پایش ۵۵۵ هزار نفر در مرزهای کشور
رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر از غربالگری و پایش سلامت ۵۵۵ هزار و ۹۱۴ مسافر ورودی در مبادی مرزی رسمی کشور به منظور کنترل شیوع بیماری کرونا خبر داد.
![پایش ۵۵۵ هزار نفر در مرزهای کشور](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/dx2JTbaOHDAg/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh18G7f3TW4bu/%D8%B7%D8%B1%D8%AD+%D8%BA%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D9%84%DA%AF%D8%B1%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، مهدی ولی پور ضمن تاکید بر تداوم اجرای طرح کنترل بهداشتی مسافران در مبادی مرزی کشور گفت: این طرح با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ماه های گذشته انجام شده و همچنان ادامه دارد که از ٢٠ اسفندماه ۹۹ تا صبح امروز (۴ شهریور ماه) ۵۵۵ هزار و ۹۱۴ نفر از مسافران کنترل و غربالگری شده اند.
وی افزود: در این مدت ۷۹ هزار و ۸۲۷ مورد تست فوری و ۶۱ هزار و ۱۹۵ مورد تست پی سی آر از مسافران مشکوک به کرونا گرفته شده است و ۲۱۰ نفر از مسافران نیز به صورت موقت قرنطینه شده اند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلالاحمر رئیس سازمان امداد و نجات گفت: این طرح با مشارکت ۴۷۱ نیروی عملیاتی در ١۶ استان در حال اجراست.
ارسال نظر