English

مقام وزارت علوم از افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان عراقی در ایران خبر داد

رئیس مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم اظهار داشت: ظرفیت پذیرش بیشتر دانشجویان عراقی در ایران وجود دارد و این امر با همکاری سازمان امور دانشجویان و رفع برخی موانع و مشکلات، تسهیل خواهد شد.

مقام وزارت علوم از افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان عراقی در ایران خبر داد
به گزارش خبرگزاری موج

​ به نقل از وزارت علوم، قائم مقام وزیر آموزش عالی و تحقیقات علمی عراق در راستای توسعه و تعمیق تعاملات علمی و فناوری با حضور در ستاد وزارت علوم با رئیس مرکز همکاری های علمی بین المللی دیدار و گفت‌وگو کرد.

رئیس مرکز همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم در این دیدار به سرفصل‌های بنیادین و مشترک تعاملات علمی و فناورانه بین ایران و عراق اشاره و محورهایی همچون تبادل اساتید و دانشجویان، تأسیس پارک‌های مشترک علم و فناوری، پروژه‌های مشترک تحقیقاتی و در نهایت تدوین خط‌مشی‌ کلان و راهبردی بین دو وزارت را از محورهای مهم این همکاری‌ها برشمرد.

امید رضایی‌فر تاکید کرد: عملیاتی کردن تصمیمات کمیته مشترک همکاری‌های علمی میان دو کشور و به تبع آن کارگروه‌های ذیل این کمیته به ویژه در حوزه‌های فناورانه، نوآورانه و پروژه‌های تحقیقاتی همراه با تصویب ضوابط قانونی توسط طرف‌ها، به همکاری های دو کشور شتاب خواهد بخشید.

وی با اشاره به رخدادهای جاری در منطقه، به ضرورت روزافزون توسعه علم و فناوری در جهان اسلام و به ویژه محور مقاومت تاکید کرد و تجربه ارزشمند جمهموری اسلامی ایران در این زمینه را اندوخته‌ای دانست که می‌تواند راهگشای کشورهای دوست باشد. ما می توانیم با ایجاد زنجیره‌ علم و فناوری به دغدغه آینده شغلی دانشجویان عراقی تحصیل کرده در ایران از یک سو و تقویت رابطه علمی و فرهنگی دو کشور پاسخ دهیم.

رضایی فر به ضرورت همکاری‌های استادان عراقی و ایرانی تاکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران آماده است در قالب فرصت‌های مطالعاتی میزبان اساتید عراقی باشد که در این راستا، تعریف پروژه‌ها و آزمایشگاه‌های مشترک راهگشاست.

قائم مقام وزیر آموزش عالی و تحقیقات علمی عراق نیز در این دیدار، بر توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین دو کشور تاکید و برگزاری رویداد هفته علم میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق را مهم ارزیابی کرد.

حیدر عبد ضهد افزود: بازدید از فعالیت‌های علمی، فناورانه و نوآوارنه ایران و ساختارهای قانونی مرتبط با آن، تجربه مناسبی برای این موضوع در دانشگاه‌های عراق می‌تواند باشد.

وی در پایان بر رفع موانع تعاملات علمی دو کشور تاکید و از ضرورت برطرف کردن آن‌ها، با توجه به روابط نزدیک دو کشور سخن گفت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه