English

معاون رئیس جمهور در گفتگو با خبرگزاری موج:

منطقه میانکاله جزو زیست کره است/ منابع طبیعی باید بابت واگذاری پاسخگو باشد

رئیس سازمان محیط زیست کشور درباره واگذاری زمین میانکاله با بیان اینکه این منطقه جزو زیست کره است، گفت: کسی نمی تواند منطقه میانکاله را واگذار کند و درصورت واگذاری منابع طبیعی باید پاسخگو باشد.

منطقه میانکاله جزو زیست کره است/ منابع طبیعی باید بابت واگذاری پاسخگو باشد

علی سلاجقه در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج، درباره اینکه آیا سازمان محیط زیست برنامه ای برای باز پس گیری زمین میانکاله ندارد، گفت: منطقه میانکاله متعلق به منابع طبیعی و ملی کشور و یک منطقه محیط زیستی است.
معاون رئیس جمهور با تاکید براینکه میانکاله جزو زیست کره است، ادامه داد: کسی نمی تواند آن را به دستگاه های دیگر واگذار کند.
رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست در پاسخ به اینکه میانکاله درصورت باز پس نگرفتن ممکن است جزو مناطق آزادی شود که در مجلس در حال تصویب است و از زیست کره بودن در بیاید، اظهار کرد: زمین مربوط به منابع طبیعی است و سازمان محیط زیست تا کنون مجوزی برای این منطقه زیست محیطی صادر نکرده است ؛ لذا منابع طبیعی باید پاسخگو باشد.

 

استاندار نمی تواند مقابل دولت بایستد

وی در واکنش به موافقت استاندار مازندران برای ایجاد پتروشیمی میانکاله خاطرنشان کرد: استاندار که نمی‌تواند در این موضوع مقابل دولت قرار بگیرد.

 

بیشتر بخوانید:

مخالف تخصیص زمین در حریم میانکاله بودیم/ برای یوزها دیگر نام نمی گذاریم

موضوع پتروشیمی میانکاله از سوی دادستان کل کشور پیگیری شد

پتروشیمی میانکاله هیچ مجوز محیط زیستی ندارد + فیلم

 

موضوع ابطال پرونده میانکاله در هیات وزیران دنبال می شود

سلاجقه درباره مصوبه دولت درخصوص پتروشیمی میانکاله گفت: بحث مجوز محیط زیست بعد از مصوبه دولت است؛ اگر دولت چیزی را مصوب کرد باید بحث‌ها و کارهای ادارای آن انجام شود؛ در سال ۹۱ یا ۹۲ هیات وزیران هرگونه بارگذاری صنعتی آلاینده را در شمال کشور ممنوع می‌کند اما سال ۹۹ از طریق کمیسیون زیربنایی دولت این اتفاق نمی‌افتد.
وی افزود: ما الان موضوع مصوبه ابطال پرونده را در هیئت وزیران پیگیری می‌کنیم.

 

ایجاد پایگاه اطفای حریق با توجه به تغییر اقلیمی ضروری است

معاون رئیس جمهور همچنین درباره پیشنهاد سازمان محیط زیست به دولت مبنی بر ایجاد اطفای حریق واحد با توجه به آتش سوزی اخیر در میانکاله بیان کرد: با توجه به تغییر اقلیمی که اتفاق افتاد و از این به بعد شاهد آتش سوزی بیشتر خواهیم بود به دولت پیشنهاد کردیم پایگاه ملی اطفای حریق ایجاد شود؛ چه بسا این آتش سوزی ها را با توجه به تغییر شرایط اقلیمی در سراسر دنیا شاهدیم‌.
وی افزود: بنابراین باید فرماندهی عملیات واحد شکل بگیرد که البته در کشور دستگاه های نظامی و انتظامی موظفند این کار را انجام دهند‌.
سلاجقه اضافه کرد: از آنجا که هماهنگی ها در بحث اطفای حریق به کندی انجام و این امر باعث گسترده تر شدن آتش سوزی می شود، باید یک پایگاه عملیاتی مستقل وجود داشته باشد و فرقی ندارد این پایگاه زیرمجموعه محیط زیست باشد، وزارت جهاد کشاورزی و یا نظامی و انتظامی.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه