English

هشدار رئیس پلیس راهور تهران به موتور سواران/ برخورد با مخدوش کنندگان پلاک موتور شدت یافت

رییس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: با توجه به درخواست های مردمی برخورد با مخدوش کنندگان پلاک موتور شدت یافته است.

 هشدار رئیس پلیس راهور تهران به موتور سواران/ برخورد با مخدوش کنندگان پلاک موتور شدت یافت
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج

، سردار سید ابوالفضل موسوی پور رییس پلیس راهور تهران بزرگ در نشست خبری که امروز برگزار شد، اظهار داشت: در بحث موتور سیکلت در سال های اخیر برخورد های گوناگونی با آنها شده است که از جمله آن می توان به برگزاری کلاس آموزشی، تشدید مجازات متخلفین و از سال ۹۹ نیز طرح موتور یار آغاز شد که تا کنون نیز ادامه دارد.

وی افزود: توقیف موتور بحث هزینه انتقال پارکینگ، هزینه پارکینگ و... را داشت که سبب رسوب ۶۸ هزار موتور سیکلت شد که اکنون تعیین تکلیف و طبق رای صادره بخشی از آن به ستاد اجرایی فرمان امام واگذار شد.

رییس پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: به دنبال این بودیم که بتوانیم حداقل استفاده از کلاه ایمنی را نهادینه کنیم ، ۱۱ ماه تلاش سبب تغییر محسوس شد که استفاده  از کلاه ایمنی از ۲۰ درصد به ۴۲ درصد افزایش یافته است.

سردار موسوی پور  با بیان اینکه این میزان مطلوب ما نیست، بیان کرد: اکنون ۴میلیون ۷۰۰ هزار موتور سیکلت در تهران وجود دارد  که باید به سمتی برویم که استفاده از کلاه ایمنی حداقل به بیش از ۹۰ درصد برسد.

وی با عنوان اینکه بیش از ۸۰ درصد فوتی در تصادف های موتور سیکلت عدم استفاده از کلاه ایمنی است، عنوان کرد: در هفت ماهه ابتدایی سال جاری ۷۰ هزار موتور توقیف ساعتی شده در همین مدت ۱۳ هزار مورد به پارکینگ منتقل و ۱۱۵ مورد درمحل رفع پوشش پلاک شد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ تصریح کرد: با همکاری شهرداری ۲۷ محل برای توقف ساعتی در تهران مشخص شد.

موسوی

سردار موسوی پور خاطر نشان کرد: از مهر ماه تا کنون ۶ هزار کلاه رایگان بین مردم توزیع شد، در سیزده آبان غرفه هزار کلاه ایمنی و پخش تراکت های آموزشی انجام شد.

وی در خصوص برنامه های آینده افزود: با همیاری شهرداری تهران در روز ۲۲ بهمن در ۲۲ نقطه تعیین شده در هر نقطه هزار کلاه ایمنی و جمعا ۲۲ هزار  کلاه ایمنی توزیع خواهد شد.

سردار موسوی پور گفت: از روز شنبه با توجه به  مطالبات شهروندان از پلیس مبنی بر مخدوش بودن پلاک در ۵۰ نقطه تهران  با همکاری نیروهای انتظامی و راهور فعالیت می کنند و در صورت مشاهده این تخلف فرد ۷۰۰ هزار تومان اعمال قانون می شود، رفع اثر شده و به پارکینگ منتقل خواهد شد.

وی  در هشدار به موتورسواران تهرانی افزود: همچنین با توجه به تخلف بودن این کار برای فرد خاطی پرونده تشکیل و به دادسرا ارسال خواهد شد. 

وی در خصوص ضرورت استفاده پلیس راهور از فناوری های نوین و هوش مصنوعی، خاطرنشان کرد: در حال حاضر هزارو ۷۰۰ دوربین نظارتی در سطح شهر تهران داریم که برای بررسی همزمان ۱۷۰۰ کاربر ترافیکی مورد نیاز است به همین دلیل باید از هوش مصنوعی کمک گرفت تا بتوانیم به موقع مشاهده و مشکلات مرتفع شود.

پلیس مخالف خاموشی معابر است/ قطع برق کار پلیس راهور را دو چندان می کند

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه  تا سال آینده پلیس راهور به هوش مصنوعی مجهز می‌شود، افزود: پلیس راهور تهران ۴۵ هزار سامانه هوشمند نیاز دارد که مقرر گردیده تا سال آینده دو هزار و ۵۰۰ سامانه هوشمند (دوربین‌های نظارتی و دوربین‌های پلاک‌خوان) به پلیس راهور تهران بزرگ اضافه گردد.

وی در خصوص مشکل جدی که قطع برق  که برای ایجاد ترافیک به وجود می آورد، بیان کرد:  ما در جلساتی که در ۳ سال گذشته انجام داده‌ایم ۳۰ تقاطع را اعلام کرده ایم که برق چراغ‌های آنها قطع نشود اما متاسفانه محقق نشد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه  قطعی برق بزرگراه ها سبب ایجاد حادثه می‌شود و منجر به افزایش تصادفات فوتی و جرحی می‌گردد.

سردار موسوی خاطرنشان کرد: در هفت ماهه سال گذشته ۳۹۲ نفر فوتی بر اساس گزارش پزشکی قانونی در تهران بوده که این میزان در مدت مشابه سال جاری  ۳۵۱ نفر بوده که کاهش ۱۰ درصد را نشان می دهد.

وی بیان کرد: از این تعداد  ۱۳۰ نفر  از فوتی ها عابر معادل ۳۷ درصد ، ۴۶ درصد موتورسوار، ۱۷ درصد خودرو سوار در عابر و موتور کاهش و در خودرو سوار ۴۵ درصد افزایش یافته است.

وی افزود: تهران چهارمین شهر آلوده دنیاست و در ۵۲ شهر آسیا ما رتبه هشتم را در تلف شدن وقت در ترافیک داریم.

رییس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: سهم الاینده های متحرک به ترتیب  کامیون ۱۵ درصد، سواری ۱۳.۹ درصد موتورسکیلت ۱۰.۱ درصد، اتوبوس ۱۳ درصد، مینی بوس ۴ درصد، تاکسی ۲.۱ درصد و وانت ۱.۵ درصد است.

موسوی پور گفت: تردد و توقف این وسایل نقلیه باعث آلودگی هوا می شود. نوع خودروها، سوخت آنها و نقص پلاک های پلاک خوان و غیره از اموال تشدید این شرایط است. همچنین باربری ها که قرار بود از شهرها خارج شوند و این اتفاق نیوفتاده و باعث الودگی هوا می شود. 

وی افزود: سال گذشته ۱میلیون و ۹۰۰ هزار وسیله نقلیه برای معاینه فنی جریمه شدند اما امسال به خاطر خرابی دوربین ها،امسال ۹۳۳ هزار وسیله جریمه شده اند که این مسئله نیز روی آلودگی هوا تاثیر منفی دارد.

رییس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: خودروهایی که معاینه فنی دارند اما به مشکل خورده اند مثل شکستگی شیشه و غیره در محل توسط پلیس کارشناس، ابطال معایه فنی انجام‌می شود که ۱۴ هزار خودرو  امسال اعمال قانون  شده اند. همچنین خودرو های دودزا به پارکینگ منتقل می شوند.

موسوی پور گفت: صدور معاینه فنی رایگان به موتورسیکلت ها در آذرماه اجرا می شود. همچنین کلاه ایمنی رایگان هدیه می گیرند.

وی به بحث معاینه فنی پرداخت و گفت: در این ۷ ماه معاینه فنی ۵۵۰۰ خودرو در محل ابطال شده است.

سردار موسوی پور ادامه داد: در آذرماه در سه نقطه نسبت به صدور معاینه فنی رایگان برای موتورها اقدام خواهد شد و در همان جا یک کلاه ایمنی هم به آنها تقدیم می شود.

وی به آمار اعمال قانون در ۷ ماهه سال جاری پرداخت و گفت: در تخلفات ساکن ۶ میلیون خودرو، دودزا و معاینه فنی ۱ میلیون، تخلفات حادثه‌ساز ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار خودرو، تخلفات مربوط به پلاک ۳۸۰ هزار و دستکاری پلاک ۱۹۰۰ فقره اعمال قانون صادر شده است.

موسوی‌پور ادامه داد: در شهر تهران حدود ۹ هزار نفر نمره منفی بالای ۳۰ دارند.

وی به آمار تصادفات پرداخت و گفت: رتبه اول تصادفات در بزرگراه‌ها به آزادگان با ۱۲ درصد تعلق می گیرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه