English

وزیر بهداشت:

امروز قدرت، ورود به علم مفید برای مردم است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: امروز دیگر قدرت در علوم نظامی نیست بلکه ورود به علم مفید برای مردم است.

 امروز قدرت، ورود به علم مفید برای مردم است
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج

، آیین بزرگداشت گشایش دارالفنون ۱۷۳ سال تجربه و ۹۰ سال افتخار آفرینی آغاز شد.

 دکتر محمدتقی طالبیان رییس بیمارستان سینا در این آیین، اظهار داشت: وقتی نام دارالفنون شنیده می شود سه مطلب به ذهن می‌آید که شامل امیر کبیر، علم پزشکی و سوم سینا وی شود.

وی افزود: در حال حاضر ۱۶۹ هیئت علمی در این بیمارستان وجود دارد و جمعا هزارو ۴۵۰ نفر در این بیمارستان فعالیت می کنند.

رئیس بیمارستان سینا با عنوان اینکه اکنون سالانه ۱۴۰ هزار نفر به درمانگاه تخصصی و فوق تخصص به این بیمارستان مراجعه می کنند، عنوان کرد:  سالانه ۳۶ هزار بستری و ۲۳ هزار عمل جراحی متفاوت دریافت می کنند.

طالبیان با عنوان اینکه بیمارستان سینا سرشار از اولین ها است، خاطرنشان کرد: از جمله آن می توان به اولین بیمارستان به سبک نوین و خدمات دهی در جنگ جهانی اول، اولین جراحی سنگ مثانه، اولین سیستم کلاسیک رزیدنتی، بنیانگزاری جراحی نوین، تعلیم پزشکان در رشته بیهوشی، اولین بخش انتقال خون، اولین بخش اورژانس و فوریت ها، اولین جراح زن و... اشاره کرد.

وی با اشاره به اینکه این بیمارستان در حوادث مختلف کشور بسیار موثر حاضر شده است، گفت: از جمله این اثر گذاری می توان در حمله تروریستی به مجلس و ساختمان پلاسکو اشاره کرد. 

رییس بیمارستان سینا عنوان کرد: این بیمارستان حائز جوایز جهانی در سال ۲۰۲۴ شده است.

طالبیان تصریح کرد: برنامه توسعه‌ای در حوزه های مختلف برنامه ریزی شده که منجر به ارائه خدمات درمانی بهتر می شود.

محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش و پزشکی در این آیین اظهارداشت: تمامی فعالین در این بیمارستان لایق تقدیر هستند.

وی با بیان اینکه سه محور مطرح شده در این برنامه وجه مشترکی دارد، افزود: دارالفنون، بیمارستان سینا است و دانشگاه علوم پزشکی همه اینها وجوه مشترکی دارند و آن این بوده که کاری در کشور آغاز کرد که آینده کشور توسعه پیدا کرده است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش و پزشکی عنوان کرد: اینکه در مسیر آماده قرار بگیرد متفاوت است تا کاری را آغاز شود که این سه موضوع مطرح شده آغاز گر بودند.

ظفرقندی عنوان کرد: در همه کارهایی که از سوی این سه محور صورت گرفته آینده نگری وجود دارد و  به قدرت علم در پیشرفت کشور توجه شده است.

وی تصریح کرد: آن چیزی که امروز در همه ابعاد مختلف ثابت شده این بوده که امروز قدر در امور نظامی نیست بلکه در علم است و باید برای علم مفید برای مردم ورود کرد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: عمر فعالیت امیرکبیر زیاد نیست اما در همین سه سال کارهای ارزشمندی به جای گذاشتند.

ظفرقندی با اشاره به اینکه تعلق ملی دیگر مواردی است که در این سه موضوع مورد توجه است، عنوان کرد: این ارزشهای مشترک را باید پاس دهیم، به نیروی انسانی، مردم و بزرگان باید توجه داشته باشیم که یکی از علل این جلسه همین موضوع است.

وی گفت: اگر بزرگان و علم را قدر ندانیم  بدیهی است که تعلق ملی شکل نخواهد گرفت. کسی که در اینجا می مانند و دانشجو تربیت می کند ارزشمند است و در کل کشور می درخشند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: توسعه در این بخش در دو صورت انجام می شود که یکی با بودجه دولتی بوده و دیگر با کمک خیرین بوده و آثار این کمک های به ویژه در بحث خیرین در نقاط مختلف کشور را شاهد هستیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه