English

تفاهم‌نامه دانشگاه تهران و مرکز نشر دانشگاهی برای تدوین کتب درسی دانشگاهی؛

دانشگاه تهران و مرکز نشر دانشگاهی کتاب مشترک چاپ می‌کنند

تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی پژوهشی فی‌مابین دانشگاه تهران و مرکز نشر دانشگاهی عصر روز شنبه ۷ بهمن ماه ۱۴۰۲ در نشست مشترک دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران و دکتر حسن سودمند افشار رئیس مرکز نشر دانشگاهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امضاء و مبادله شد.

دانشگاه تهران و مرکز نشر دانشگاهی کتاب مشترک چاپ می‌کنند
به گزارش خبرگزاری موج

​، تفاهم‌نامه همکاری‌ مشترک بین دانشگاه تهران و مرکز نشر دانشگاهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور گسترش پژوهش‌های کاربردی و آموزشی و رفع مشکلات منابع علمی و همچنین پاسخگویی به مهمترین ضرورت‌های جامعه علمی کشور در خصوص تبدیل زبان فارسی به زبان علم دنیا منعقد شد.

همکاری مشترک در زمینه تألیف و تدوین کتب درسی در رشته‌های مورد نیاز، پایش اصالت و کیفیت تألیف‌ها و ترجمه‌های دانشگاهی، همکاری در جهت تأسیس و راه‌اندازی سامانه پشتیبانی از تولید و تبادل محتوا و آموزش الکترونیکی دانشگاهی و چاپ مشترک و باز انتشار کتاب با لوگوی مرکز و دانشگاه بر اساس توافق طرفین از جمله زمینه‌های همکاری‌های مشترک است.

همکاری در زمینه نشر الکترونیکی، همکاری مرکز نشر دانشگاهی با دانشگاه تهران در زمینه برگزاری جشنواره کتاب سال دانشگاهی و برگزاری دوره‌های تخصصی ویراستاری توسط مرکز نشر دانشگاهی برای متصدیان و متولیان نشریات دانشگاه از دیگر زمینه‌های همکاری بین دانشگاه تهران و مرکز نشر دانشگاهی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در نشست انعقاد این تفاهم‌نامه که با حضور دکتر مهدی شهبازی رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران و دبیر اجلاس روسای دانشگاه‌های بزرگ کشور برگزار شد، با اشاره به استقرار دبیرخانه اجلاس روسای دانشگاه‌های بزرگ کشور در دانشگاه تهران، بیان داشت: آمادگی داریم یک شرکت انتشاراتی بین‌المللی را با شراکت دانشگاه‌های بزرگ کشور و دو نشر معتبر و بزرگ یعنی مرکز نشر دانشگاهی و انتشارات سمت، راه‌اندازی کنیم.

رئیس دانشگاه تهران با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر رونق گرفتن فرهنگ کتابخوانی، ایجاد شرایط عرضه کتاب به دانشگاهیان با قیمت مناسب را مورد تاکید قرار داد و گفت: هر چند کتاب الکترونیکی مخاطب بسیاری پیدا کرده است اما همچنان فیزیک کتاب دارای مخاطب خاص خود است. به نظر می‌رسد یکی از عوامل عمده پایین بودن تیراژ کتاب، سرسام‌آور بودن قیمت کتاب است.

دکتر مقیمی افزود: علی‌رغم اینکه فضای مجازی، دسترسی‌هایمان را به کتاب‌ها و منابع اطلاعاتی گسترش داده است، عوارض خیلی زیادی برای عامه مردم و همچنین قشر دانشگاهی داشته است؛ چراکه بعضا دانشجویان به دنبال این هستند که از طریق منابع مجازی، مطالب کپسولی را در مدت زمان کمی یاد بگیرند که این با یادگیری عمیقی که مدنظر نظام دانشگاهی است، سازگاری ندارد.

رئیس دانشگاه تهران از ارتقای کیفیت چاپ، حرفه‌ای‌تر شدن سیستم توزیع و فروش کتاب‌های نشرهای دانشگاهی و تدبیر به منظور عرضه کتاب‌های دانشگاهی برای دانشجویان به قیمتی کمتر از قیمت‌های فعلی، به عنوان محورهایی نام برد که لازم است در کنار ملاحظات محتوایی، به صورت حرفه‌ای درباره آنها تدبیر صورت گیرد.

وی پرداخت یارانه دولت به بخش تامین کتاب مورد نیاز دانشجویان را امری مهم توصیف کرد و گفت: یارانه‌های اختصاصی دولت برای خدمات دانشگاهی را هدفمند استفاده کنیم؛ یعنی طوری مدیریت شود که بتوانیم از منابع دولتی که در اختیارمان است، درست استفاده کنیم و اولویت‌ها را در زمینه تخصیص یارانه‌ها به نیازهای مختلف دانشجویی منجمله تامین کتب علمی شناسایی کنیم. 

دکتر حسن سودمند افشار، رئیس مرکز نشر دانشگاهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این نشست انعقاد تفاهم‌نامه، با ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و دستاوردهای این مرکز، پیشنهاد چاپ کتاب با لوگوی مشترک دانشگاه تهران و مرکز نشر دانشگاهی را مطرح نمود.

در پایان این نشست، تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی پژوهشی فی‌مابین دانشگاه تهران و مرکز نشر دانشگاهی از سوی دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران و دکتر حسن سودمند افشار رئیس مرکز نشر دانشگاهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امضاء شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه