مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران:
۱۰۷ گروه از بیماریهای خاص و صعبالعلاج تحت پوشش قرار گرفت
محمد مهدی ناصحی گفت: درحال حاضر، میزان بودجه تخصیص یافته صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج در سال جاری معادل ۹ همت است.
، محمد مهدی ناصحی مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران، در نشست خبری با اصحاب رسانه در خصوص روز گرامی داشت بیماران صعب العلاج اظهار کرد: حدود ۲ سال از عمر صندوق حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج میگذرد. هنگامی که این صندوق ایجاد شد، میزان بودجه تخصیص یافته معادل ۵ همت (۵هزار میلیارد تومان) بود و در سال گذشته به ۷ همت رسید.
وی ادامه داد: در حال حاضر، میزان بودجه تخصیص یافته صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج در سال جاری معادل ۹ همت است.
ناصحی با بیان اینکه موضوع حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج در کانون توجه قرار گرفته است، افزود: دولت و وزارت بهداشت به موضوع حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج توجه کردهاند و بیمههای پایه در جهت پوشش خدمات گام برداشتهاند. حدود ۲ سال از عمر صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج میگذرد اما از شالکه بسیار خوبی برخوردار است.
وی درباره بیماریهای تحت پوشش صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج گفت: ۱۰۷ گروه از بیماریهای خاص و صعبالعلاج تحت پوشش قرار دارند.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: بسته های ارایه خدمات حمایتی صندوق بیماران خاص و صعب العلاج شامل تشخیصی، دارویی و توانبخشی غنی بوده و در حال بازبینی هستند و باید خدمات مناسبی برای بیماران ارایه شود و با توجه به اینکه شمار بیماران سه برابر حجم بیماریها هست باید تعداد آنها با ارایه خدمات بهتر و پیشگیری کمتر شوند.
ناصحی تصریح کرد: هزینه های بستری ، پیوند و کاشت حلزون نیز از سوی صندوق پرداخت و بسته خدمتی هپاتیت سی در بسته های سامانه ای سازمان بیمه سلامت بارگذاری شده است.
وی اظهار داشت: بیش از ۲ میلیون بیمار نشان دار شده و به دنبال آن هستیم همه بیمه شدگان بتوانند از خدمات صندوق بیماران خاص استفاده کنند و داروهای گران قیمت از جمله سرطانی و اس ام ای تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: انواع بیماری مغزی، روانی مزمن، دیابت، قلبی، سرطان، پارکینسون، صرع، تالاسمی، آسیب های شنوایی شدید، پیوند کلیه، نارسایی کلیه و غیره جزو صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج هستند و به بیماران خدمات ارایه می شود.
ناصحی اظهار داشت: در بخش دارویی پوشش وسیع می دهیم بیماران هموفیلی فقط ۵ درصد فرانشیز دریافت می کنند و خدمات تامین اندام مصنوعی مانند قطع عضو دیابت ۲۵ میلیون تومان پرداخت می شود.
وی با بیان اینکه اکنون تولد بیماری ماژور در کشور به صفر رسیده است، گفت: در تامین منابع برای تشخیص بیماری و تامین دارو خدمات از صندوق ارایه می شود.
وی ادامه داد: خدمات دندانپزشکی برای بیماران هموفیلی، بال پروانه ای، سرژان، اختلالات مزمن ، اوتیسم و غیره با پوشش صندوق بیماران خاص انجام می شود و توسعه بسته های ابلاغی، بسته های جدید کاشت حلزون و اوتیسم بالای ۱۲ سال ارایه می شود.
ناصحی تاکید کرد: سیاست سازمان بیمه سلامت آن است نیازمندیهای بیماران دیابتی که تحت پوشش بیمه پایه نیستند در قالب صندوق بیماران خاص از جمله داروهای ترکیبی ارایه شود و پانسمان های نوین هنوز در بسته های ابلاغی ما وارد نشده است.
ارسال نظر