروز خانوادههایی که با کرونا درگیر نیستند، این نگرانی را دارند که به پایگاههای سلامت مراجعه کنند، بیان کرد: برای اینکه بتوانیم از بار این نگرانیها بکاهیم، لازم است مراکز ۱۶ ساعته را از این پایگاهها جدا کنیم. از طرفی حمایت از افراد سالم برای اینکه این قشر در شرایط کنونی در جامعه حضور پیدا نکنند، یکی دیگر از ضروریات است که توسط واحدهای حمایتگر انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه آمار فوتیها کرونایی بیانگر آن است که در حال حاضر سهم سالمندان از این فوتیها ۸۸ درصد است، خاطرنشان کرد: بدون شک با حضور مستمر سالمندان در منزل با کمک واحدهای حمایتگر، آمار حضور این افراد در موارد بستری کاهش یافته و همین امر زمینه کاهش آمار فوتیهای کرونایی را نیز فراهم خواهد کرد.
ارسال نظر