English

ششمین جلسه دادگاه منافقین و اظهارات نماینده دادستان:

اعضا توسط مجاهدین خلق شکنجه می‌شدند

ششمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات اعضای سازمان مجاهدین و یا منافقین امروز سه‌شنبه ۲۶ دی ماه در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد.

اعضا توسط مجاهدین خلق  شکنجه می‌شدند
به گزارش خبرگزاری موج

، ششمین جلسه بزرگ‌ترین دادگاه منافقین امروز صبح برگزار شد. امروز جلسه در دو نوبت صبح و عصر برگزار می‌شود.

این دادگاه در دادگستری استان تهران در مجتمع قضائی امام خمینی و شعبه ۱۱ دادگاه کیفری برگزار و قاضی دادگاه حجت‌الاسلام والمسلمین دهقان و مستشاران دادگاه مرتضی تورک و امین ناصری است. در این دادگاه به اتهامات ۱۰۴ متهم حقیقی و یک متهم حقوقی از منافقین رسیدگی می‌شود. همچنین کیفرخواست این پرونده در بیش از ۷۰۰ صفحه تنظیم شده است و این دادگاه با حضور اصحاب رسانه و خبرنگاران برگزار می‌شود.

در جلسه امروز زهرا حاجی هاشم دختر شهید غلامعلی حاجی هاشم، رحیمه سیفی دختر شهید سیفی از شهدای مناطق جنگی، خانواده شهید حجت الاسلام والمسلمین سیداحمد آقامیری، زهرا سادات میری خواهر شهید سید حسین میری، خدیجه ابراهیمی همسر شهید مهدی ابراهیمی، رقیه سادات و فریده سادات موسوی ابربکوه خواهر شهید سید رسول موسوی ابربکوه، کبری قنبری مادر شهید داود ارجمندی، جانباز محمد مهدی چیذری، محمد شفیعی برادر شهید احمد شفیعی و دختر شهید محمد فرشی مقدم حضور دارند.

دادگاه امروز با ذکر آیه ۱۸ سوره آل عمران توسط رئیس دادگاه آغاز شد و کیفر خواست متهمان توسط نماینده دادستان قرائت شد. که جزئیات آن به شرح ذیل است.

 

نماینده شورای تروریستی منافقین در آلمان محاکمه شد

معصومه بلورچی متهم ردیف ۴۳ دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین است. نامبرده پس از پیروزی انقلاب اسلامی به هواداری از منافقین پرداخته و در راستای اهداف این گروهک، اقدامات زیادی را در حوزه نشریه نفاق، شرکت در نشست‌ها، فعالیت‌های مجرمانه خیابانی و … به انجام می‌رساند.

معصومه بلورچی در حال حاضر به عنوان نماینده شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت در آلمان فعالیت دارد.

ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۴۲۸/۶-۲۰۰۲ است.

 

یاسر جهان نژادی، هادی تیم‌های ترور منافقین

یاسر جهان نژادی متهم ردیف ۴۴ پرونده است وی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، با منافقین آشنا و جذب گروهک شده و پس از انقلاب، با فعالیت در تشکیلات نفاق، نهایتاً در سال ۱۳۶۴ به همراه همسرش از کشور خارج و به مقر منافقین در عراق ملحق می‌شود.

از جمله فعالیت‌ها و مسوولیت‌های او شامل مسؤول تشکیلات نفاق در استان لرستان در دهه‌ی ۶۰، هادی تیم‌های ترور منافقین، شرکت در عملیات‌های تروریستی- نظامی فروغ جاویدان، چلچراغ، آفتاب و مروارید است.

وی در حال حاضر مستقر در کشور آلبانی بوده و هدایت مرتبطان گروهک در شبکه‌های اجتماعی را برعهده دارد. ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۵۲۲/۶-۲۰۰۲ است.

 

اظهارات خواهر یکی از منافقین در دادگاه

در ادامه جلسه خواهر یکی از اعضای گروهک منافقین در دادگاه از جا برخاست و گفت برادر من فریب خورده بود و در عملیات مرصاد توسط خود منافقین کشته شد. من از منافقین شکایت دارم. خانواده ما از نظر روحی روانی قربانی این گروهک است من خودم شش ماه بستری بودم چون افسردگی گرفتم هنگامی که متوجه شدم بردارم عضو گروهک منافقین شده است.

یکی از وکلای متهمین در پاسخ به این شاکی درخواست صحبت کرد اما قاضی گفت چون هنوز قرائت کیفر خواست تمام نشده شما اجازه صحبت ندارید.

مستشار دادگاه سوال کرد که چطور برای شما مسجل شده که برادر شما توسط منافقین کشته شده؟ شاکی گفت از طریق باجناق‌هایش متوجه شدیم که از عضویت در مجاهدین خلق پشیمان شده است

اما به ما نگفتند توسط آنها کشته شده، ما فقط شنیدیم که کشته شده است.

 

مسؤول سوژه‌زنی منافقین

فائزه خیاط حصاری محمدی متهم ردیف ۴۵ این پرونده است. نامبرده در سال ۱۳۵۸ به منافقین پیوسته و مدتی بعد نیز از کشور متواری و به آلمان رفته و سپس به پادگان اشرف در عراق ملحق می‌شود. وی در حال حاضر، عضو فعال شورای مرکزی این گروهک تروریستی است. از جمله فعالیت‌ها و مسوولیت‌های وی شامل عضویت در شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت از سال ۱۳۷۲، مسؤولیت شاخه نظامی گروهک تروریستی منافقین، مسؤول دوره‌های آموزش، طراحی و سازماندهی تیم‌های عملیاتی، معاون ستاد داخله تشکیلات در عراق و مسؤول اعزام و هدایت تیم‌های تروریستی به داخل کشور و همچنین سوژه‌زنی در سال‌های ۱۳۷۷ تا ۱۳۷۹، ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز شماره A-۴۳۷/۶-۲۰۰۲ است.

 

برگزاری جلسات غسل منافقین بر عهده که بود؟

صالح رجوی متهم ردیف ۴۶ در دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین است. نامبرده که در سال ۱۳۵۱ به فرانسه رفته بود، پس از متواری شدن مسعود رجوی از کشور، در حومه پاریس، یک باب منزل خریداری کرده و برادرش را در آن خانه، مستقر می‌کند. در ادامه وی علاوه بر حضور در ملاقات‌های مسعود رجوی به عنوان مترجم، با تأسیس شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت، مسؤول کمیسیون به اصطلاح بهداشت شده و به منظور شرکت در جلسات شورا، به پادگان اشرف تردد می‌کند. همچنین نامبرده از سال ۱۳۷۰، در راستای رفع چالش‌های اعضای گروهک تروریستی منافقین، در برخی از کشورهای اروپایی، فعالیت دارد.

 

محمد سادات خوانساری زندانبان تروریست‌ها

محمد سادات خوانساری متهم ردیف ۴۷ دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین است. نامبرده که پس از پیروزی انقلاب اسلامی جذب منافقین شده بود، ضمن فعالیت در بخش تبلیغات گروهک، در روز ۳۰ خرداد سال ۱۳۶۰، به عنوان مسئول تیم عملیاتی، اقدام به درگیری با نیروهای انقلاب می‌کند.در ادامه، وی که با توجه به اقداماتش، در ابتدای دهه ۶۰ بازداشت و به حبس محکوم شده بود، پس از اتمام محکومیت خود و آزادی از زندان، در سال ۱۳۶۳، از کشور متواری شده و به آلمان پناهنده می‌شود.متعاقباً نامبرده در سال ۱۳۶۵ به عراق اعزام و به عنوان مسئول زندان گروهک منصوب شده و سپس در سال ۱۳۷۰، در بخش حفاظت تشکیلات تروریستی منافقین، سازماندهی می‌شود. البته پس از مدتی، وی مجدداً به اروپا اعزام شده و در بخش مالی- انتفاعی (در حوزه‌ی فعالیت‌های تجاری) به کارگیری می‌شود.

گرچه که نامبرده برای شرکت در نشست‌های سالیانه این گروهک تروریستی، همچنان تردداتی به مقر اشرف داشته است.

پرنیان سرآمد متهم ردیف ۴۸ پرونده است نامبرده در سال ۱۳۵۸ از کشور متواری و ساکن فرانسه شده و پس از اعزام به عراق، در تجاوزات مرزی منافقین به خاک ایران در زمان جنگ تحمیلی شرکت می‌کند. از جمله فعالیت‌ها و مسوولیت‌های وی شامل مسؤول دسته پشتیبانی- مهندسی مرکز ۱۰ گروهک در عراق، عضویت در شورای مرکزی منافقین است همچنین پیگیر مأموریت‌های تشکیلاتی با تردد مستمر فی مابین عراق و اروپا بود که در این رابطه نیز یکی از تیم‌های تروریستی که از عراق به داخل کشور و تهران اعزام شده بود، با هماهنگی پرنیان سرآمد، مقرر بوده از امکان منزل پدری نامبرده در تهران، استفاده کند که تیم تروریستی مذکور دستگیر می‌شود.وی در حال حاضر عضو کادر مرکزی تشکیلات تروریستی منافقین است. ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-478/6-2002 است.

حکیمه سعادت‌نژاد متهم ردیف ۴۹ در سال ۱۳۵۸، با گروهک منافقین آشنا و از همان زمان، در کارهای عمرانی سازماندهی شده و با شروع فاز نظامیِ تشکیلات، به دلیل فعالیت‌های مجرمانه‌اش، دستگیر و به دو سال حبس محکوم می‌شود.لازم به یادآوری است که مشارالی‌ها در زندان، علیرغم توبه و اظهار ندامت ظاهری، همچنان به گروهک وفادار بوده و در تشکیلات زندان دارای مسئولیت بوده است. از همین رو، نامبرده پس از آزادی از زندان در سال ۱۳۶۳، به مقر منافقین در کردستان عراق ملحق می‌شود. وی از کادرهای اصلی منافقین محسوب شده و در تمامی عملیات‌های نظامیِ نفاق در جدار مرزی کشور، شرکت داشته و در عملیات تروریستی- نظامی فروغ جاویدان نیز مسئول تیم تروریستی بوده است.

دیگر فعالیت‌ها و مسوولیت‌های وی شامل عضویت در شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت در سال ۱۳۷۲، مسؤول حفاظت مقر اشرف و مسؤول آموزش شاخه نظامیِ منافقین و همچنین شکنجه‌گر افراد متقاضی جدایی از گروهک است. وی در حال حاضر به عنوان مسئول نظامی، در تشکیلات منافقین ایفای نقش می‌کند.ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۴۴۲/۶-۲۰۰۲ است.

 

زنان شکنجه گران اصلی تروریست‌ها

حمیده شاهرخی امیری متهم ردیف ۵۰ در دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین است. نامبرده همواره از لایه‌های مسئولین تشکیلات بوده و به عنوان بازجو- شکنجه‌گر نیز فعالیت داشته است. مشارالیها در سال ۱۳۶۳، در پاریس با مسعود کلانی (گویندهی سیمای نفاق) ازدواج کرده و به عنوان مسؤول تیم تروریستی در عملیات فروغ جاویدان، شرکت می‌کند. برخی دیگر از مسوولیت‌های وی شامل معاونِ جانشینِ رهبرِ نفاق در شاخه‌ی نظامی گروهک تروریستی منافقین در مقر بدیع‌زادگان عراق، مسؤول بخش آموزش در سال ۱۳۸۱، معاون طرح و برنامه‌ی عملیات‌های تروریستی منافقین، عضو شورای مرکزی گروهک، مسؤول کمیسیون (سازماندهی) در شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت و عضو ارشد شاخه‌ی نظامی گروهک تروریستی منافقین است همچنینوی در حال حاضر به عنوان مسؤول آموزش در بخش تبلیغات، در آلبانی فعالیت دارد. ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۱۷۸/۱-۲۰۰۴ است.

 

سرشاخه ملیشیا کیست؟

ثریا شهری متهم ردیف ۵۱ در دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین است نامبرده پیش از انقلاب با گروه‌های مارکسیستی، ارتباط داشته و در سال ۱۳۵۸ جذب منافقین می‌شود. وی در سال ۱۳۵۹، سرشاخه ملیشیا یا همان شاخه نظامی پاره وقت گروهک شده و مدتی نیز مسؤولیت جذب دختران را برعهده می‌گیرد. ثریا شهری مسلح به کلت کمری بوده و در اکثر تظاهرات و راهپیمایی‌های گروهک، نقش فعالی داشته است. همچنین نامبرده در برهه فاز نظامی تشکیلات در سال ۱۳۶۰، ضمن حضور در خانه‌های تیمی، به حل و فصل اختلافات شدید اعضا در مقرهای عملیاتی منافقین پرداخته و در سال ۱۳۶۱ به خارج از کشور متواری می‌شود.

متعاقباً وی در سال ۱۳۶۴، عضو هیأت اجرایی گروهک نفاق شده و در سال ۱۳۶۵ نیز ابتدا به مقرهای نظامی- تروریستی تشکیلات در منطقه مرزی منتقل و سپس مسؤولیت مقر اشرف را عهده دار می‌شود. در ادامه نامبرده بین سال‌های ۱۳۶۶ و ۱۳۶۷، مسئول پشتیبانی شاخه نظامی گروهک تروریستی منافقین و حل و فصل مسائل تدارکاتی تیم‌های عملیاتی در جریان عملیات‌های تروریستی- نظامی آفتاب، چلچراغ و فروغ جاویدان می‌شود.شایان ذکر است نامبرده از اعضای رده بالای گروهک بوده و در حال حاضر نیز در بخش اطلاعات نفاق در آلبانی، مشغول به کار است. ضمناً ثریا شهری تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۵۱۴/۶-۲۰۰۲ است.

 

بازجو-شکنجه‌گرانِ زنان مساله‌دار کیست؟

پروین صفایی متهم ردیف ۵۲ در دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین است. وی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی با گروهک منافقین آشنا و جذب تشکیلات می‌شود. از همین رو، نامبرده از سال ۱۳۵۸، در تمامی ملاقات‌ها، تظاهرات، نشست‌های تشکیلاتی و آموزشی، تبلیغات و فروش نشریه‌ی منافقین شرکت کرده تا جایی که حتی از در اختیار گذاشتن منزل خود به عنوان محفلِ فعالیت‌های گروهک نیز دریغ نمی‌کند. دیگر فعالیت‌ها و مسوولیت‌های او شامل مسؤول یکی از مراکز نظامی مقر اشرف، مسؤول تیم تروریستی در شاخه نظامی نفاق، عضو شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت، عضو شورای رهبری تشکیلات و از بازجو-شکنجه‌گرانِ زنان مساله‌دار از دیدگاه گروهک است همچنین وی در حال حاضر از مسؤولان ارشد ستاد داخله منافقین، در آلبانی است. ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۴۴۳/۶-۲۰۰۲ است.

 

قاتل آیت الله قدوسی در دادگاه محاکمه شد

محمود فخار زاده فرزند حسین متهم ردیف ۵۳ در دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین است. نامبرده در بهار سال ۱۳۵۹ در بخش انتشارات انجمن، به عنوان سرتیم فعالیت داشته و در تابستان ۱۳۵۹ و بعد از انقلاب فرهنگی، در یک اقدام طراحی شده از سوی منافقین، با این عنوان که او بریده و خائن است، در دادستانی انقلاب، نفوذ داده شده و بعد از بمب‌گذاری در دادستانی، آیت‌الله قدوسی را به شهادت یا به تعبیر حقوقی به قتل رسانده و از کشور متواری می‌شود. وی در سال ۱۳۶۴، به عنوان مسؤول آموزشِ افرادِ تشکیلاتی در مقرِ نفاق در کرکوک، انتخاب می‌شود.

دیگر فعالیت‌ها و مسوولیت‌های وی شامل معاون پایگاه و مسؤول امنیت به اصطلاح توپخانه‌ی مراکز ۱۰ و ۱۲ منافقین در سال ۱۳۷۰، عضو شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت و فعالیت در زندان‌های منافقین به عنوان بازجو است. وی هم اکنون از عناصر کادر مرکزی نفاق است. ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۴۸۷/۶-۲۰۰۲ است.

 

ترور کردن عامل ارتقا در گروهک منافقین

عشرت محبت کار متهم ردیف ۵۴ در دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین است. نامبرده از سال ۱۳۵۹، شروع به هواداری از گروهک و فعالیت تشکیلاتی می‌کند. به نحوی که به دلیل تأثیرگذاری در عملیات‌های تروریستی جدار مرزی ایران، به عضویت شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت در می‌آید. دیگر فعالیت‌ها و مسوولیت‌های وی شامل مسؤول یکی از بخش‌های شاخه نظامی گروهک تروریستی منافقین در سال ۱۳۷۱، مسؤول مقر چهارم اشرف در سال ۱۳۷۴، معاون دومِ مسئول اولِ نفاق در ستاد به اصطلاح فرماندهی در سال ۱۳۸۰ و فعالیت در بخش آلمان گروهک است.

وی پس از دستگیری مریم رجوی در ۱۷ ژوئن ۲۰۰۳ میلادی، با نام مستعار «آلفرد روبرت کلر»، در فوریه‌ی سال ۲۰۰۸، به اتهام شرکت در یک سازمان جنایی (منافقین)، تأمین مالی تروریسم، پولشویی، کلاهبرداری و جعل مدارک، از سوی پلیس قضائی فرانسه، تحت پیگرد قرار گرفته و بر همین اساس در ژانویه سال ۲۰۰۹ میلادی، بنا به درخواست کشور سوئیس، در بلژیک بازداشت می‌شود که پس از آزادی از زندان، در حال حاضر در اروپا مستقر بوده و کماکان به فعالیت‌های مجرمانه خود اشتغال دارد.

 

فعال رسانه نفاق در کشور آلبانی

علیرضا معدنچی متهم ردیف ۵۵ این پرونده است. نامبرده قبل از انقلاب، جذب گروهک منافقین شده و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، به عنوان یکی از مسؤولان نفاق در همدان، مشغول به فعالیت می‌شود؛ که در نهایت پس از ورود تشکیلات به فاز نظامی، از ایران خارج و ساکن فرانسه می‌شود. وی پس از ورود گروهک به کشور عراق و استقرار در مقر اشرف، از فرانسه به عراق اعزام شده و به فعالیت در راستای اهداف تشکیلات می‌پردازد.ضمناً نامبرده در حال حاضر، در بخش رسانه نفاق در کشور آلبانی فعالیت دارد.

 

همراه همیشگی مسعود رجوی که بود؟

عباس میناجی مقدم متهم ردیف ۵۶ در دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین است. نامبرده در سال ۱۳۵۲، به انگلستان و در سال ۱۳۵۸ از انگلستان به آمریکا می‌رود. در ادامه وی در آبان سال ۱۳۶۱، در آمریکا جذب منافقین شده و فعالیت برای تشکیلات را با برگزاری برنامه سخنرانی، آغاز می‌کند. نهایتاً نامبرده در سال ۱۳۶۳ از آمریکا به مقر اشرف در عراق رفته و به یکی از نفرات اصلی مقر بدل می‌شود به نحوی که وی همراه همیشگی مسعود رجوی بوده و به عنوان نفر برقرار کننده ارتباطات مسعود با نشست‌های اشرف، شناخته می‌شود.

از جمله فعالیت‌ها و مسوولیت‌های او شامل حضور در مقر گروهک در عراق در سال ۱۳۶۶، عضویت در هیأت اجرایی گروهک در سال ۱۳۷۰، مسؤول بخش مخابرات قرارگاه اشرف در سال ۱۳۷۳ است همچنین نامبرده در حال حاضر مسئول ارتباطات گروهک است.

 

عامل نفوذی منافقین در دفتر خدمات حقوقی ایران در پاریس

حمیدرضا اسحاقی متهم ردیف ۵۷ در دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین است. نامبرده که برای ادامه تحصیل به فرانسه (پاریس) رفته بود، به واسطه اشتغال همسرش در دادگاه لاهه، از سال ۱۳۶۱ در پوشش کارمند، به عنوان نفوذی در دفتر خدمات حقوقی جمهوری اسلامی ایران (وابسته به ریاست جمهوری)، در پاریس مشغول به کار می‌شود. در ادامه و علیرغم رعایت اصول حفاظتی از سوی وی، به دلیل داشتن تحرکات مشکوک، پلیس فرانسه به او مظنون شده و در نهایت در تاریخ ۱۳/‌۰۶/‌۱۳۶۶‬ به اشتغال نامبرده در دفتر خدمات حقوقی جمهوری اسلامی ایران، خاتمه داده می‌شود.

شایان ذکر است وی به عنوان عضو شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت، در بخش حقوقی با گروهک تروریستی منافقین همکاری داشته و به صورت مکرر به عنوان نماینده تشکیلات، در اجلاس کمیسیون به اصطلاح حقوق بشر شرکت می‌کند. نامبرده در سال ۲۰۰۶ میلادی در نمایشی مضحک در پاریس، با ترتیب دادن دادگاهی سوری، به سیاه‌نمایی علیه جمهوری اسلامی می‌پردازد.

 

عامل خمپاره‌زنی منافقین محاکمه شد

علیرضا امام جمعه متهم ردیف ۵۸ در دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین است. وی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی با منافقین آشنا و جذب گروهک می‌شود. نامبرده در اوایل کار، اقدام به پخش اعلامیه و شبنامه، شعارنویسی و شرکت در تجمعات غیرقانونی در راستای همکاری با تشکیلات نفاق می‌کند.

به همین سبب نیز در تاریخ ۱۰ شهریور سال ۱۳۶۰ دستگیر و به پنج سال حبس محکوم شده که در نهایت، مجازاتش با عفو اعطایی از سوی نظام مقدس جمهوری اسلامی، به سه سال حبس تقلیل پیدا می‌کند. نامبرده پس از آزادی از زندان، همراه با همسرش، در تاریخ ۸ تیرماه ۱۳۶۴ به صورت غیرقانونی از مرز سیستان و بلوچستان، از کشور خارج و به مقر منافقین در عراق ملحق می‌شود.

از جمله فعالیت‌ها و مسوولیت‌های او عبارت است از حضور فعال در تیم‌های ترور دهه ۶۰، مسؤول گروه تروریستی راهگشایی برای ورود تیم‌های عملیاتی نفاق به داخل کشور، شرکت در عملیات‌های مختلف پارتیزانی تشکیلات و مسؤول مأموریت‌های خمپاره‌زنی در مرز خسروی در سال ۱۳۷۹ است. وی در حال حاضر در آلبانی در ستاد داخله و بخش فضای مجازی فعالیت دارد. ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۴۳۱/۶-۲۰۰۲ است.

 

منافقین پول خرید سلاح را از کجا آوردند؟

نماینده دادستان در ادامه دادگاه گفت: اسناد اطلاعاتی سال ۲۰۰۶ آمریکا نشان می‌دهد که در سال ۲۰۰۱ اف بی آی ۷ ایرانی را دستگیر کرد که پول‌هایی را از آمریکا به امارات منتقل می‌کردند.بر اساس این اسناد این پول‌ها صرف خرید اسلحه برای تروریست‌های منافقین می‌شده است.

وی افزود: پس از حمله پلیس فرانسه به مقر منافقین در پاریس ۸ میلیون دلار کشف شد که از آن پول برای خرید و حمل و نقل سلاح به ایران استفاده می‌شده است.

عامل تسهیل کننده قاچاق اسلحه و مهمات برای حمله نظامی- تروریستی

اسدالله اوسطی متهم ردیف ۵۹ این پرونده است. وی قبل از انقلاب، جذب گروهک منافقین شده و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، به فعالیت خود در تشکیلات ادامه داده و در تمامی مراسمات و تجمعات غیرقانونی گروهک، شرکت می‌کند.

نامبرده در فاز نظامی، مسلح به سلاح کمری و سیانور بوده و نقش مؤثری در نقل و انتقال سلاح و مهمات و همچنین اختفای اعضای تیم‌های تروریستی منافقین در خانه تیمی خود، داشته است.وی در سال ۱۳۶۱، از کشور متواری و مدتی در اروپا برای منافقین به فعالیت می‌پردازد. متعاقباً متهم در سال ۱۳۶۴ به عراق اعزام و در یگان‌های نظامی نفاق، سازماندهی می‌شود.ضمناً نامبرده در عملیات‌های متعدد گروهک، علیه جمهوری اسلامی ایران شرکت داشته و در یکی از این عملیات‌های تروریستی به نام راهگشایی، بر اثر برخورد با مین، از ناحیه‌ی پا دچار آسیب می‌شود.

از جمله فعالیت‌ها و مسوولیت‌های وی شامل معاون تیم تروریستی راهگشا و تسهیل کننده قاچاق اسلحه و مهمات برای حمله نظامی- تروریستی به مرزهای ایران، مسؤول خرید برای یکی از بخش‌های شاخه نظامی در بغداد و مسؤول حفاظت و انتظامات ورودی ستاد تبلیغات است. وی هم اکنون به عنوان عضو شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت، در اروپا مستقر است.

 

محاکمه مسؤول تشکیلات منافقین در رومانی

فاطمه آدرسی متهم ردیف ۶۰ در دادگاه منافقین است. نامبرده بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، با منافقین آشنا و جذب گروهک شده و تحت مسؤولیت صادق صوفیزاده، به عنوان مسؤول قسمتی از تشکیلات در خرم آباد انتخاب می‌شود. وی در ادامه به فرانسه و سپس به مقر منافقین در عراق اعزام می‌شود.دیگر فعالیت‌ها و مسئولیت‌های نامبرده شامل مسؤول شنود تلفن‌های غرب در سال ۱۳۶۹، مسؤول تشکیلات در کشور رومانی، شرکت در عملیات‌های تروریستی- نظامیِ فکه و مهران با سمت مسؤول، عضویت در شورای رهبری گروهک و کادر ارشد مالی منافقین در اروپا است. ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۵۲۱/۶-۲۰۰۲ است.

 

مسؤول عملیات‌های تروریستی راهگشایی کیست؟

مصطفی آسیفی متهم ردیف ۶۱ در دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین است. نامبرده پس از پیروزی انقلاب اسلامی، هوادار گروهک منافقین شده و در راهپیمایی‌ها و درگیری‌های محلی و شهری شرکت می‌کند. وی که سابقه شرکت در فاز نظامی تشکیلات در برهه بعد از ۳۰ خرداد سال ۱۳۶۰ را نیز داشته، در سال ۱۳۶۱ دستگیر و به پنج سال حبس محکوم می‌شود. ولی پس از گذراندن دو سال از مجازات خود، آزاد شده و در سال ۱۳۶۶، مجدداً به گروهک وصل و در همان سال از کشور خارج و به مقر منافقین در عراق می‌پیوندد. این موضوع نشان می‌دهد منافقین پاسخ به عفو را با عضویت در جوخه ترور داده است.

از جمله فعالیت‌ها و مسئولیت‌های وی شامل عضو نفرات تیم جلودار در تمامی عملیات‌های تروریستی- نظامی گروهک از جمله در عملیات‌های سرخکلا و دهلران در سال ۱۳۶۵، شرکت در عملیات‌های تروریستی- نظامی فروغ جاویدان، مسؤول ارکان در مقر اشرف، شرکت در عملیات‌های مرزی در سال‌های ۱۳۷۲ و ۱۳۷۳ و مسؤول عملیات‌های تروریستی راهگشایی، انجام اقدامات شناسایی و پیک نیرو در مرزهای ایران است.

وی به زعم گروهک، در سال ۱۳۷۲، جز اولین مسؤولان تیم‌های تروریستی بوده که مبادرت به عملیات نامنظم کرده است. همچنین متهم در سال ۱۳۸۰، مسوولِ عملیات در منطقه جنوب بوده و تیم‌های عملیاتی- تروریستی را سازماندهی می‌کرده است. ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۲۸ است.

 

چه کسی از سرنوشت واقعی بسیاری از منافقین سر به نیست شده خبر دارد؟

فاطمه بنی جمالی متهم ردیف ۶۲ در دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین است. نامبرده از اعضای هیأت اجرایی گروهک منافقین و یکی از ۱۲ نفرِ اولِ شورایِ رهبریِ تشکیلات است که پس از ۳۰ خرداد ۱۳۶۰ از کشور متواری شده و در سال ۱۳۶۴ به همراه منافقین به عراق می‌رود. وی در سال ۱۳۷۳، در کنار مریم رجوی، در فرانسه به سر برده و مدتی نیز در انگلیس بوده است. مسوولیت‌های نامبرده در تشکیلات شامل عضویت در هیأت اجرایی منافقین در سال ۱۳۶۶، مسؤول ارکان قرارگاه در سال ۱۳۶۹، مسؤول یکی از مقرها، مسؤول آموزش نفاق، مسؤول کمیته‌ی به اصطلاح غذایی، در دوران تحریم بین‌المللی عراق و نفت در برابر غذا، مسؤولیت مالی تشکیلات در یک مقطع، عضویت در شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت و عضویت در شورای رهبری گروهک در سال ۱۳۷۳ است.

شایان ذکر است نامبرده به علت اینکه مسوولِ به اصطلاح امداد تشکیلات بوده و تمام امور مربوط به پزشکی، زیر نظر وی انجام شده لذا از سرنوشت واقعی بسیاری از منافقین سر به نیست شده، اطلاع دارد. گفتنی است وی در حال حاضر، مسؤول امداد و زیر مجموعه فرشته یگانه است. ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۵۰۵/۶-۲۰۰۲ است.

 

شکنجه‌گر منافقین در مقر آلبانی محاکمه شد

محمود بنی‌هاشمی متهم ردیف ۶۳ در دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین است. نامبرده در زمان طاغوت، در رسته‌ی مهندسی ارتش بوده و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، در سال‌های ۱۳۵۹ لغایت ۱۳۶۰، به صورت گسترده‌ای به فعالیت مجرمانه در راستای اهداف گروهک تروریستی منافقین می‌پردازد. به همین سبب نیز، در تاریخ ۲۴ اسفند ۱۳۶۰ دستگیر و به سه سال زندان محکوم می‌شود. وی پس از آزادی، از کشور متواری و ابتدا به فرانسه و سپس به مقر منافقین در عراق ملحق می‌شود. مشارالیه یکی از بازجو-شکنجه‌گران گروهک بوده که در حال حاضر در آلبانی فعالیت دارد.

از جمله دیگر اقدامات او می‌توان به آموزش نفرات جدیدالورود به شاخه‌ی نظامی گروهک تروریستی منافقین در حوزه‌ی سوژه زنی و خمپاره اندازی اشاره کرد. ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۱۷۹/۱-۲۰۰۴ است.

اسدالله بهرامی متهم ردیف ۶۴ در دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین است. نامبرده که در سال ۱۳۵۹ جذب گروهک تروریستی منافقین شده بود، در تاریخ یکم آبان ماه سال ۱۳۶۰ به دلیل اقدامات مجرمان‌های از قبیل پخش اعلامیه، جمع آوری کمک مالی برای گروهک مذکور و غیره، بازداشت شده، ولی پس از ۲۰ روز، با سپردن تعهد آزاد می‌شود. در ادامه و در سال ۱۳۶۲، وی مجدداً به دلیل تهیه خانه تیمی برای عناصر تروریست، جاسازی سلاح و مهمات در خانه‌ی مذکور و همچنین تهیه مدارک جعلی، بازداشت شده و پس از طی مراحل قضائی، به مجازات سنگینی محکومیت می‌یابد لکن این بار نیز مشمول رأفت و عطوفت نظام جمهوری اسلامی شده و پس از برخورداری از عفو، مجازاتش به ۱۰ سال حبس تقلیل یافته و در نهایت در سال ۱۳۶۹ از زندان آزاد می‌شود.

متعاقباً نامبرده با عدم تنبه، در سال ۱۳۷۶ به منظور پیوستن به گروهک تروریستی منافقین، از کشور متواری شده و پس از الحاق به تشکیلات مذکور، در یگان رزم نفاق سازماندهی می‌شود. وی طی سال‌های ۱۳۷۹ و ۱۳۸۰، در عملیات‌های متعدد خمپاره زنی به مراکز حساس کشور شرکت داشته و همچنین مربی شهرشناسیِ تیم‌های تروریستی عازم به داخل کشور نیز بوده است.

 

جذب تروریست با استفاده از رادیو نفاق

علیرضا بهرامی متهم ردیف ۶۵ در دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین است.وی با استماع رادیوی منافقین، با گروهک موصوف آشنا شده و در سال ۱۳۷۱، به دلیل همکاری با این تشکیلات تروریستی، دستگیر و پس از تحمل یک سال حبس، نهایتاً در سال ۱۳۷۲ آزاد می‌شود.

مشارالیه پس از آزادی، به خدمت سربازی اعزام شده و در اواخر سال ۱۳۷۵، از طریق مرزهای جنوب کشور، به صورت غیرقانونی به عراق رفته و به منافقین ملحق می‌شود.نامبرده در یکی از مراکز نفاق، کلیه آموزش‌های تیم‌های تروریستی را طی کرده و در خرداد سال ۱۳۷۷، برای مأموریت به تهران اعزام و در عملیات‌های تروریستیِ متعددی شرکت می‌کند؛ که از جمله می‌توان به اعزام به منظور بمب‌گذاری در یکی از دادگاه‌های تهران و همچنین خمپاره زنی به ستاد مرکزی سپاه در تهران اشاره کرد؛ که بلافاصله بعد از هر عملیات، مجدداً به عراق باز می‌گردد.

 

ماجرای کمونیستی که منافق هم شد

عزیزالله پاک نژاد متهم ردیف ۶۶ در دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین است. نامبرده قبل از انقلاب به فعالیت‌های کمونیستی اشتغال داشته و در ادامه و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، کماکان به همکاری خود با چریک‌های فدایی- اقلیت، ادامه داده و پس از مدتی به خارج از کشور متواری می‌شود. ت نامبرده بعد از تأسیس شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت، به عنوان عضوی از شورا، با گروهک تروریستی منافقین همکاری داشته و در حال حاضر نیز ساکن پاریس است.

عزیزاله پاک نژاد تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۴۷۵/۶ - ۲۰۰۲ است.

عامل برنامه‌ریزی برای ترور شهید لاجوردی

مهرافروز پیکرنگار متهم ردیف ۶۷ در دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین است. وی پس از عزیمت به کشور انگلیس، به عضویت انجمن دانشجویان فریب خورده، وابسته به گروهک تروریستی منافقین در شهر نیوکاسل در آمده و در سال ۱۳۶۱، در حمله به سفارت جمهوری اسلامی ایران در آن کشور، شرکت می‌کند. گفتنی است نامبرده از عناصر کادر مستقر در اروپا و عضو کمیسیونی در تشکیلات تروریستی موصوف بوده که به سیاهنمایی علیه جمهوری اسلامی ایران می‌پردازد.

دیگر فعالیت‌ها و مسوولیت‌های او شامل مسؤول تشکیلات نفاق در بلژیک، مسؤول تشکیلات نفاق در انگلیس و عضویت در کمیسیون خارجی شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت است. مهرافروز پیکرنگار در مشارکت با ژیلا دیهیم، یکی دیگر از عوامل اصلی تشکیل، طراحی، سازماندهی و هدایت تیم ترورِ شهید اسداله لاجوردی و نتیجتاً شهادت و به تعبیر حقوقی، قتل عمد این شهید والا مقام محسوب می‌شود.

در آن اقدام تروریستی، اصغر رئیس اسماعیلی و زین العابدین مسعودی به شهادت یا به تعبیر حقوقی به قتل رسیده و اصغر دهقان فاضلی نیز مجروح می‌شود. همچنین وی جز دستگیرشدگان مورخ ۱۷ ژوئن ۲۰۰۳ نفرات نفاق، به اتهام کلاهبرداری سازمان یافته، از سوی پلیس فرانسه نیز است. ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۵۳۰/۶-۲۰۰۲ است.

 

آموزش تروریست‌ها در پاکستان / افسر ستاد داخله محاکمه شد

مریم حاج خانیان متهم ردیف ۶۸ در دادگاه است. نامبرده پس از پیروزی انقلاب اسلامی، به دلیل فعالیت تشکیلاتی دستگیر لکن به علت تظاهر به توبه، مشمول تخفیف واقع شده و به پنج سال حبس محکوم می‌شود. متعاقباً در سال ۱۳۶۵، وی به پاکستان گریخته و به منافقین ملحق می‌شود. نامبرده سپس در پایگاه بابائی کویته پاکستان، آموزش‌های لازم را فراگرفته و به عراق اعزام می‌شود. مریم حاج خانیان در سال ۱۳۷۰، به عضویت شورای مرکزی نفاق و در سال ۱۳۷۴ به عضویت شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت درمی‌آید.

دیگر فعالیت‌ها و مسوولیت‌های او شامل مسؤول و افسر ارشد شاخه‌ی نظامی گروهک تروریستی منافقین، افسر ستاد داخله برای مقطعی و فعالیت تشکیلاتی در مازندران در مقطع فاز نظامی گروهک است. مریم حاج خانیان در مشارکت با مهرافروز پیکرنگار و ژیلا دیهیم، یکی دیگر از عوامل اصلی تشکیل، طراحی، سازماندهی و هدایت تیم ترورِ شهید اسداله لاجوردی و نتیجتاً شهادت و به تعبیر حقوقی، قتل عمد این شهید والا مقام محسوب می‌شود.

 

قاتل شهید بهشتی نژاد که بود؟

احمد حنیف‌نژاد متهم ردیف ۶۹ در دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین است. نامبرده در سال ۱۳۴۶، توسط برادرش محمد (بنیان‌گذار و سرکرده‌ی اولیه گروهک تروریستی منافقین)، جذب تشکیلات می‌شود.

از جمله فعالیت‌ها و مسوولیت‌های وی مسؤول کل تشکیلات نفاق در تبریز، افسر بازجویی در مقر اشرف، عضو کادر مرکزی گروهک در سال ۱۳۵۸، مسؤول خانه‌های تیمی در سال ۱۳۶۰ و عضو هیأت اجرایی تشکیلات نفاق است. وی در حال حاضر، عضو کادر مرکزی و مسئول گزینش گروهک منافقین است. احمد حنیف‌نژاد، یکی از عوامل اصلی تشکیل، طراحی، سازماندهی و هدایت تیم ترورِ شهید سید محمدحسن بهشتی نژاد و نتیجتاً شهادت و به تعبیر حقوقی، قتل عمد این شهید والا مقام محسوب می‌شود.

در این اقدام تروریستی، اعضای یک تیم پنج نفره در سال ۱۳۶۰، به درب منزل نامبرده مراجعه و به بهانه دادن نامه، به سمت او شلیک می‌کنند که منجر به قتل عمد (شهادت) وی و کودک خردسال همراهش شده و اعضای تیم ترور نیز، پس از آن موفق به فرار می‌شوند. ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۵۰۳/۶-۲۰۰۲ است.

 

اروپا پایگاه امن تروریست‌ها

پرویز خزایی متهم ردیف ۷۰ در دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین است. نامبرده پس از پیروزی انقلاب، جذب منافقین شده و در تاریخ ۱۵ آبان ۱۳۶۱، ضمن حضور در تلویزیون نروژ، پناهندگی خود را اعلام می‌کند. وی سپس عضو شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت شده و ضمن شرکت در جلسات مختلف به عنوان مدعو و سخنران و همچنین در حوزه تهیه مقاله، انجام مصاحبه و شرکت در برنامه‌های گروهک، به فعالیت در راستای اهداف این تشکیلات تروریستی می‌پردازد.

نامبرده به موازات اقدامات فوق و به رغم اقامت در نروژ، به کشور آلبانی نیز تردد داشته و به صورت مستمر، امور مربوط به عناصر گروهک تروریستی منافقین را در حوزه‌های مختلف پیگیری می‌کند.

گفتنی است؛ در نخستین جلسه رسیدگی به پرونده جنایات گروهک منافقین با حضور ۵ وکیل تسخیری برگزار و در این دادگاه اسناد شکنجه اعضای منافقین منتشر شد در جلسه دوم هم عامل اصلی تیم ترور شهید صیاد شیرازی و پیشمرگ منافقین و در جلسه سوم تئورسین ترورهای خیابانی محاکمه و سر شبکه عنکبوتی پول شویی منافقین در خارج از کشور معرفی شدند و در جلسه سوم اسناد تروریست بودن گروهک منافقین در مجامع بین المللی بررسی و عده‌ای از خانواده‌های قربانیان صحبت کردند همچنین در جلسه چهارم از پشت پرده وحشی‌گری منافقین در سال ۶۰ و اسناد اطلاعاتی آمریکا پرده برداری شد در جلسه پنجم نیز به عوامل و متهمین و نحوه شهادت شهید صیاد پرداخته شد و به پرونده سرشاخه نظامی منافقین رسیدگی شد.

تشکیلات موسوم به مجاهدین خلق (معروف به گروهک منافقین)، مسعود رجوی، مریم قجر عضدانلو (معروف به مریم رجوی)، مهدی ابریشمچی، زهره اخیانی، فهیمه اروانی، مهدی براعی، مژگان پارسیایی، زهرا مریخی آهنگر کلایی، محمد علی توحیدی خانیکی، علی خدایی صفت، مهدی خدایی صفت، عباسعلی داوری فیضی پور آذر، سید مجید سید المحدثین، صدیقه حسینی، محمد طریقت منفرد، مهوش سپهری، قدسی خرازیان، مهناز سلیمانیان، محسن سیاه کلاه، مریم فضل مشهدی، بهشته شادرو، ژیلا دیهیم، ابوالقاسم رضایی، حمیرا حجتی امامی، محمود عطایی کاریزی، گلنار جواهری ساعتچی، مهریان حاجی نژاد، مرتضی اسماعیلیان مارنانی، دولت نوروزی منجیلی، زهرا بخشایی، محمد حیاتی، نیکو خائفی اشکذری، عذرا علوی طالقانی، جمیله ابریشم چی، محمود قجر عضدانلو، بدری پورطباخ و محمد جواد قدیری مدرسی از متهمان در این پرونده هستند.

فرهاد الفت، رؤیا احمدی موسوی، بهزاد نظیری، فرشته یگانه، معصومه بلورچی، یاسر جهان نژادی، فائزه خیاط حصاری محمدی، صالح رجوی، محمد سادات خوانساری، پرنیان سرآمد، حکیمه سعادت نژاد، حمیده شاهرخی امیری، ثریا شهری، پروین صفایی، محمود فخارزاده، عشرت محبت کار، علیرضا معدنچی، عباس میناجی مقدم، حمیدرضا اسحاقی، علیرضا امام جمعه، اسدالله اوسطی، فاطمه آدرسی، مصطفی آسیفی، زهره بنی جمالی، محمود بنی هاشمی، اسدالله بهرامی، علیرضا بهرامی، عزیز اله پاک نژاد، مهرافروز پیکر نگار، مریم حاج خانیان، احمد حنیف نژاد، پرویز خزایی، حسین دادخواه و فاطمه داوران از دیگر متهمان در این پرونده هستند.

حسین ربوبی خبوشانی، سپیده ابراهیمی، بیژن رحیمی، آزاده رضایی، هادی روشن روانی، محمد سادات دربندی، فریدون سلیمی، عباس شاکری، سهیلا شعبانی، احمد شکرائی، سهیلا صادق، مهران صادق، طاهره ضیایی، کبری طهماسبی، رقیه عباسی، زهره عطریانفر، مهری علیقلی، مرتضی فخار، سید اسدالله فقیه دزفولی، ایرج فیض بوسجینی، پرویز کریمیان سیچانی، احمد گلپایگانی، فرید ماهوتچی حسینی، مهدی مددی الموسوی، سید محمود احمدی علون آبادی، سید جواد احمدی علون آبادی، اسماعیل مرتضایی، محمود معیری، رقیه ملک محمدی، حسن نظام الملکی، نسرین نظری علی آبادی، علی هادی زاده و الله کرم هوشنگی متهمان در این پرونده هستند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه