English

سخنگوی شورای شهر تهران:

دغدغه های فرهنگی شهر در بودجه و عمل همواره مغفول می ماند

سخنگوی شورای شهر تهران با اشاره به رویداد چهارشنبه های فرهنگی گفت: متاسفانه دغدغه های فرهنگی شهر در بودجه و عمل همواره مغفول می ماند به همین خاطر از اسفند سال گذشته رویدادی به نام چهارشنبه فرهنگی طراحی و آغاز شد.

دغدغه های فرهنگی شهر در بودجه و عمل همواره مغفول می ماند

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج، ظهر امروز نشست خبری علیرضا نادعلی سخنگوی شورای شهر تهران با حضور اهالی رسانه، محمودرضا کبیری معاون ارتباطات و امور بین الملل شورای شهر تهران و رضا روشنایی رییس اداره رسانه، برگزار شد.

وی با اشاره به رویداد چهارشنبه های فرهنگی گفت: متاسفانه دغدغه های فرهنگی شهر در بودجه و عمل همواره مغفول می ماند به همین خاطر از اسفند سال گذشته رویدادی به نام چهارشنبه فرهنگی طراحی و آغاز شد.

نادعلی افزود: این رویداد با هدف آنچه در مناطق شهرداری اتفاق می افتد اجرایی شد تا بتوانیم به صورت حضوری شاهد عملکرد مدیریت شهری در حوزه فرهنگی باشیم.

سخنگوی شورای شهر تهران با بیان اینکه هدف ما از ابتدا توجه ویژه به مناطق جنوبی شهر بود تاکید کرد: البته باید پذیرفت لکه های آسیب تنها در جنوب پایتخت نیست. یعنی اگر غفلت کنیم این آسیب ها در اقصی نقاط شهر قابل مشاهده است.

وی با تأکید بر اینکه هرجا غفلت کنیم آسیب اجتماعی روی می دهد، تصریح کرد: در همین راستا ۱۱ منطقه انتخاب شد و بعضاً بازدیدهایی ۱۲ ساعته از پروژه ها و موقعیت های ویژه فرهنگی صورت گرفت.

نادعلی با بیان اینکه یکی از نیازهای این حوزه، اماکن و تجهیزات ورزشی بود، یادآور شد: ما ۶۳ بازدید را با رویکرد فرهنگی انجام دادیم و در چهارشنبه های فرهنگی، چهار و یا پنج بازدید انجام می شد.

سخنگوی شورای شهر تهران با بیان اینکه در این رویداد نشست با فعالان و نخبگان فرهنگی برگزار می شد، خاطرنشان کرد: در جلسات با چهره ها آشنا شدیم و فعالان نیز از اینگونه جلسات ابراز رضایت داشتند و این اعتماد ایجاد شد که نخبگان می توانند حلقه های فرهنگی در مناطق باشند.

وی گفت: ۳۰ بازدید از مراکز فرهنگی، ۱۱ بازدید از مراکز ورزشی، ۱۳ بازدید از مراکز دینی و پنج بازدید از مراکز هنری در چهارشنبه های فرهنگی انجام شد.

نادعلی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه نگاه شهردار و معاونت فرهنگی و اجتماعی به ساماندهی کودکان کار با تشکیل قرارگاه اجتماعی دنبال شد، اظهار کرد: شهرداری میان‌داری ماجرا را بر عهده داشت و در مباحث اجتماعی نیز می توان از این رویکرد استفاده کرد؛ برای ساماندهی کودکان کار نیاز به هماهنگی و ساماندهی بیشتر است.

سخنگوی شورای شهر تهران بیان داشت: در نامه نگاری شهردار تهران با ریاست جمهوری مبنی بر قرار دادن اختیار یکپارچه به شهرداری و اختصاص بودجه از دستگاه های مربوطه برای ساماندهی کودکان، موارد مرتبط با این موضوع پیگیری شده است؛ تاکنون بخشی از اهداف در قرارگاه اجتماعی محقق شده است.

وی با بیان اینکه اقدامات سخت افزاری و نرم افزاری در دره فرحزاد انجام شده است، یادآور شد: ساخت و سازهای غیرقانونی، جمع آوری معتادان متجاهر و همچنین جمع آوری نخاله ها در محل انجام شده و طراحی خوبی برای راه اندازی اکوپارک صورت گرفته است.

نادعلی با تأکید بر اینکه مجموعه تئاتر شهر یکی از دغدغه های هنرمندان بود، گفت: به جای اینکه اتفاقات هنری در محوطه تئاتر شهر روی دهد شاهد اتفاقات زننده ای بودیم اما با همکاری وزارت ارشاد و اداره کل هنرهای نمایشی، مقرر شده که اقداماتی انجام شود.

سخنگوی شورای شهر تهران ادامه داد: اقداماتی برای بهسازی تئاتر شهر در گذشته انجام شده بود اما یکی از اقدامات که باید صورت بگیرد، ساماندهی دست فروشان است. با توجه به تعارض موجود در این زمینه و نیاز دست فروشان به امرار معاش، تلاش کردیم حال این قشر از شهروندان را مراعات کنیم.

وی با اشاره به گلایه مندی مردم از وضعیت دستفروشی در معابر، تصریح کرد: با توجه به این موضوع، باید منافع عمومی را در نظر گرفت، سعی شد تا پایان تعطیلات نوروز، با دست فروشان مراعات کرده اما پس از نوروز، دیگر شاهد حضور این افراد در محوطه تئاتر شهر نخواهیم بود.

نادعلی با تأکید بر ساماندهی پارک دانشجو نیز گفت: مخاطب کار هنرمندان مردم هستند و در راستای ایجاد عدالت فرهنگی، باید تلاش کنیم که مردم از فضای بوستان ها به ویژه بوستان دانشجو استفاده کنند.

وی تأکید کرد: ورودی آسیب های اجتماعی هنوز باز است و با همت سایر دستگاه ها شاهد ساماندهی آسیب های اجتماعی نیز خواهیم بود.

سخنگوی شورای شهر تهران با بیان اینکه تلاش مرکز مطالعات ایجاد پیوست های فرهنگی و اجتماعی برای پروژه هاست، یادآور شد: ما نیز به طور مداوم این پیوست را به مدیران در اجرای طرح ها گوشزد می کنیم؛ چراکه باید این پیوست ها در زمان طراحی مورد توجه قرار بگیرد.

نادعلی با اشاره به اینکه بودجه مأموریت فرهنگی و اجتماعی در سال جاری ۹۳۶ میلیارد تومان بوده که در سال آینده به هزار و ۳۴۴ میلیارد تومان افزایش یافته است، خاطرنشان کرد: در مجموع بودجه بخش فرهنگی و اجتماعی در سال ۱۴۰۲ نسبت به امسال ۷۶ درصد افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه تمام دغدغه ما این بوده که مسائل نرم افزاری شهر فراموش نشود، تصریح کرد: با این وجود حمل و نقل عمومی دغدغه اول شهر به شمار می رود؛ لذا اعداد و ارقام در بودجه به سمت حمل و نقل عمومی رفت.

نادعلی با اشاره به ماجرای فیش حقوقی منتشر شده در خصوص یکی از کارکنان شورای شهر، یادآور شد: توضیحات شنیدنی نسبت به این موضوع وجود دارد اما بنده اطلاعی از اینکه فرد مورد نظر همسر یکی از شهرداران سابق بوده یا خیر، ندارم.

سخنگوی شورای شهر تهران با بیان اینکه در قرارگاه اجتماعی دغدغه ای دائمی در مورد نقاط بی دفاع شهری وجود دارد، اظهار کرد: قرار بر این شده گزارشاتی در خصوص اقدامات لازم حوزه آسیب های اجتماعی توسط شهرداری ارائه شود که نقاط بی دفاع شهری نیز از این دست موارد است.

وی خاطر نشان کرد: در سال ۱۴۰۱ جشن های ملی و مذهبی خوبی در پایتخت برگزار شد که از جمله می توان به میهمانی ۱۰ کیلومتری عید غدیر اشاره کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه