English

علیرضا زالی:

ریشه کنی بیماری پیچیده و نوپدید کووید ۱۹ در عرصه جهانی فعلاً منتفی است

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، ریشه کنی بیماری پیچیده و نوپدید کووید ۱۹ را در عرصه جهانی فعلاً منتفی دانست.

ریشه کنی بیماری پیچیده و نوپدید کووید ۱۹ در عرصه جهانی فعلاً منتفی است

به گزارش خبرگزاری موج، علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران بر ضرورت تهیه نقشه راه بار بیماری های ۱۰ سال آینده در کشور تاکید کرد و گفت: الگوی بیماری سرطان در ایران در سال های آتی تغییر خواهد کرد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران در بازدید از شرکت داروسازی اکتوورکو، جایگاه ایران در صنعت داروسازی را بسیار ممتاز برشمرد که بخش اصلی و پیشران تحقق این دستاورد سترگ ملی همت بلند جامعه علمی داروسازی کشور است و این جایگاه را مایه افتخار ذکر کرد.

وی با اشاره به تجلی و تبلور خودباوری ملی در این مجموعه دارویی، یاد و خاطره مصطفی نراقی بنیانگذار این مجموعه را گرامی داشت که در ۶۰ سال پیش با تلاش‌های ارزنده خود این مجموعه فاخر را برای تأمین داروهای با کیفیت پایه گذاری کرد.

زالی، ورود به عرصه‌های دارویی در زمان قبل از انقلاب را نیازمند بی باکی دانست و تاکید کرد: این مجموعه دارویی نمادی از تلاش داروسازان و نخبگان عملی برای رسیدن به اهداف مهم علمی کشور است.

وی با اشاره به دستاوردهای جامعه داروسازی کشور در سال‌های اخیر در حوزه تولید داروهای با کیفیت، خاطرنشان کرد: به رغم تمامی کمبودها و نیازهای رو به تزاید دارویی در سال‌های اخیر هرگز کیفیت دارو فدای نیازهای کمی نشد و با توجه به معیارهای سختگیرانه صنعت داروسازی در عرصه ملی و فرا ملی، امروزه رسیدن به استانداردهای بالای کیفی دارو بسیار دشوار است.

زالی با بیان اینکه صنعت داروسازی هر لحظه در حال تغییر است و یک دینامیسم حیرت انگیز در حوزه کیفیت دارویی در عرصه جهانی وجود دارد یادآور شد: کیفیت دارو و معیارهای سخت گیرانه حصول به کیفیت ‌های نوین دارویی می‌تواند عرصه بسیار دشواری را برای هماوردی در رقابت‌های علمی و فنی در حوزه داروسازی ایجاد کند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، راهبردهای این مجموعه دارویی را ستود و خاطرنشان کرد: صنعت کشور در رقابت‌های جهانی همواره از نظر تعهد به کیفیت شهره بوده است.

وی با اشاره به اهمیت شتاب دهنده‌ها، شرکت‌های دانش بنیان و استارت آپ ها در عرصه رقابت‌های سنگین ملی و فراملی تاکید کرد که پارادایم مدیریتی باید با ابتناء به نگاه جدید علمی و بهره جستن از همه فضاهای دانش بنیان و خردگرا باشد.

به گفته زالی، در آینده کشور باید توجه ویژه به شرکت‌های دانش بنیان داشته باشیم و ترویج و تکثیر شرکت‌های دانش بنیان به ویژه در صنایع از جمله صنعت دارو جزو الزامات قرار دارد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، با تاکید بر ضرورت ارتباط تعاملی علمی این مجموعه با شرکای خارجی گفت: گرچه خودکفایی دارویی بسیار مهم و غرورانگیز است اما در حوزه دارو باید از تجارب ارزنده جهانی بهره مند شویم و نمی‌توانیم با یک نگاه انتزاعی صرف و دور از تحولات دارویی جهان در این مسیر گام برداریم.

وی، همکاری ۱۰ شرکت معتبر دارویی بین المللی با این مجموعه دارویی را سرفصل خوبی برای ادامه مسیر تکاملی و انتقال دانش فنی این مجموعه برشمرد و گسترش فعالیت در حوزه داروهای ضد سرطان، دیابت و ام اس، داروهای مخاطره آفرین و تدوین نقشه راه بیماری‌های کشور در ۱۰ سال آینده را مورد تاکید قرار داد و افزود: در برخی از بیماری‌ها در کشور شتاب بیشتری خواهیم گرفت و لازم است که نقشه راه پیشگیری از بیماری‌ها را ترسیم کنیم. به عنوان مثال، الگوی سرطان در کشور در سال‌های آینده تغییر خواهد کرد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، ریشه کنی بیماری پیچیده و نوپدید کووید ۱۹ را در عرصه جهانی فعلاً منتفی دانست و گفت: تا مدت‌ها با این بیماری درگیر هستیم و با توجه به جهش‌های مختلف ویروس، الگوی بیماری در حال تغییر است.

وی با توجه به توان و ظرفیت بالای این مجموعه دارویی خواستار تداوم سرمایه گذاری علمی و اقتصادی این مجموعه در حوزه واکسن کرونا، تولید انبوه داخلی و داروهای لازم برای درمان بیماران کرونایی شد.

زالی، شکستن زنجیره انتقال ویروس کرونا را در گرو تحقق فرایند ایمنی مناسب جامعه برشمرد که لازمه آن را حجم بالای واکسیناسیون جامعه دانست و خاطرنشان کرد: مطالعات حاکی از آن است که با واکسیناسیون ضمن کاهش مرگ و میر، سرایت و شیوع بیماری نیز کاهش می‌یابد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه کرونا در نهایت به یک بیماری آندمیک تبدیل خواهد شد، واکسن یک نیاز هر ساله خواهد بود.

در ابتدای این مراسم، رضا مستوفی مدیر مجموعه دارویی، به ارائه گزارشی از عملکرد و برنامه‌های این شرکت دارویی پرداخت و گفت: در دوران کرونا توانستیم ۳۰ میلیون عدد قرص «فاویپیراویر» را در کمتر از دو ماه تولید کنیم.

وی افزود: در حال حاضر ۱۸ خط تولید قرص و کپسول، سه خط تولید ویال، دو خط تولید سرنگ و بیش از ۱۰ GNP برای خطوط تولید محصولات دارویی داریم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه