شهردار تهران اعلام کرد؛
ضرب و شتم پاکبانان و آتش نشانان در اغتشاشات اخیر/ ۵۴ ایستگاه اتوبوس آسیب دیدند
شهردار تهران با بیان اینکه در اغتشاشات اخیر رفتگران، پاکبانان و آتش نشانان که خادمان مردم هستند مورد ضرب و شتم قرار گرفتند، گفت: در جریان اغتشاشات ۴۳ دستگاه اتوبوس و ۵۴ ایستگاه اتوبوس نیز در سطح شهر تهران آسیب دیدند.
به گزارش خبرگزاری موج، علیرضا زاکانی در آئین آغاز ساخت ۱۴ میدان، بازار و بازارچه میوه و تره بار و افتتاح و توسعه پنج بازار میوه و تره بار در تهران، اظهار کرد: آنچه که امروز دست ماست ماحصل جانفشانی شهیدان و ایثارگران است و قطعا شهدا چراغ راه ما هستند و از ما دستگیری خواهند کرد. امیدواریم آغاز این افتتاحها در شروع هفته دفاع مقدس مبارک باشد و این خدمات در این مسیر استمرار پیدا کند.
وی افزود: در کلانشهر تهران با همت مردم در محور نخبگان با فداکاری و ایثار قطعا به الگو تبدیل خواهیم شد. مقدمه پیشرفت و تحرک مشارکت مردم است تا تحول در تهران رقم بخورد و مشارکت نیز نیازمند سرمایه اجتماعی بالاست که در سایه خدمت صورت میگیرد. لذا نقطه آغاز خود را خدمت گذاشتیم و آنجا که مردم حاضر شوند همه چیز وجود خواهد داشت.
خانه دار شدن در تهران را به یک واقعیت در دسترس تبدیل میکنیم
شهردار تهران با تاکید بر اینکه در مدیریت شهری جدید مسئولیتهایی که مستقیم با زندگی مردم مرتبط است را پذیرفتهایم، گفت: یکی از این مسئولیتپذیریها در حوزه معیشت مردم است که ابعاد مختلفی را در این راستا هدف قرار دادیم. در حوزه مسکن با تشکیل قرارگاه جهادی مسکن و تعهد برای ساخت و ایجاد مشارکت برای سالانه ۱۸۰ هزار واحد مسکونی کار را پیگیری کردهایم. امروز خانه دار شدن در تهران یک آرزوست که باید آن را به یک واقعیت در دسترس تبدیل کنیم.
وی ادامه داد: ویژگی دیگر در حوزه معیشت ناظر بر میادین میوه و تره بار است. از پس از انقلاب اسلامی تا شهریور سال قبل که مدیریت شهری جدید آمد ۲۶۳ میدان و بازارچه در سطح شهر داشتیم که در ماههای پایانی سال قبل ۳۱ بازارچه هم اضافه شد. برای سال جاری و سال آینده نیز در هر سال احداث ۱۰۰ میدان و بازارچه را در دستور کار قرار دادیم.
آغاز فروش میوه با نرم افزارهای موبایلی/ میوهها در بسته بندیهای خاص در اختیار مغازههای محلات قرار میگیرد
زاکانی تاکید کرد: قیمت میوه و تره بار در بازارهای شهرداری تهران ۴۰ درصد با سطح شهر تفاوت قیمت دارد و در حال حاضر ۱۲۹ محله ما فاقد بازار و میدان تره بار است. در هفتههای آینده فروش مویرگی میوه را با نرم افزارهای موبایلی آغاز میکنیم تا شهروندان میوههای دلخواه خود را با قیمت مناسب درب منزل تحویل بگیرند. همچنین میوهها در بسته بندیهای خاص در اختیار مغازههای محلات قرار میگیرد تا ثبات دسترسی مردم به میوه و تره بار با کیفیت و با قیمت مناسب محقق شود. حدود ۴۹ درصد میوه و تره بار شهر توسط میادین توزیع میشود و در حقیقت این میادین استوانهای هستند که نمیگذارند مردم دچار تلاطم قیمتی شوند. طرحهای دیگر نیز در این بخش در حال پیگیری است. همچون بستن قراردادی تا در گام بعد بتوانیم میوه را دست اول از کشاورز بگیریم و دست واسطهها را کوتاه کنیم.
زاکانی تاکید کرد: از ۲۰۰ میدانی که مقرر بود احداث شود ۲۲۰ زمین هدف گذاری شده که ۴۰ مورد به قطعیت رسیده و مابقی نیز در حال پیگیری است. از سوی دیگر امسال عدد بسیار خوبی در توسعه فروشگاههای شهروند نیز خواهیم داشت تا حرکت جدی در ثبات و کاهش قیمت لوازم خانگی نیز صورت بگیرد. بخش زیادی از سختیها مواردی است که میشود گره گشاییها درآنها صورت بگیرد. در مدیریت شهری تمام توجه معطوف به این است که چه نیازی وجود دارد و چه خدمتی میتوانیم ارائه کنیم. افق آینده به لطف الهی افق روشنی است و امیدواریم این اهداف متعالی انقلاب اسلامی محقق شود.
شهردار تهران در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به حوادث روزهای گذشته در اغتشاشات تهران، گفت: در وقایع اخیر اتفاقاتی افتاد که بسیار عجیب بود. در این رویدادها پاکبانان، رفتگران و آتش نشانان که خادمان مردم هستند را مورد ضرب و شتم قرار دادند. امیدواریم این اتفاقات نسبت به نوکری ما به مردم وقفهای نیندازد و باعث نشود که ما از این نوکری غافل شویم.
شهردار تهران همچنین از آسیب ۴۳ دستگاه اتوبوس و ۵۴ ایستگاه اتوبوس در سطح شهر تهران و در جریان اغتشاشات اخیر خبر داد.
علیرضا زاکانی در حاشیه مراسم آغاز ساخت ۱۴ میدان، بازار و بازارچه میوه و تره بار و افتتاح و توسعه پنج بازار میوه و تره بار نیز در جمع خبرنگاران، تصریح کرد: ۴۳ دستگاه اتوبوس ما در آشوبهای اخیر به همراه ۵۴ ایستگاه اتوبوس آسیب دیده اما خوشبختانه ایستگاههای مترو با کار جدی که انجام شده است مصون ماندند.
شهردار تهران تاکید کرد: تعهد امسال ما ۱۰۰ میدان و بازارچه قرار داده شده بود که امروز پنج افتتاح و توسعه و ۱۴ کلنگ زنی انجام شد. ۲۲۰ نقطه را به عنوان زمین برای میادین میوه و تره بار هدفگذاری کردهایم که ۴۰ نقطه قطعی شده و مابقی نیز هفته آینده قطعی میشود تا وعده خود را برای ۱۰۰ بازارچه و میدان تره بار برای امسال عملی کنیم.
وی افزود: ۱۲۹ محله از ۳۵۳ محله تهران میدان تره بار ندارد که این محلهها در اولویت قرار گرفتند. چرا که ۴۰ درصد تفاوت قیمت میان میادین و سطح شهر تهران وجود دارد. تلاش این است که گشایشی در معیشت مردم از این طریق انجام شود. بخشی از این احداثهای جدید امسال به بهره برداری میرسد و بخش دیگری که بزرگ مقیاس هستند سال آینده آماده بهره برداری خواهند شد.
شهردار تهران در خصوص فروش مویرگی میوه در تهران از طریق اپلیکیشنهای موبایلی گفت: این موضوع در تهران دنبال شده و چارچوبهای مشخص برای آن فعال شده و در حال حاضر در منطقه ۶ در یک میدان به صورت پایلوت عملیاتی شده اما پیگیر هستیم در اولین فرصت برای کل شهر تهران این موضوع را عملیاتی کنیم تا شهروندان بتوانند میوه و نوع آن را انتخاب و درب منزل تحویل بگیرند. شهرداری توسعه را به بهترین نحو و ارزانترین قیمت برای شهروندان محقق خواهد کرد.
زاکانی در خصوص ورود اتوبوسهای بازسازی و نوسازی شده به ناوگان در شهر تهران نیز گفت: ۷۰۰ دستگاه اتوبوس در این راستا هدفگذاری شده بود که بخشی از آن بازسازی و بخشی نوسازی بوده، در حقیقت بازسازی ۵۵۰ دستگاه اتوبوس هدفگذاری شده بود که مهیا شده و برای ورود به عرصه خدمت آماده شده، از حوزه نوسازی نیز بخشی یعنی ۵۵ دستگاه تملکی شهرداری بوده که در حال آزادسازی برای خدمت رسانی این دستگاه اتوبوسها هستیم و ۹۰۰ دستگاه اتوبوس هم تعهد دولت بوده که تامین شده است.
وی در خصوص فروشگاههای شهروند نیز گفت: توسعه فیزیکی فروشگاههای شهروند در دستور کار قرار گرفته، به شکلی که ۳۹ مجموعه شهروند به بیش از ۵۰ مجموعه افزایش پیدا کند. در تلاش هستیم شهروند محلی داشته باشیم تا فروش در محلات توسعه پیدا کند و همزمان فروش اقساطی را نیز راه بیندازیم.
شهردار تهران ادامه داد: ۳۱ بازارچه در ایستگاههای مترو فعال کردیم اما بخشی به خشکبار و اقلامی که در موارد خاص عرضه میشود اختصاص یافته است. در خصوص کیفیت دقت ویژهای انجام دادهایم تا کیفیت محصولات در تمامی میادین یکسان شود. انشاء الله با خرید قراردادی، سطح کیفیت باز هم ارتقاء پیدا خواهد کرد.
ارسال نظر