English

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر:

بیش از ۲ میلیون نفر زیر پوشش صندوق بیمه کشاورزان و عشایر قرار دارند/ حدود ۵۰۰ زن روستایی در این صندوق بیمه شده اند

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با اشاره به اینکه بیش از یک میلیون و ۵۰۰ بیمه شده فعال در صندوق داریم گفت: مجموع بیمه شده‌های صندوق ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر است.

بیش از 2 میلیون نفر زیر پوشش صندوق بیمه کشاورزان و عشایر قرار دارند/  حدود 500 زن روستایی در این صندوق بیمه شده اند

به گزارش خبرگزاری موج، علی شیرکانی در نشست خبری که به مناسب شانزدهمین سالگرد تاسیس  صندوق  بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر برگزار شد، با اشاره به اینکه مبنای سیاست گذاری صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر به سمت سرمایه گذاری است : تمام سرمایه‌گذاری سال گذشته صندوق در حوزه سهامداری و یا در حوزه سپرده‌گذاری بود؛ البته بنگاه‌داری را در برنامه کاری این صندوق نداریم.

وی اشاره به درآمد صندوق کرده ، با ذکر اینکه درآمد صندوق سال گذشته بیش از ۳ برابر سال ۹۸ بوده است گفت: با توجه به سازوکاری که از سال ۹۸ شروع و به بازار بورس ورود پیدا کرده‌ایم ،سرمایه مجموعه را به سمت شرکت‌های سودده برده‌ایم .

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با تاکید براینکه ریل‌‌گذاری خوبی در این زمینه انجام گرفته است گفت: ولی باید قبول کنیم که به هر حال مدل رفتار ما مدل دولتی است و دولتی‌ها بنگاهداران خوبی نیستند . حتی بیشترین سهم ما در شرکت‌های بورس زیر ۵ درصد بود که این امر سبب می‌شد تا قدرت تغییر داشته باشیم و به موقع بتوانیم از یک سهم خارج  به سهم دیگری ورود پیدا کنیم.

وی به برخی از پروژه های سرمایه‌گذاری صندوق اشاره کرده و گفت: مثلا پروژه‌های نیمه تمام در فولاد خراسان داریم که افزایش سرمایه پروژه سال گذشته آن انجام شده و در حال تکمیل است و امیدواریم سال ۱۴۰۱ به بهره‌برداری می رسد.

شیرکانی با اشاره به موضوع خرید معوقات بیمه‌ای در صندوق، گفت: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر معوقات بیمه‌ای زیر یک سال را می‌پذیرد ولی معوقات بیش از یکسال به عنوان خرید بیمه قابل پذیرش نیست.

وی همچنین در مورد امکان خرید بیمه "وقفه" افتاده نیز گفت: اصولا خرید وقفه بیمه‌ای مخالف اصول بیمه‌ای است چرا که در وقفه ها، برخی پوشش‌های بیمه‌ای از جمله غرامت فوت و از کار افتادگی از دست می‌رود و این امر با ذات و ماهیت بیمه‌ها مغایرت دارد.

وی خاطرنشان کرد: در ایران با فرهنگ پس‌انداز کردن فاصله داریم و از اینرو فرهنگ بیمه در کشور رشد پیدا نکرده و این امر در روستاها به مراتب بیشتر مشاهده می‌شود و با توجه به فرهنگ بیمه‌ای حاکم بر جامعه، تلاش‌های خوبی در جذب بیمه‌شدگان انجام گرفته است.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با اشاره به تعداد بیمه شده زیر پوشش این صندوق، گفت: یک میلیون و ۵۰۰ بیمه شده فعال در صندوق داریم و مجموع بیمه شده‌های صندوق ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر است که از این تعداد ۴۸۹ هزار نفراز بیمه شدگان را زنان تشکیل می دهند.

شیرکانی با اعام اینکه از کل بیمه شده ها ۱۵۰ هزار نفر به صندوق‌های دیگر متصل شده اند: کسانیکه منفصل شده اند نیز ناشی از تغییر محل سکونت، عدم جذابیت بیمه ناشی از افزایش یا کاهش درآمدها بوده است.

وی با اشاره به وجود یک هزار و۸۰۰ کارگزاری صندوق در کشور، گفت: کرونا سفره مردم روستایی را کوچک کرده است و همین امر باعث شده تا در بحث جذب به تناسب تلا‌ش‌هایی که شده است رشد نداشته باشیم .

 مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر بر فعال‌سازی بیمه‌گذاران غیرفعال تاکید کرد و گفت: طرح "یک میلیون و ۴۰۰ بیمه شده در سال ۱۴۰۰" در سال جاری اجرایی می‌شود که در این راستا از اسفند ماه سال گذشته تا کنون ۹۲ هزار بیمه شده غیرفعال در قالب این طرح فعال شده‌اند.

شیرکانی در ادامه با اشاره به طرح همسان‌سازی حقوق بیمه شدگان، گفت: یکی از مهمترین اقدامات انجام شده در این صندوق همسان‌سازی مستمری روستاییان و عشایر بود که ابتدای آذرماه این موضوع مطرح شد.

وی ادامه داد: بازنشستگان روستایی و عشایری که پایه حقوق آنها پایین بود و سنواتشان نیز زیاد نبود، مستمری این بیمه شدگان از افزایش خوبی برخوردار شد و در این راستا حداکثر حقوق یک بیمه پرداز بازنشسته یک میلیون ۹۰۰ هزا تومان است.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با بیان اینکه از چهار خدمت بیمه ای، سه مورد، خدمت بیمه ای است گفت: البته با تمام این تفاصیل، در بحث دفترچه درمانی در قالب بیمه سلامت ورود پیدا کردیم.

به گفته وی در کشور ۲۰ میلیون نفر در جامعه روستایی زندگی می کنند که حدود  ۱۰ میلیون نفر در بازه سنی ۱۸ تا ۵۰ سال قرار دارند که از این تعداد ۳۳ درصد در سایر صندوق ها و نهادهای حمایتی عضویت دارند.

شیرکانی با تاکید براینکه مابقی افراد نیزمی توانند در صندوق عضو شوند گفت: ولی از جایی که مفهوم بیمه در ایران در قالب خانوار مد نظر قرار دارد و عموما سرپرست های خانوار زیر پوشش بیمه می روند دیگرسایر اعضای خانوار زیر پوشش بیمه قرار نمی گیرند، برای همین هدفگذاری ما در مرحله نخست برای سرپرستهای خانوار است.

وی تصریح کرد: در مجموع و براساس مباحث مطرح شده، ۲ و ۵۰۰ میلیون نفر سرپرست خانوار در جامعه روستایی و عشایر داریم که فاقد هرگونه پوشش بیمه ای هستند و تمام تلاش خود را برای زیر پوشش بردن این افراد به کار می‌گیریم.

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه