English

علیرضا زالی:

روزهای سخت کرونایی در پیش است

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران پیک پنجم را سهمگین ترین پیک کرونا دانست و گفت:طبق پیش بینی‌ها از امروز تا دو هفته دیگر در انتظار روزهای سختی خواهیم بود.

روزهای سخت کرونایی در پیش است

به گزارش خبرگزاری موج، علیرضا زالی رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران در نشست با روسای بیمارستان‌ها اظهار کرد: با توجه به اینکه عین اللهی از همان روزهای آغازین مقابله با کرونا خود به دلیل ارایه خدمات درمانی به بیماران به شکل سختی به کرونا مبتلا شد؛ بنابراین اشراف کاملی نسبت به همه چالش‌ها و مشکلات مربوط به اقدامات تشخیصی و درمانی دارد که این مسئله می‌تواند به عنوان یک نقطه قوت بسیار مهم عمل کند.

وی سابقه عین اللهی در کسوت معاونت آموزشی وزارت بهداشت در سال‌های پیشین را حاکی از اشراف وی  به ساختار وزارت بهداشت و چالش های فراسوی آن دانست.

زالی با بیان اینکه عین‌اللهی در دوران معاونت وزارت آموزشی بهداشت سیاست راهبردی تفویض اختیار به دانشگاه‌ها و کاهش تصدی گری حوزه‌های درمانی را در کارنامه دارد، ابراز امیدواری کرد: انتصاب وی گامی بلند برای استقلال و خودکفایی دانشگاه‌ها باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به روحیه جهادی و سوابق درخشان عین اللهی در دوران دفاع مقدس،گفت: حضور وی در وزارت بهداشت در این روزهای سخت می‌تواند اثرات مهم، حمایت کننده و مثبتی را در زمینه مقابله با کرونا ایفا کند.

زالی در ادامه از تلاش‌های روسای بیمارستان‌ها برای ارایه خدمت به مردم در روزهای سخت پیک پنجم کرونا قدردانی کرد.

وی پیک پنجم کرونا را سهمگین ترین پیک کرونا دانست و گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به علت گستره جغرافیایی خدمت رسانی بیش از سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی در خط مقدم مبارزه با بیماری است.

وی با بیان اینکه علی رغم گذشت نُه هفته از پیک پنجم کرونا همچنان همه شاخص‌های بیماری صعودی است، افزود: طبق پیش بینی‌ها از امروز تا دو هفته دیگر در انتظار روزهای سختی خواهیم بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: در عین حال که در حال جا به جایی دولت هستیم، اما خبرهای خوشی در زمینه تامین اعتبارات مورد لزوم به گوش می‌رسد.

زالی ادامه داد:در آخرین جلسه ستاد ملی نیز به صورت مبسوط در این باره بحث شد و  مخبر معاون اول رییس جمهور ماموریت یافتند که با هماهنگی وزارت بهداشت در اسرع وقت راجع به پرداخت دیون بهداشت و درمان اقدامات لازم را انجام دهند.

وی یادآور شد: با توجه به صحبت‌های رییس جمهور و مخبر در این جلسه، پیش بینی می‌شود در روزهای آتی تزریق اعتبارات به بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی کشور انجام شود.

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران تاکید کرد: دولت دستور و ماموریت ویژه‌ای را بر عهده گرفته که نسبت به تامین مطالبات پرستاری و گروه‌های بهداشتی و درمانی اقدام کند.

 زالی ادامه داد: خبر خوب دیگر بحث تسریع در سرعت یافتن فرآیند واردات واکسن به کشور است که رئیس جمهور و معاونان وی مستقیما وارد این موضوع شده‌اند و به نظر می‌رسد طی روزها و هفته‌های آتی شاهد حجم قابل توجه واردات واکسن به کشور باشیم که این خود نوید بخش کاهش ابتلا و کاهش میزان مراجعین به بیمارستان‌ها خواهد بود و این دو خبر می‌تواند نوید بخش شرایط بهتری در روزهای آتی باشد.

وی با اشاره به تعطیلی ۲۲ تا ۲۵ مردادماه برای جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا و همچنین یک ریکاوری برای کادر درمان، ابراز امیدواری کرد: با تعطیلی یک هفته‌ای و همچنین اعمال محدودیت شدید برای ترددها، بار ورودی به بیمارستان‌ها کاهش یابد.

زالی با اشاره به کمبود تخت‌های بیمارستانی بر اهمیت نقش  کمیته‌های ترخیص تاکید کرد.

وی از تلاش دانشگاه برای حل مشکلات اقتصادی بیمارستان‌ها از طریق منابع درونی و بیرونی دانشگاه خبر داد.

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره بر نقش موثر مراکز سرپایی کرونا در کاهش بار بیمارستان ها، بر ضرورت تامین مناسب داروهای مورد نیاز در بیمارستانها تاکید کرد.

زالی با اشاره به تصمیمات آخرین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر تزریق اعتبارات برای مقابله با بیماری و همچنین تسریع واردات واکسن در هفته‌های آتی، این تصمیمات را اخباری نوید بخش برای روزهای سخت پیش رو عنوان کرد.

وی در ادامه با اشاره به مصرف رو به فزونی داروی رمدسیویر و میزان بالاتر استفاده از این دارو در کشور نسبت به استاندارد جهانی، خواستار استفاده بهینه از این دارو برای درمان بیماران کرونایی شد.

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران  با تاکید بر نیاز به تامین نیروهای انسانی حوزه بهداشت و درمان در شرایط پاندمی، از تمهیدات دانشگاه برای تامین نیروهای بهداشتی و درمانی خبر داد.

وی همچنین بر لزوم استفاده بیهنه از مراکز و تجهیزات بهداشتی و درمانی به ویژه در روزهای سخت کرونایی تاکید کرد.

 زالی با اشاره به کسب رتبه اول از گروه پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سطح ملی، اهمیت تقدیر از پرستاران را یادآور شد.

وی ضرورت شناسایی گروه‌های پرخطر در بیمارستان‌های دانشگاه را خواستار شد.

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران  با بیان اینکه ستاد درحال پیگیری و فعالیت برای تامین منابع است گفت: مخبر در روزهای اخیر طی جلساتی به صورت جدی پیگیر مطالبات حوزه بهداشت و درمان شده است و با توجه به شخصیت استوار وی برای تحقق تصمیمات اجرایی، بسیار امیدوار هستیم این مطالبات محقق شود.

زالی گفت: به دانشگاه تبریک می‌گوییم برای اینکه انشاالله با کسب رای مجلس شورای اسلامی، عین اللهی یکی از اعضای هیأت علمی برومند دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی این توفیق را کسب کند که سکاندار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شود.

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران  با بیان اینکه عین اللهی به عنوان یکی از همکاران ارزنده دانشگاه که ریاست یکی از بیمارستان ها را بر عهده داشته است، گفت: وی از همان روزهای آغازین کرونا با مسائل این حوزه به خوبی آشنا هستند و مشکلات را می‌شناسند.

وی افزود: باید به دانشگاه برای داشتن چنین عناصر پرتلاشی تبریک گفت و خوشحالم امروز کسی قرار است در وزارت خانه فعالیت کند که خود در متن مشکلات بوده است و حتما در حل مشکلات می تواند کمک شایان توجهی کند.

در بخش دیگری از این نشست  هادی میرهاشمی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه نیروهای بیمارستان های دولتی از نهایت ظرفیت خود در عرصه های مختلف به ویژه درمان برای مقابله با کرونا استفاده کرده اند، از زحمات آنان در طول بیماری کرونا به ویژه در خیز پنجم کرونا قدردانی کرد.

در بخش دیگری از این نشست، محمود خدادوست معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به محدودیت‌های موجود در بیمارستان‌ها از جمله فرسودگی پرسنل، محدودیت منابع و زیرساخت‌های درمانی از زحمات کادر درمان در تمامی سطوح برای خدمت رسانی به مردم قدردانی کرد.

وی با ابراز آمادگی دانشگاه برای پشتیبانی از نیروهای درمانی از طریق راه‌های مختلفی همچون تامین نیرو، استفاده از ظرفیت بازنشستگان را نیز یکی دیگر از راه های جلوگیری از فرسودگی کادر درمان عنوان کرد.

خدادوست همچنین بر ضرورت استفاده بیمارستان ها از ظرفیت های خیرین نیز تاکید کرد.

 محمد مهدی صدوقی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در بخش دیگری از این نشست با اشاره به فشار کاری بیمارستان ها در پیک پنجم کرونا، استفاده از سایر همکاران را برای کمک به بخش های کرونا خواستار شد.

در ادامه علیرضا مرتضوی، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز ضمن ارایه گزارشی نسبت به وضعیت داروهای مصرفی کرونا در بیمارستان های دانشگاه، خواستار افزایش تعامل بین مدیران مالی بیمارستان ها با معاونت های مربوطه در دانشگاه شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه