English

پلیس ۴۰ صفحه اینستاگرامی در طرح مقابله با عرضه داروهای غیرمجاز در فضای مجازی را مسدود کرد

رییس پلیس فتا پایتخت از مسدود کردن بیش از ۴۰ سایت و صفحه اینستاگرامی در طرح مقابله با عرضه داروهای غیر مجاز و کمیاب در فضای مجازی خبر داد.

پلیس ۴۰ صفحه اینستاگرامی در طرح مقابله با عرضه داروهای غیرمجاز در فضای مجازی را مسدود کرد
به گزارش خبرگزاری موج

​، سردار معظمی گودرزی رئیس پلیس فتا پایتخت از اجرای طرح ویژه مقابله با عرضه داروهای غیرمجاز و کمیاب که در فضای مجازی به فروش گذاشته می‌شدند خبر داد و گفت: در این مرحله تمرکز ویژه بر تارنماهای عرضه برخی از اقلام از جمله آمپول لاغری مانجارو و … بوده است که در نتیجه اجرای طرح بیش از ۴۰ سایت و صفحه اینستاگرام  مسدود و حدود ۱۰ کلینیک غیر مجاز زیرزمینی پلمپ شدند.

وی همچنین با هشدار به پزشکانی که اکانت‌های کاربری خود را به جهت ثبت نسخ الکترونیکی در اختیار دیگران قرار می‌دهند اظهار داشت: مسئولیت سو استفاده و تجویزهایی که عمدتاً داروهای خاص هستند که بی دلیل ثبت شده‌اند قطعاً با پزشک ثبت کننده است و باید نزد مراجع قانونی پاسخگو باشند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه