جدیدترین آمار کرونا در کشور تا ظهر ۱۳ فروردین ۱۴۰۰/ شناسایی ۱۱ هزار و ۶۶۰ بیمار جدید
سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۱۱ هزار و ۶۶۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا در شبانه روز گذشته در کشور خبر داد.
![جدیدترین آمار کرونا در کشور تا ظهر ۱۳ فروردین ۱۴۰۰/ شناسایی ۱۱ هزار و ۶۶۰ بیمار جدید](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/QLWsFLgrRiJP/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh3_3K6QEEtgW/%D8%B3%DB%8C%D9%85%D8%A7+%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AA+%D9%84%D8%A7%D8%B1%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز ۱۳ فروردین ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۱ هزار و ۶۶۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۳۳۰ نفر از آنها بستری شدند.
به گفته وی، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۹۰۸ هزار و ۹۷۴ نفر رسید.
وی افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۲ هزار و ۸۷۶ نفر رسید.
لاری تاکید کرد: خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۶۳۳ هزار و ۹۴۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
وی افزود: چهار هزار و ۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: تا کنون ۱۲ میلیون و ۹۶۳ هزار و ۷۷۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
وی افزود: در حال حاضر ۴۶ شهرستان قرمز و ۱۱۹ شهرستان نارنجی هستند و بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا مسافرت "از" و "به" شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی، ممنوع است.
به گفته وی، همچنین ۲۴۶ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۷ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
ارسال نظر