English

نمکی خبر داد؛

کاهش تعداد مرگ روزانه بیماران کرونا در ایران در یکی دو هفته اخیر

وزیر بهداشت گفت: خوشحالم که در یکی دو هفته اخیر، تعداد مرگ روزانه بیماران کووید ۱۹ در ایران کاهش پیدا کرد.

کاهش تعداد مرگ روزانه بیماران کرونا در ایران در یکی دو هفته اخیر

به گزارش خبرگزاری موج، سعید نمکی وزیر بهداشت در جلسه مجازی با وزرای بهداشت منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت در خصوص کووید ۱۹، اظهار داشت: بیماری همه گیر کووید ۱۹ جهان را به شدت فرا گرفت و درس‌ های زیادی را برای آموختن در سطح ملی، منطقه‌ای و جهانی ارائه داد که نشان دهنده عدم آمادگی جامعه جهانی برای مقابله با یک بیماری همه گیر است.

وزیر بهداشت گفت: این بیماری همه گیر به ما یادآوری کرد که رهبری، همبستگی، همکاری بین بخشی، مداخلات مبتنی بر شواهد و هماهنگی بین کشورها، ابزارهای مورد نیاز برای مدیریت بیماری همه‌گیر کووید ۱۹ هستند. بنابراین من اکیداً" توصیه می‌کنم که مبادلات فنی و سطح بالا بین کشورها ادامه یابد.

وی افزود: در دو هفته گذشته، ما یک ابتکار ملی به نام طرح شهید حاج قاسم سلیمانی را در سطح خانوار و محله، با مشارکت فعال جامعه و همکاری‌های بین بخشی از جمله سپاه پاسداران، سازمان بسیج مستضعفین، جمعیت هلال احمر، وزارت کشور، بخش خصوصی، مبتنی بر مداخلات برای شناسایی زود هنگام، فراهم نمودن خدمات سلامت به صورت فعال و استفاده از تکنولوژی‌های به روز، آغاز کرده‌ایم.

وزیر بهداشت ادامه داد: اهداف اصلی این طرح عبارتند از پیروی از پروتکل‌ های بهداشتی جهت شکستن زنجیره انتقال، تست‌های گسترده آنتی‌ژنی، جداسازی، درمان زودهنگام، اقدامات جدی بهداشتی و اجرای قانون به ویژه برای محدود کردن تجمعات کوچک و جلوگیری از انتقال و خدمات ضروری بهداشتی کاهش موارد بستری در بیمارستان، کاهش موارد مرگ و میر، حمایت از پوشش گروه‌های در معرض خطر می‌باشد و من افتخار می‌کنم که با وجود تمام محدودیت‌ها به دلیل تحریم‌های یک جانبه غیر قانونی و محدودیت‌های مالی هیچیک از خدمات بهداشتی درمانی ما تحت تأثیر کووید ۱۹ قرار نگرفته است.

نمکی خاطرنشان کرد: به نظر من، هماهنگی در سطح بالا در سیستم بهداشت و همکاری بین بخشی، تغییرات رفتاری پایدار و آگاهی از مخاطرات حتی فراتر از همه‌گیری، سیستم نظارت الکترونیکی فعال و تیم‌های واکنش سریع، ارائه به موقع گزارش داده‌ها در سطح محلی و ملی و مهم‌تر از همه، رهبری، صداقت، همبستگی و رویکرد "کل دولت، کل جامعه" عناصر اصلی برای غلبه بر همه‌گیری هستند.

وی یادآور شد: ۱۰ ماه پس از شیوع، ما باید دوباره بر اصول رهبری، مدیریتی، فنی و اخلاقی تأکید کنیم. همبستگی، نه تنها در سطوح محلی و ملی، بلکه مهم‌تر از آن در سطح جهانی، یکی از مهمترین و قابل اعتمادترین ارکان مبارزه با چنین همه‌گیری است. به رغم «حداکثر فشار» و تحریم‌های شدید توسط دولت فعلی ایالات متحده که مسائل بهداشتی و انسانی جمعیت کشور ما را هدف قرار داده است، ایران در فناوری‌های حوزه سلامت و تولید محلی تست‌های آنتی‌ژن، تجهیزات پزشکی، داروهای پیشرفته مانند مونو نوکئال آنتی بادی (MBAs) و مهم‌تر از همه واکسن‌های مختلف در برابر کووید ۱۹ پیشگام است با این حال، من مایلم که بر اهمیت حیاتی هماهنگی بین کشورهای عضو و در نظر گرفتن "سلامت پلی برای صلح" تأکید کنم.

وزیر بهداشت گفت: از پیشنهاد هوشیارانه و به موقع مدیر منطقه برای ایجاد کارگروه وزرای منطقه و کارگروه فنی، تحت رهبری سرکار خانم دکتر هلا زائد، وزیر بهداشت مصر، که فرصتی عالی برای بازنگری مجدد توصیه‌های راهبردی برای پاسخ به بیماری همه گیر کووید ۱۹ بر اساس ۹ رکن سازمان جهانی بهداشت، فراهم نموده است قدردانی می‌کنم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه