وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:
حدود ۵۰ درصد کسری بودجه سال گذشته بخاطر کمک دولت به صندوق های بازنشستگی بود
میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: حدود ۵۰ درصد کسری بودجه در سال ۱۴۰۳ که باعث تورم ۴۰ درصدی شد به خاطر کمک دولت به صندوق های بازنشستگی بوده است.
، احمد میدری در نشست مسئولان بسیج دانشجویی پیرامون مسائل اساسی کشور اظهار داشت: احتمال پیدا کردن شغل برای افرادی که دارای مهارت هستند بیشتر است.
وزیر کار افزود: ارتباط صنعت و دانشگاه با نظام فنی و حرفه ای تغییر پیدا میکند. سازمان فنی و حرفه ای جزو یکی از مجموعههای وزارت کار است که آموزشهای مهارتی ارائه میکند.
وی اظهار داشت: در کشورهای اروپایی مثل آلمان و اتریش نزدیک به ۵۰ تا ۸۰ درصد افراد از همان مقاطع تحصیلی وارد فنی و حرفه ای میشوند، اما در ایران شرایط تغییر کرده است و افراد برای مدرک وارد دانشگاه می شوند.
میدری با اشاره به مسائل صندوقهای بازنشستگی در کشور گفت: در مورد صندوقها باید صحبت کنیم پیش از این به دنبال برابری بودیم و کارایی را در صندوقها در نظر نگرفتیم.
میدری بیان داشت: سن بازنشستگی در بسیاری از کشورها باید ۶۰ سال سن با ۴۰ سال کار باشد تا مستمری بالایی دریافت کند، اما در ایران افراد با ۲۰ تا ۲۵ سال سابقه کار بازنشسته شده اند به گونه ای که اکنون ۹۵ بازنشستگان زیر ۶۰ سال سن دارند. میانگین بازنشستگی در صندوق بازنشستگی کشوری ۵۲ سال، در صندوق نیروهای مسلح ۴۵ سال و در صندوق فولاد ۴۰ سال است .
وی اضافه کرد: برای ناترازی در صندوق ها، مباحثی از جمله ناکارآمدی در شرکتها نیز بوده است در همه جای دنیا صندوق های بازنشستگی به بحران تبدیل شده و به دنبال تامین منابع هستند. حدود ۵۰ درصد کسری بودجه در سال ۱۴۰۳ که باعث تورم ۴۰ درصدی شد به خاطر کمک دولت به صندوق های بازنشستگی بوده است.
وزیر کار بر ریشهیابی فقر در کشور تاکید کرد و گفت: آمارهای فقر در ایران منتشر شده است باید علت یابی شود، در این زمینه هستههای اندیشه ورز نیاز داریم.
وی تاکید کرد : باید وضعیت معلولان را حل کرد آنان دارای هزینه های کمرشکنی هستند اکنون به یک معلول یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان می دهیم که با این رقم زندگی شدنی نیست.
میدری با اشاره به تصویرسازی رسانه های خارجی از فساد و تخلف گفت: چند روز گذشته درباره فساد در سازمان های تامین اجتماعی صحبت کرده ام، وضعیت صندوق ها تنها به خاطر تخلف نیست، بلکه به خاطرتصمیم های غلط در گذشته است که اکنون به این نتیجه رسیده ایم.
وی تاکید کرد: برای اصلاح، روحیه بسیجی می خواهد تا قواعد نادرستی که در جامعه ایجاد شده است اصلاح شود و گر نه این رویه ادامه پیدا خواهد کرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به برخورد با فساد گفت: پولدارترین کشورهای دنیا از جمله سوئیس که در آنها فساد نیست از جادهها پول میگیرند تا بتواند کیفیت جاده ها را حفظ کند اما ما تا می خواهیم کاری کنیم می گویند بروید جلوی دزدی ها را کم کنیم. جلوی دزدیها باید گرفته شود همه تلاش کردیم و با فساد هم مبارزه کردیم.
وی ادامه داد: باید جادهها را درست کنیم این نیز پول می خواهد، دولت تصمیم گرفت که عوارض را افزایش دهد که افزایش آن تاثیری ندارد ولی در کشور برای تامین جاده ها هزینه می شود.
ارسال نظر