English

پلیس فتا:

کلیپ کتک زدن کودک در فضای مجازی مربوط به کشور ایران نیست

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا گفت: انتشار کلیپ تصویری کتک زدن کودک در فضای مجازی طی چند روز اخیر مربوط به کشور ایران نیست.

کلیپ کتک زدن کودک در فضای مجازی مربوط به کشور ایران نیست

به گزارش خبرگزاری موج، سرهنگ رامین پاشایی با اشاره به اینکه طی چند روز اخیر کلیپ تصویری دردناکی مبنی بر کتک زدن وحشیانه یک کودک در فضای مجازی منتشر شد، گفت: این کلیپ مربوط به کشور ایران نیست.

وی افزود: با توجه به نسبت دادن کلیپ مذکور به کشور ایران، شاهد حجم وسیعی از واکنش‌های همدردی و پیگیری از سوی اصحاب رسانه بودیم که در این خصوص ضمن بررسی‌های اولیه مشخص شد این کلیپ در سال ۲۰۱۹ اولین بار در فضای مجازی منتشر شده و مربوط به کشور هندوستان است.

پاشایی گفت: متأسفانه بارها نیز شاهد این قضیه بوده ایم که تصاویر دردناک کودک آزاری، حیوان آزاری و غیره که هیچ ارتباط و سنخیتی با کشور نداشته در فضای مجازی از سوی کاربران و جریانات خاص، با اهداف مغرضانه با حذف صدا و یا صدا گذاری کاذب و استفاده از ترفندهای خاص به منظور جریحه دار شدن احساسات عمومی و ایجاد جو روانی در کشور منتشر شده است.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا بیان داشت: متأسفانه این رویه همواره با عدم آگاهی برخی از کاربران عزیز کشورمان در عدم توجه به تاریخچه و سابقه تولید و انتشار محتواهای منتشر شده در فضای مجازی، با ارسال کلیپ‌ها به سایر کاربران، بارگذاری در گروه‌ها، کانال‌های خانوادگی یا کاری و دوستان باعث باز نشر کلیپ‌ها می‌شوند.

سرهنگ پاشایی خاطر نشان کرد: بارها شاهد انتشار کلیپ‌های مضامین کودک آزاری، دگر آزاری، حیوان آزاری، تخریب اموال عمومی و تهدید شهروندان توسط افراد شرور، مربوط به همین کشور بوده ایم که بلافاصله با اقدامات فنی و کارشناسی پلیس فتا ضمن شناسایی مرتکبان؛ در اسرع زمان ممکن با مجرمان و متخلفان برخورد قانونی صورت گرفته است.

این مقام انتظامی تصریح کرد: اقدام قضائی و انتظامی پلیس فتا علیه این دسته افراد که با تهدید و انتشار این کلیپ‌ها باعث جریحه دار شدن احساسات عمومی افراد جامعه می‌شوند در دستور کار این پلیس قرار دارد.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا به هموطنان توصیه کرد در صورت مواجهه با هر گونه کلیپ تصویری، صوتی، عکس و یا تصویر نوشته با مضامین مختلف و مشابه برخورد نمودند ابتدا با انجام بررسی‌های اولیه نظیر جستجو در موتورهای جستجو گر و یا حتی شبکه‌های اجتماعی و پیام رسان ها اطلاعات لازم را بدست آورند.

وی در ادامه افزود: در مورد تاریخچه محتوای منتشر شده؛ مکان، زمان، علت انتشار و سایر اطلاعات زمینه‌ای را نیز کسب کنند و حتی المقدور از انتشار بدون هدف و یا ارسال به سایر بسترهای ارتباط؛ کاربران تا حصول اطمینان کامل اجتناب نمایند.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا از عموم مردم خواست در صورت مواجهه با موارد مشکوک و یا نیاز به اخذ مشاوره و راهنمایی موضوع را از طریق سایت رسمی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir و شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ جهت رسیدگی هر چه سریع‌تر گزارش دهند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه