رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان خبر داد؛
آزمون پایش تحصیلی دانش آموزان هر ۶ماه یکبار برگزار می شود
رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با بیان اینکه برنامههای توانمندسازی مدیران و معلمان مدارس استعدادهای درخشان را در دست اقدام داریم، افزود: از سوی دیگر برنامههای متمرکز کشوری برای ارائه محتواهای فاخر در استانها و نهایتا آزمون پایش تحصیلی دانش آموزان هر شش ماه یک بار را در دست اقدام داریم تا به این بچهها کمک کند که مسیر را به درستی طی کنند.
به گزارش خبرگزاری موج، رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: قبل از انقلاب تنها ۲ مدرسه در تهران برای استعدادهای درخشان داشتیم در حالی که اکنون حدود ۶۸۰ مدرسه در سراسر کشور داریم و تعداد مدال آوران المپیادهای جهانی به ویژه در حوزه دختران و در شهرستانهای کم برخوردار، پیشرفت خوبی داشته است.
الهام یاوری در مراسم تقدیر از تلاشهای علمی دانش آموزان مدارس استعدادهای درخشان، برگزیده در سطح ملی و جهانی و فعالیتهای پژوهش محور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برنامه امروز تجلیل از مدال آوران المپیادهای علمی و برگزیدگان کنگره قرآن کریم و برگزیدگان جشنواره خوارزمی بود که در یک مراسم واحد انجام شد که از جمله پیامهای این برنامه این است که ما به تمام فعالیتهای علمی و فرهنگی و هنری در سمپاد اهمیت میدهیم
وی ادامه داد: ما برای شکوفایی بچهها در تمام ابعاد ارزش قائلایم و تمام بچههای کشور اسلامی ایران عزیزان دل ما هستند و خواه این دانش آموزان در مدارس سمپاد تحصیل کنند و خواه در مدارس بیرون از سمپاد تحصیل کنند، ما مسئول شکوفایی آنها هستیم. در واقع ما تمام این بچهها را صاحبان استعدادهای درخشان میدانیم و مقیدیم که خدمات خود را به اینها ارائه دهیم.
رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با بیان اینکه برنامههای توانمندسازی مدیران و معلمان مدارس استعدادهای درخشان را در دست اقدام داریم، افزود: از سوی دیگر برنامههای متمرکز کشوری برای ارائه محتواهای فاخر در استانها و نهایتا آزمون پایش تحصیلی بچهها هر شش ماه یک بار را در دست اقدام داریم تا به این بچهها کمک کند که مسیر را به درستی طی کنند.
به گفته رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، این سازمان در سال گذشته تلاشهایی را در راستای تشویق بچههای کم بضاعت کشور به حضور در آزمونهای ورودی این مدارس انجام داده است.
یاوری با بیان اینکه در یک سال گذشته تلاشهای متفاوتی در سه حوزه المپیادهای علمی، جشنوارهها و کنگرهها و فعالیتهای فرهنگی و تربیتی سازمان ملی استعدادهای درخشان انجام شد، اظهار کرد: در حوزه المپیادهای علمی تلاش شد تغییرات ساختاری و شکلی در برخی کمیتههای علمی رخ دهد تا کم انگیزگی های گذشته جبران شود.
وی با اشاره به باز طراحی اساسنامه باشگاه دانشپژوهان جوان، این وعده را داد که طی روزهای آینده خبر تاسیس مستقل این باشگاه پس از تصویب اساسنامه آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام میشود.
یاوری با بیان اینکه در حوزه گسترش آموزشهای سمپاد به لحاظ کمی و کیفی پیشرفتهای خوبی داشتهایم، افزود: آموزشهای جدید علاوه بر بچههای مدارس سمپاد شامل بچههای دارای استعدادهای درخشان بیرون از مدارس سمپاد هم میشود و از این نظر هم در کمیت و هم در کیفیت گسترش خوبی داشتهایم.
رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان درباره تغییرات اعمال شده طی یک سال گذشته در جشنواره خوارزمی، تصریح کرد: پیش از این افراد تنها به نمایش اقدامات قبلی خود در این جشنواره بسنده میکردند اما از سال گذشته بستری مناسب برای آموزش روش پژوهش و روشهای علمی معتبر در حوزه های مختلف انجام شده است و امیدواریم شرکت در جشنواره خوارزمی تجربه عمیق و ارزشمندی برای دانش آموزان باشد.
به گفته وی، در جشنواره خوارزمی از سال گذشته شاید برای اولین بار توجه ویژه به بجث بازار کار و کارآفرینی شده است.
یاوری همچنین درباره فعالیتهای فرهنگی تربیتی انجام شده طی یک سال گذشته توضیح داد: تلاش شده دامنه شرکت کنندگان مسابقات فرهنگی هنری گسترش یابد، برنامههای متعددی را برگزار کردیم. در کنگره قرآن با پیوند عمیق تر بچهها با فهم عمیق مفاهیم قرآنی گامی برداشته شده تا پژوهشگران قرآنی ما زندگی خود را به این کلام آسمانی گره بزنند.
رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، در پایان سخنان خود گفت: همچنین در برنامه "بینهایت" با همکاری آستان قدس تلاش شده است که بچهها با مفاهیم عمیق دینی و اسلامی آشنا شوند. در جشنواره فردوسی یا همکاری فرهنگستان زبان و ادب فارسی نیز برای تقویت عرق ملی و درخشش استعدادهای خوب بچهها در حوزه زبان و ادب فارسی تلاش شده است. جشنواره فیلم کوتاه دانش آموزی نیز گسترش کمی و کیفی داشته است.
ارسال نظر