رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی:
پزشکان از دکتر پزشکیان انتظار حل مشکلاتشان را دارند
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، با عنوان این مطلب که مجاهدت کادر پزشکی در بحران های جدی قابل کتمان نیست، از رئیس جمهور منتخب خواست مشکلات جامعه پزشکی را حل کند.
![پزشکان از دکتر پزشکیان انتظار حل مشکلاتشان را دارند](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/4iSnf14Gv4qI/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehyeclOEoKNmx/%D8%AD%D8%AF%D8%A7%D8%AF+%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%84.jpg)
، غلامعلی حداد عادل، بعد از ظهر دوشنبه در آئین رونمایی از تالار مفاخر پزشکی ایران، اظهار داشت: علم پزشکی با گذر زمان پیشرفت میکند و هر تمدنی که عرض و طول بیشتری داشته علم پزشکی اش به همان میزان رشد و اعتبار داشته است.
وی افزود: اقدام سازمان نظام پزشکی در بزرگداشت یاد و نام پزشکان قدیم و معاصر از جنس تاریخ علم و پزشکی است.
حداد عادل ادامه داد: از رئیس جمهور منتخب میخواهیم در راستای بهبود شرایط پزشکی در ایران بکوشد.
وی افزود: پزشکان و جامعه سلامت ما در جبهه و روزهای سخت امتحان پس داده اند و در دوران کرونا نیز شاهد تلاش آنها بودیم.
حداد عادل گفت: حل مشکلات سلامت جامعه امکان پذیر نبود مگر به خاطر کادر بهداشت و درمان که احتمال ابتلاء و فوت را به جان خریدند.
وی افزود: رونمایی از تالار مفاخر پزشکی در ایجاد حس خودباوری و اعتماد به نفس در جوانان بسیار تأثیر گذار خواهد بود.
ارسال نظر