English

کیفرخواست در پنجمین جلسه دادگاه منافقین قرائت شد

پنجمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات اعضای سازمان مجاهدین (منافقین) امروز سه‌شنبه ۱۹ دی ماه در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران در حال برگزاری است.

کیفرخواست در پنجمین جلسه دادگاه منافقین قرائت شد
به گزارش خبرگزاری موج

، پنجمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات اعضای سازمان مجاهدین (منافقین) امروز سه‌شنبه ۱۹ دی ماه در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست حجت الاسلام دهقانی به صورت علنی در حال برگزاری است.

 در ابتدای جلسه امروز حجت الاسلام دهقانی ضمن تسلیت شهادت  هموطنان در اقدام تروریستی در گلزار شهدای کرمان  و شهادت سردار رضی موسوی، گفت: امروز ۱۹ دی ماه ادامه جلسه اول رسیدگی به کیفرخواست واصله از دادسرای عمومی و انقلاب تهران در خصوص مجاهدین خلق و ۱۰۴ متهم آن با حضور بنده به عنوان رییس دادگاه و مستشاران و خانواده شکات و وکلای شکات و متهمان و نماینده دادستان است و   علنی بودن جلسه دادگاه را اعلام می کنم.

وی از نماینده دادستان خواست در جایگاه قرار گیرد و به ادامه قرائت کیفرخواست بپردازد.

نماینده دادستان با حضور در جایگاه قبل از قرائت کیفرخواست با اشاره به وجه شباهت گروه‌های تروریستی مجاهدین و داعش گفت: هر دو از ترورهای کور برای گرفتن تلفات بیشتر استفاده می‌کنند و  این گروه های تروریستی برایشان مهم نیست که در جمعیتی که اقدامات تروریستی کور را انجام‌ می دهند،  زن باشد یا کودک  و پیر و جوان باشد. هدف هر دو این گروه‌های تروریستی، گرفتن تلفات بیشتر است.

وی افزود: به همین دلیل این گروهک، گروهک تروریستی محسوب می شود زیرا شهروندان عادی و غیرنظامی را هدف قرار می دهد. استفاده از هر دو گروه از وسایل انفجاری با خصیصه‌های مشترک است. گروه تروریستی داعش از جلیقه انتحاری استفاده می‌کند و برای گرفتن تلفات بیشتر این جلیقه‌ها را پر از ساچمه یا میخ می‌کند تا بعد از انفجار تعداد زیادی از مردم را زمین گیر کند. گروه تروریستی منافقین نیز در کنار سلاح مورد علاقه‌اش که بمب است که امریکا به آن اذعان کرده است، علاوه بر شلیک مستقیم به مردم از وسایل دیگری مثل سه راهی، وسیله انفجاری دست ساز استفاده می‌کند.

در ادامه تصویری از نشریه مجاهد که نحوه ساخت وسیله انفجاری سه راهی  را توضیح می دهد به نمایش گذاشته شد. در هنگام انفجار بدنه سراحی، تبدیل به ترکش می شود.

در ادامه نماینده دادستان با قرائت ادامه کیفرخواست پرونده، گفت:  عذرا علوی طالقانی متهم ردیف ۳۴ پرونده است.  نامبرده در سال ۱۳۵۴ با گروهک منافقین آشنا شده و فعالیتش را شروع می‌کند. او  در فروردین ماه ۱۳۶۰، به بدنه تشکیلات، منتقل و سپس از طرف منافقین، کاندیدای مجلس شورای اسلامی می‌شود.

نماینده دادستان گفت: عذرا علوی از مسئولین رده بالای منافقین بوده که بعد از عملیات تروریستی- نظامی فروغ جاویدان، معاونت عملیات شاخه‌ نظامی و مسئولیت عملیات در داخل کشور را عهده‌دار می‌شود.  در سال ۱۳۷۲، بعد از اینکه فهیمه اروانی به عنوان مسئول اول گروهک انتخاب می‌شود، عذرا علوی طالقانی به عنوان جانشین رئیس شاخه‌ی نظامی منصوب می‌شود. هرچند که در مقطعی نیز مشارالیها، معاون آموزش تشکیلات بوده است.  مسئولیت‌های پیشین عذرا علوی، عمدتاً مرتبط با مسائل امنیتی گروهک بوده است.  در حال حاضر این فرد فوت کرده است.

نماینده دادستان ادامه داد: جمیله ابریشمچی متهم ردیف ۳۵ پرونده است و  او خواهرِ مهدی ابریشمچی بوده و به واسطه فعالیت برادرش، قبل از انقلاب سمپات گروهک منافقین می‌شود. متعاقباً مشارالیها بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، به همکاری خود با منافقین ادامه داده و در سال ۱۳۶۱ به همراه فرزندانش (مریم و علی اکبرزادگان) به منظور پیوستن به تشکیلات، از کشور متواری می‌گردد. او  پس از استقرار در پاریس نیز ضمن عضویت در شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت، به همکاری با بخش خارجی این گروهک تروریستی می‌پردازد.

نمابنده دادستان گفت: او در حال حاضر در پاریس مستقر بوده و به کشور آلبانی نیز تردد دارد. سوابق عضویت دیگر اعضای خانواده متهم جمیله ابریشمچی در گروهک منافقین عبارت است از محمد اکبرزادگان (همسرِ متهم فوق الذکر) که  از اعضای منافقین بوده که در سال ۱۳۶۷، در عملیات تروریستی- نظامی فروغ جاویدان شرکت داشته و کشته می‌شود.  علی اکبرزادگان (فرزند متهم) نیز  از اعضای نفاق مستقر در آلبانی بوده که در بخش اطلاعات و حفاظت از مسعود و مریم رجوی فعالیت دارد. مریم اکبرزادگان (فرزند متهم) هم از اعضای نفاق مستقر در آلبانی بوده که سابقه عضویت در ستاد تبلیغات گروهک، شرکت در عملیات تروریستی- نظامی فروغ جاویدان به عنوان معاون لشکر ۳۲ و مسئول مراکز ۶ و ۲۱ منافقین را داشته و مدتی نیز به عنوان مسئول پرسنلی مقرهای منافقین بوده است.

وی افزود: متهم ردیف ۳۶ پرونده  محمود قجر عضدانلو است و او برادر مریم رجوی و همسر شهرزاد صدر حاج سید جوادی (مسئول دفتر مریم رجوی) است. محمود قجر عضدانلو در سال ۱۳۵۲، به گروهک منافقین می‌پیوندد و با پیروزی انقلاب اسلامی، همکاری خود را با تشکیلات ادامه داده و نهایتاً در سال ۱۳۶۰، از کشور متواری می‌شود.

وی افزود: او در حال حاضر از عناصر کادر مرکزی نفاق و عضو شورای تروریستی به اصطلاح ملی مقاومت است. محمود قجر عضدانلو در مشارکت و همکاری تنگاتنگ با مژگان پارسایی، یکی دیگر از عوامل اصلی و کلیدی تشکیل، طراحی، سازماندهی و هدایت تیم ترورِ امیر سپهبد علی صیاد شیرازی (به نام‌های کمال الدین حیدری چمنی با نام مستعار جلال موسوی و رضا نادری با نام مستعار عطاءاله) و نتیجتاً شهادت و به تعبیر حقوقی، قتل عمد این شهید والا مقام محسوب می‌شود. او تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۴۶۸/۶-۲۰۰۲ است.

در ادامه جلسه وزیری نماینده دادستان خطاب به  دادگاه گفت: به هر نحو که صلاح می دانید جلسه غیرعلنی تشکیل دهید و اظهارات افراد جداشده از گروهک منافقین  و صحبت‌های آنان را در خصوص ترور شهید صیاد شیرازی را استماع کنید زیرا این افراد بیم این را دارند که مورد تهدید گروهک تروریستی قرار گیرند.

رئیس دادگاه نیز از منشی دادگاه خواست که این درخواست‌ شفاهی نماینده دادستان را ثبت کند تا در زمان مقتضی جلسه‌ای با حضور این افراد و وکلای متهمان تشکیل شود.

در این لحظه از دادگاه دختر شهید حاج محمد مقدم  که پدرش به دست منافقین به شهادت رسیده است، گفت: پدرم شغلش آزاد بود و مغازه آجیل فروشی داشت و فقط به دلیل نصب عکس‌های امام (ره) و چند تن از سربازان نظام، پدرم را به قتل تهدید می‌کردند.

وی گفت: بعد از پدرم سال‌ها ما را به قتل تهدید می‌کردند. واقعا کسی نمی‌تواند ترس ما را درک کند. نیمه شب درب منزل ما به صدا در می‌آمد و نامه‌ای پر از تهدید را داخل خانه می‌انداختند. هیچکس نمی‌تواند استرس یک دختر بچه کوچک را در راه مدرسه درک کند. هر چند قدمی که برمی‌داشتم از ترس برمی‌گشتم و پشت سرم را نگاه می‌کردم.

وی گفت: حتی بعد از شهادت پدرم هر روز ما را تهدید می‌کردند و در تماس تلفنی با منزل ما می‌گفتند خانه را به آتش می‌کشیم و یا حتی مغازه را مجدد آتش می‌زنیم. بچه‌ها را در راه مدرسه می‌دزدیم.

قاضی دادگاه خطاب به این فرزند شهید گفت که در زمان مقتضی، فرصتی  برای بیان اظهارات و ارائه مستندات آنها فراهم خواهد شد.

در ادامه جلسه دادگاه نماینده دادستان گفت: وقتی شهید صیاد شیرازی را  ترور کردند شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت موضع گیری کرد که عراق در ترور نقشی نداشته و عملیات هایی که انجام می شود توسط فرماندهی مجاهدین خلق انجام می شود. سوال این است که شورای ملی مقاومت چرا باید این موضع گیری را انجام دهد؟ به محض اینکه ایران موضع گیری کرد و نقش رژیم عراق و استخباراتش را رو کرد،  سریعا  این  موضع گیری را کردند.

وی افزود: یکی از اعضای جداشده منافقین گفته که در آذر سال ۷۷ مسعود رجوی در قرارگاه بدیع‌زادگان فیلمی از شهید صیاد پخش کرده و گفته که باید حساب این فرد را برسیم و این خواست صاحبخانه ( عراق) است. رجوی مسئولیت این ترور را به مژگان پارسایی سپرد و  بعد از ترور شهید صیاد در قرارگاه اشرف جشنی به پا شده و مژگان پارسایی به تیم ترور هدیه داد. رجوی پس از ترور شهید صیاد شیرازی گزارش کار تیم‌های راهگشا در ستاد داخله را به طاهر حبوش مسئول سرویس اطلاعات عراق داد.

نماینده دادستان در ادامه قرائت کیفرخواست گفت: متهم ردیف ۳۷  این پرونده، بدری پورطباخ است. او پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تحت تأثیر افکار برادرش، جذب تشکیلات شده و در اواخر سال ۱۳۵۸، همکاری خود با منافقین را در شهرستان اصفهان شروع می‌کند. او در سال ۱۳۶۱،  بعد از ازدواج تشکیلاتی با یکی از اعضای گروهک به نام مهدی قربان‌پور مقدم، به همراه او از کشور متواری و در کردستان عراق مستقر می‌شود.

وی افزود: بدری پورطباخ یکی از اعضای مرکزی تشکیلات منافقین و عضو شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت بوده که بیشتر اوقات خود را در اروپا و آمریکا بوده و مدت زیادی نیز مسئول مقر گروهک در هلند بوده و از سال ۱۳۷۸ نیز در ستاد داخله‌ی منافقین، مشغول به فعالیت است. فعالیت‌ها و مسئولیت‌های مختلف او  در تشکیلات منافقین عبارت است از  عضو بخش محلات در سال ۱۳۵۸، عضویت در بخش پذیرش کردستان عراق در سال ۱۳۶۲، عضو هیات اجرایی در سال ۱۳۶۵ در برهه‌ی عراق، شرکت در عملیات تروریستی- نظامی فروغ جاویدان در سال ۱۳۶۷، مسئول تشکیلات منافقین در آلمان و سپس در آمریکا در سال ۱۳۶۸، عضو هیأت اجرایی و مسئول به اصطلاح سیاسی گروهک در اروپا بین سال‌های ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۱،مسئول مقر باقرزاده و عضو شورای رهبری در سال ۱۳۷۲، مسئول تشکیلات منافقین در کشور هلند بین سال‌های ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۸،  معاون ستاد داخله و از نفرات توجیه‌کننده‌ی تیم‌های تروریستی اعزامی به داخل کشور در سال ۱۳۷۸، عضویت در ستاد مالی (تامین مالی تروریسم) گروهک در سال ۱۳۸۴ و مسئول راه‌اندازی شبکه‌ی زنان در حوزه‌ی اروپا و تأمین مالی مراسم‌ها در فرانسه. او در حال حاضر در بخش به اصطلاح سیاسی ستاد فعال بوده و مسئول نشست‌های ایدئولوژیک نیروهای جدیدالورود به آلبانی است.

 

بیشتر بخوانید:

متهمان دیگر دادگاه منافقین را بشناسید

پیگیر پرونده قضایی منافقین در دادگاه های بین المللی هستیم

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه