رئیس سازمان بهزیستی کشور:
تمامی زنان سرپرست خانوار روستایی و عشایر تحت حمایت بهزیستی بیمه شدند
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: با امضای تفاهم نامه ای که امروز صورت گرفت تمامی زنان سرپرست خانوار روستایی و عشایر تحت حمایت بهزیستی بیمه شدند.
، سید جواد حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور در آیین رونمایی از تفاهمنامه و قرارداد بیمه اجتماعی بانوان سرپرست خانوار روستایی و عشایر تحت پوشش بهزیستی، اظهار داشت: امروز دومین روز از هفته گرامیداشت افراد دارای معلولیت است، در روز نخست این هفته ۳ هزار جهیزیه به زوج های تحت پوشش با کمک خیرین اهدا شد.
وی با بیان اینکه یکی از بخش های خدماتی سازمان بهزیستی ارائه خدمت به زنان سرپرست خانوار است، افزود: سازمان بهزیستی به اندازه کافی اجتماعی نشده است و همگان با شنیدن نام بهزیستی ارائه خدمات به افراد معلول و مستمری هایی که پرداخت می کنیم به ذهنشان می رسد در صورتی که این سازمان ۱۶۰ ماموریت ارائه می کند که شامل غربالگری، پیشگیری، ژنتیک، مسکن، اشتغال، توانمندسازی و... می شود.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با عنوان اینکه این مددجویان این سازمان ۱۱ درصد جمعیت کشور را شامل می شوند، بیان کرد: ۸ میلیون مددجو در قالب دومیلیون و ۸۰۰ خانوار تحت حمایت این سازمان هستند و خدمات مختلفی را دریافت می کنند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: در کشور ۶ میلیون زن سرپرست خانوار وجود دارد که از این تعداد ۳۰۰ هزار نفر تحت حمایت بهزیستی هستند و امروز با امضای این تفاهمنامه ۹ هزار زن سرپرست خانوار روستایی و عشایر تحت پوشش بیمه قرار میگیرند و صف انتظار این افراد به صفر می رسد.
تنها ۴۰ درصد خانواده ها در کشور متعادل هستند
حسینی با بیان اینکه سه خدمت محوری در این سازمان برنامه ریزی شده است، تصریح کرد: این برنامه ها شامل توانمند سازی، فرصت آفرینی است که نهایتا به تعادل آفرینی و عدالت اجتماعی منجر می شود، همه ما میدانیم که رکن اصلی رفاه اجتماعی بحث تامین اجتماعی و بیمه اجتماعی است که دولت مکلف شده در این راستا به ارائه خدمات بپردازند.
وی با عنوان اینکه در جامعه ایران خوشبختانه خانواده بنیادی ترین نهادی است که وجود دارد، خاطرنشان کرد: اما متاسفانه این نهاد در معرض آسیب قرار گرفته است، در این راستا خانواده ها را به سه بخش پر آشوب، خاموش و متعادل تقسیم بندی می شود که در کشور ما 60 درصد خانواده ها در دسته اول و دوم قرار میگیرند و تنها 40 درصد خانواده ها در کشور متعادل هستند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: وقتی خانواده در این وضعیت قرار داشته باشند و ما با مشکلات معیشت و اقتصادی در خانواده ها شاهد باشیم، پدیده بی سرپرستی و سرپرستی زنان پدیدار می شود که با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کنند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با عنوان اینکه متولی اصلی ارائه خدمت به زنان سرپرست خانوار بهزیستی است، گفت: 300 هزار زنان سرپرست خانوار جزء مستمری بگیران بهزیستی هستند که در کنار آن خدمات مددکاری، روانشناختی، مهارت آموزی و کاریابی دریافت می کنند، به هر زن سرپرست خانوار 5 میلیون سرانه آموزش مهارت شغلی تخصیص میابد و همچنین وام بلاعوض 30 میلیونی به هر فرد و اگر 5 نفرگروهی باشند میتوانند 150 میلیون تسهیلات بلاعوض بهره مند می شود.
وی با بیان اینکه در سال جاری 24 هزار زنان به گونه ای از خدمات شغلی بهزیستی بهره مند می شوند، عنوان کرد: در حال حاضر 220 هزار افراد دارای معلولیت و مددجو فاقد مسکن وجود دارد که در سال جاری 20 هزار مسکن به جامعه هدف ما داده می شود که از این تعداد 80 درصد آن به معلولین و 20 درصد به مددجویان اجتماعی داده می شود که از این میزان که 80 درصد آن به زنان سرپرست خانوار داده می شود.
ارسال نظر