معاون وزارت بهداشت:
مولدسازی فرصتی مغتنم برای حوزه سلامت است/ تشکیل ستاد مولدسازی در وزارت بهداشت
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت از مصوبه مولدسازی به عنوان فرصتی مغتنم برای حوزه سلامت یاد کرد و گفت: ۲ دستگاه اجرایی مجوز دارند تا مدت ۲ سال بدون هیچگونه محدودیتی از منابع و اعتبارات تخصیص یافته استفاده کنند که یکی از آنها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دیگری وزارت آموزش و پرورش است.
به گزارش خبرگزاری موج، بهروز رحیمی در اجلاس روسای دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور در مجتمع شهدای مدافع سلامت مشهد مقدس، اظهارکرد: ستاد مولدسازی به زودی در وزارت بهداشت و دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی شکل میگیرد و اخبار خوبی را در این خصوص اعلام خواهیم کرد.
وی خاطرنشان کرد: اجرای طرح تعالی و اعتلای سلامت از جمله مهمترین اقدامات وزارت بهداشت بوده و در معاونت توسعه، بر توسعه طرحهای عمرانی در حوزههای آموزشی، پژوهشی، بهداشتی و درمانی تاکید داشته و داریم.
وی تصریح کرد: بودجه سلامت از جمله موضوعاتی بوده که روزها و ماههای پایانی هر سال دنبال میشود و در کنار آن پیگیر برنامه هفتم توسعه هستیم و عدد رشد بودجهای هم رقم ۴۲ درصد را نشان میدهد.
معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه رشد منابع عمومی ۴۷ درصد است، بیان کرد: در سال جاری ۶۷ هزار نفر از پرسنل با قانون ایثارگری، تبدیل وضعیت شدند همچنین در بحث بودجه با وجود مشکلات موجود، حمایتهای لازم را در موضوعاتی مانند فرزندآوری و افزایش جمعیت داشتیم.
رحیمی افزود: برای اولین بار اعتبار ردیف تغذیه دانشجویان تخصیص یافت و از دیگر اقدامات حمایتی شاخص صورت گرفته میتوان به طرحهای دارویار و پزشکی خانواده و همچنین بودجه ویژه درمان اتباع بیگانه اشاره کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: ۳۳.۸ هزار میلیارد تومان برای سفرهای استانی اختصاص یافته و در دولت ۳۷۱ مصوبه در این خصوص داشتیم و از دانشگاهها و دانشکدهها میخواهیم که پیگیر حق و حقوق خود برای تکمیل پروژههای بهداشتی و درمانی باشند.
او در خاتمه تصریح کرد: برای برنامه هفتم توسعه، جلسات زیادی برگزار شده تا حوزه سلامت، مورد توجه ویژه و تقویت قرار گیرد. در برنامههای ۶ دوره گذشته رشد خوبی را در حوزه سلامت داشتیم و این رویه در برنامه هفتم هم همانند ۶ دوره قبل و حتی بهتر از آن تداوم خواهد داشت. برای نتیجهگیری بهتر در برنامه هفتم، برنامهریزی لازم را داشته ایم که امیدواریم این برنامه ۵ ساله بهخوبی و بینقص اجرا شود.
بیشتر بخوانید:
مولدسازی فروش املاک مازاد و صرفا دولتی است/ حتی یک متر از مدارس خیرساز فروش نخواهد رفت
پیش بینی کسری بودجه ۱۴۰۲ چقدر است / ۶۰ هزار میلیارد تومان درآمد از محل مولد سازی دارایی ها
پیشنویس آئیننامه مولدسازی به دلیل وجود اشکال برگشت خورد
راهحل مشکلات تهران، مولدسازی اموال شهرداری است / درآمدهای شهرداری کفاف عقب ماندگیها را نمیدهد!
موافقان «مولدسازی» چه می گویند؟
«کارشناسی» رکن قضیه مولدسازی است
ارسال نظر