English

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها:

شهید رئیسی یک حاکم در تراز قرائت نبوی و قرائت غدیری از اسلام بود

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: شهید رئیسی یک حاکم در تراز قرائت نبوی و قرائت غدیری از اسلام بود که در دوره مسئولیت کمتر از سه سال، یک الگوی حکمرانی پیش روی مسئولان قرار داد.

شهید رئیسی یک حاکم در تراز قرائت نبوی و قرائت غدیری از اسلام بود
به گزارش خبرگزاری موج

، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی رستمی در مراسم اربعین شهدای خدمت که روز چهارشنبه با حضور دانشگاهیان دانشگاه تهران در مسجد دانشگاه تهران برگزار شد، به دو خوانش متفاوت از دین اسلام اشاره کرد و گفت: یکی خوانش اموی و یکی خوانش نبوی است؛ در حالی که بین قرائت نبوی و علوی هیچ تفاوتی وجود ندارد، اما خوانش اموی بر خلاف قرائت و بیان پیامبر(ص)، اسلام را تفسیر می‌کرد.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به تفاوت این دو قرائت از دین اسلام پرداخت و گفت: تفاوت این دو قرائت درباره نقش پیامبر و نقش ولی خدا در دین است. بر اساس قرائت اموی، قرآن برای ما کافی است و پیامبر کسی بود که قرآن را به ما بگوید و برود. اما در قرائت نبوی بر اساس نص صریح قرآن، پیامبر تبیین‌کننده و الگو است، پیامبر کسی است که مسیر را روشن می‌کند.

رئیس نهاد نمایندگی دانشگاه‌های کشور افزود: غدیر نماد عالی قرائت نبوی از دین و اسلام است و روزی است که هم جایگاه پیامبر تثبیت می‌شود و هم مسیرش برای آینده تثبت می‌شود و روز کمال دین و اتمام نعمت است.

دکتر رستمی خاطرنشان کرد: اسلام بدون معرفی رهبر و راهنمای حرکت جامعه دینی، ناقص است. آیه غدیر هم به این نکته تاکید دارد که اسلام موقعی کامل است که رهبرت مشخص باشد. فقط توحید و فقط قرآن برای کمال دین کافی نیست و تکامل دین با معرفی رهبر است، دینی که اینگونه باشد رضایت خداوند را دارد. غدیر نماد عالی نبوت پیامبر و نماد عالی ولایت جانشینان پیامبر است.

وی افزود: این دو قرائت تا انقلاب اسلامی ادامه پیدا کرده است و انقلاب اسلامی به یقین پیگیر قرائت و روایت، بیان و تبیین پیامبر از دین در مقابل قرائت اموی و قرائت‌های دیگر بود و مردم ایران در رفراندوم از میان همه قرائت‌ها و مکاتب، به یک قرائت و آن هم به قرائت ولی فقیه و به روایت امام از حکومت رأی دادند.

وی حضور شخصت‌هایی مانند شهید رجایی و شهید رئیسی را حاصل این قرائت از دین عنوان کرد و گفت: به فرموده امام علی (ع) مسئولیت فرصت تن‌پروری نیست، بلکه مسئولیت یک امانتی است که بر گردن تو نهاده‌اند.

دکتر رستمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شخصیت شهید رئیسی، ایشان را یک مسئول در تراز یک حکومت دینی برشمرد و گفت: در برابر مؤمنان خاکسار و متواضع بود و همواره خود را یک طلبه و سرباز می‌دانست.

وی عدم سازش و شکست‌ناپذیری در رویارویی با مستکبران و گردن‌کشان را دیگر ویژگی رئیس‌جمهور شهید عنوان کرد و گفت: این شهید عزیز در برابر اینها زانو نزد بلکه عکس شهید سلیمانی را در کشوری که او را تروریست خواند و به شهادت رساند، بالا می‌برد و در مصاحبه با رسانه‌های آمریکا می‌گوید که ما قاتلان شهید سلیمانی را محاکمه خواهیم کرد.

دکتر رستمی با تمجید از شجاعت شهید رئیسی، گفت: این شهید بزرگوار در میدان قرآن‌سوزی، قرآن را در صحن سازمان ملل در دست می‌گیرد و در میدان منکوب کردن و فشار بر مقاومت، عکس سردار مقاومت را در دست می‌گیرد و در برابر کفار شکست‌ناپذیر بود.

مجاهدت و خستگی‌ناپذیری دیگر ویژگی شهید رئیسی بود که دکتر رستمی به آن پرداخت: وی در راه خدمت به ملت چه در صحنه بین‌المللی و چه در داخل خستگی‌ناپذیر بود و اهل مجاهدت دائمی در راه خدا بود.

وی آخرین ویژگی رئیس‌جمهور شهید را عدم توجه به تهمت‌ها و فشارهای رسانه‌ای عنوان کرد و گفت: ویژگی‌هایی که عنوان کردم ویژگی حکم تراز در آن روایت و قرائت نبوی و قرائت غدیری از اسلام است و ایشان این مسیر را انتخاب کردند و خدا هم به کار ایشان برکت دادند.

وی افزود: شهید رئیسی، مسئولی بود که گره‌های مختلف را چه در حوزه اقتصاد، چه در حوزه مقاومت، چه در حوزه سرمایه اجتماعی گشود. دکتر رستمی خاطرنشان کرد: در حوزه حکمرانی رئیس‌جمهور شهید، نسبت دولتمردان با رهبری، نسبت دولتمردان با مردم، نسبت دولتمردان با جبهه مقاومت و نسبت دولتمردان با مستکبران و گردن‌کلفتان عالم را تغییر داد و شما می‌توانید آثار و تأثیر ایشان را در همه حوزه مشاهده کنید.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: شهید رئیسی در دوره مسئولیت سه ساله خود الگویی را ارائه دادند که این الگو در مقابل چشم همه حاکمان و مسئولان کشور خواهد بود و مسیری را گشوده است که افراد متناسب با این مسیر باید خودشان را تنظیم کنند.

دکتر رستمی افزود: شهدای خدمت یک نصاب و ترازی را در مقابل جامعه قرار دادند که باید این نصاب‌ها روشن و تبیین شود تا شاخصی برای اندازه‌گیری افراد و مسئولان باشد.

وی تاکید کرد: نگذاریم این چراغی که شهید رئیسی افروخت، خاموش شود و راهی که شهید رئیسی باز کرد، مسدود شود. شهید رییسی سرمایه اجتماعی که در حال کاهش بود را متوقف کرد و اعتماد از دست رفته بین مردم و مسئولان را بازگرداند و باعث افزایش سرمایه اجتماعی شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه