وزیر میراث فرهنگی:
هر گردشگر میتواند ۱۰۰ فرصت شغلی ایجاد کند
صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی تصریح کرد: هر گردشگر میتواند ۱۰۰ فرصت شغلی ایجاد کند؛ با دولت عراق برای ورود گردشگران عراقی با خودرو به ایران توافق شده است.
، رضا صالحی امیری در جلسه شورای اداری شهرستان شوش با تأکید بر اهمیت توسعه گردشگری با رویکرد تحول در مرزها، از مذاکرات انجام شده با کشورهای آذربایجان، ارمنستان، گرجستان، عراق و تاجیکستان برای تسهیل ورود گردشگران به استانهای مرزی کشور خبر داده و این اقدام را عاملی برای رونق و تحول در مناطق مرزی دانست.
وی با اشاره به ظرفیتهای بازارچههای مرزی، گفت: سالانه ۷.۵ میلیون گردشگر مذهبی از ایران به عراق اعزام و حدود سه میلیون زائر عراقی نیز در کشور پذیرش میشود؛ با رایزنیهای انجام شده انتظار میرود ورود گردشگران عراقی به ایران افزایش یابد.
وزیر میراث فرهنگی با اشاره به تأثیر مثبت گردشگری بر اشتغالزایی تصریح کرد: هر گردشگر میتواند ۱۰۰ فرصت شغلی ایجاد کند؛ با دولت عراق برای ورود گردشگران عراقی با خودرو به ایران توافق شده و این موضوع عاملی برای تحول در استان خوزستان و شهرستانهای مرزی از جمله شوش است.
صالحی امیری با اشاره به وابستگی شخصی خود به شوش تأکید کرد: حضور در این شهرستان علاوه بر وظیفه دولتی، ناشی از دلبستگی عمیق به این سرزمین و جغرافیا است.
شوش، هویت تمدن ایران اسلامی
وی با تأکید بر اهمیت معرفی دوباره شوش به مردم ایران و جهان عنوان کرد: اگر گرد و غبار از چهره واقعی شوش کنار برود، حیرت جهانیان و غرور ایرانیان را به همراه دارد؛ شوش نه تنها یک شهر با ساختمانهای تاریخی بلکه بخشی از هویت و تمدن ایران اسلامی است.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اینکه هرچه در لایههای زیرین این جغرافیا کاوش شود، رمز و راز تمدن ایرانیان بیشتر نمایان میشود، گفت: شوش به عنوان سرزمین رازهای تاریخی از یک قرن پیش میزبان حضور کاوشگران غربی در منطقه بوده و این موضوع نشاندهنده شهرت جهانی این جغرافیای تمدنساز است؛ ایران زمین به شوش میبالد و افتخار میکند، عقبماندگیهای شوش ناشی از ناآگاهی از تمدن غنی نهفته در این منطقه هست، بنابراین باید این تمدن گوهربار به فرزندان و دانشآموزان کشور معرفی شود.
صالحی امیری اظهار کرد: اگر شوش در هر یک از کشورهای دنیا بود، به مرکزی برای معیشت، درآمد، تولید، هویت، اشتغال و گردشگری تبدیل میشد، اما متأسفانه تاکنون به خوبی از این ظرفیت استفاده نکردهایم؛ هر نوع حفاری در شوش منجر به کشف لایههای مختلف تمدنی شده و همچنین وجود ۳۰۰ اثر تاریخی ثبت ملی در شوش نشان از ظرفیتهای عظیم این جغرافیا است.
وی با بیان اینکه تصویر زیبای شوش به نسل جوان، ایرانیان و جهانیان معرفی نشده تأکید کرد: همه دستگاههای فرهنگی و رسانهای کشور باید در معرفی شوش به عنوان مهد تمدن جهان اهتمام داشته باشند؛ شوش نه تنها متعلق به ایران بلکه متعلق به کل جهانیان است.
مردم شوش حق بسیاری به گردن نظام و انقلاب دارند
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اهمیت شوش به عنوان یک میراث جهانی عنوان کرد: شوش نماد وفاق ملی است؛ تعارض بین ایرانیت و اسلامیت نادرست و جعلی است و در هیچ دورهای از تاریخ، این دو در تعارض با یکدیگر نبودهاند.
صالحی امیری با اشاره به سفر رئیسجمهور به خوزستان اضافه کرد: این سفر فرصتی برای جهش در وضعیت شوش است؛ مردم شوش حق بسیاری به گردن نظام و انقلاب دارند و مسئولان باید به خدمت به مردم و حل مسائل آنها بپردازند.
وی با اشاره به معنا شدن شعار وفاق در شوش عنوان کرد: وفاق با عدالت معنا پیدا میکند و عدالت جز با توزیع عادلانه ثروت، قدرت و منزلت در زندگی اجتماعی محقق نمیشود.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با تأکید بر ضرورت آمادهسازی بستههای سرمایهگذاری در شوش اضافه کرد: همایش ملی فرصتهای سرمایهگذاری در شوش باید به طور سالانه برگزار شود؛ تلاش وزارت گردشگری تشویق سرمایهگذاران از سراسر کشور به سرمایهگذاری در این شهرستان است.
صالحی امیری یادآور شد: بستههای مطالعه شده سرمایهگذاری در شوش باید آماده باشد تا با ورود سرمایهگذاران، زمینه جذب آنها به این شهرستان فراهم شود.
وزیر میراث فرهنگی در پایان با تأکید بر اینکه وفاق ایجاد شده در کشور و شهرستان شوش میتواند به حل مسائل کمک کند، گفت: "وفاق به معنی عبور از حاشیهها و حرکت در متن و گرهگشایی از مسائل مردم است و راهبرد دولت چهاردهم پرهیز از حواشی و تلاش شبانهروزی برای حل مشکلات است.
ارسال نظر