English

مشاور شهردار تهران:

درباره انتقال تجارب شهرداری تهران در خصوص آلودگی هوا به سارایو سوء برداشت شده است

مشاور شهردار تهران در مورد انتقادهایی که به خاطر خبر انتقال تجارب شهرداری تهران به شهرداری سارایو مطرح می شود گفت:

درباره انتقال تجارب شهرداری تهران در خصوص آلودگی هوا به سارایو سوء برداشت شده است

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج، غلامحسین محمدی ، رییس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری در نشست خبری جشنواره بین المللی خشت طلایی  درخصوص جلسه خصوصی بین شهردار تهران و شهردار سارایو گفت: شهردار سارایو در خصوص موضوعی مرتبط با بخشی از آلودگی هوا در این شهر گلایه کرده بود که اتفاقا تهران در آن همان زمینه تجارب خوبی را داشت. برای همین شهردار تهران گفته بودند در این مورد بخصوص ما حاضریم تجارب‌مان را دراختیارتان قرار دهیم. وگرنه شهردار ادعا نکرده بود که می تواند مشکل آلودگی هوای آنها را حل نماید.   

با طرح این ادعا که دیپلماسی بین المللی شهری تهران نقش موثری را در عرصه جهانی داشته است گفت: به عنوان مثال ویدیومپینگی که برای دانشگاه کابل تاثیر زیادی در روابط دو کشور ایران و افغانستان داشت و مورد تایید و تشویق نهادهای بین المللی و ملی قرار گرفت. 

وی افزود: البته علاوه بر این در یک سال گذشته نمونه های متعدد دیگری نیز داشتیم که در همین راستا بود. نمونه هایی مانند ویدیومپینگ یادبود کشته شدگان ووهان چین که منجر به تقدیر چینی ها از ما شد و آنها به پاس این اقدام، کمک های خوبی در عرصه مقابله با کرونا به ما کردند. 

وی در پاسخ به اینکه برگزاری جشنواره هایی اینچنینی چقدر در ارتباطات خارجی و همچنین حل مشکلات شهر تهران موثر است نیز گفت: بسیاری از مشکلات شهر تهران در موضوعات این جشنواره بین المللی دیده شده و تلاش شده تا از طریق آثار دریافتی برای آنها راه حلی پیدا شود. 

محمدی با اشاره به موضوع آلودگی هوا به عنوان یکی از همین سوژه های مطرح شده در جشنواره گفت: آلودگی هوای تهران موضوعی تخصصی است و در این زمینه با ژاپن اخیرا مراوداتی داشتیم که دانش ما نسبت به آلودگی ها خیلی زیاد می کند و تجهیزاتی هم از سوی آنها به ما ارائه شده است که به خاطر شرایط تحریمی در وارداتش به مشکل خورده ایم.  

رییس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری با ذکر اینکه حساسیت جامعه نسبت به مصرف مازوت در تهران به خاطر پیگیری ها و مصاحبه های شهردار تهران بوده است گفت: خوشبختانه ما با دستگاه هایی که داریم و دستگاه هایی که درصدد تهیه آن هستیم می توانیم به دقت منشاء آلودگی هوا و مراکزی که این آلودگی ها را منتشر می کنند را معرفی کنیم.  

مشاور شهردار تهران درباره پاسخ به سوالی درباره اظهار نظر اخیر شهردار در کمک به سارایوو برای مقابله با آلودگی گفت: شهردار سارایوو در حوزه ریزگرد و آلاینده های غیرخودرویی از ما کمک می خواست که شهردار تهران هم در پاسخ به او اعلام کرد که حاضر به کمک به سارایوو است.

وی اضافه کرد: در تفاهمنامه خواهرخواندگی با سایر شهرها هم  ما ۵ شهر را مذاکره کرده ایم که یکی هم اتفاق افتاد؛ گفت و گو با شهرداران ابتکار عملی بود که به عنوان دیپلماسی کرونا می گویند تهران را از انزوا نجات داد و نشان دادیم که بدون سفر خارجی می توان ارتباطات دو سویه و چند سویه برقرار کنیم. 

محمدی با طرح این ادعا که  این جشنواره ها موجب ارتقای رنکینگ بین الملل تهران شده است این مقام شهری گفت: امسال ۵۴۱ اثر را دریافت کردیم که ۲۴۵ داخلی و ۲۹۶ خارجی است؛ آثار خارجی از ۱۹۴ شهر و ۵۸ کشور دریافت شده است و طبق محورهای هفت گانه بیشترین آثار و پروژه ها در معماری و شهرسازی و میراث فرهنگی بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه بیماری کوید ۱۹ که محور ویژه بود ۴۴ اثر داخلی و ۱۶ اثر بین المللی دریافت شده است. بیشترین اثر داخلی از استان آذربایجان شرقی دریافت شده و در مناطق تهران هم منطقه ۱۶ بیشترین اثر را داشته است. 

گفتنی است اختتامیه جشنواره بین المللی خشت طلایی روز سه شنبه ، ۷ بهمن ماه با معرفی طرح های برتر حوزه های مختلف آن، برگزارخواهد شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه