English

بازشدن مدارس ترافیک پایتخت را پرحجم تر کرد

رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم و سنگین در معابر و بزرگراه‌های پایتخت خبر داد.

بازشدن مدارس ترافیک پایتخت را پرحجم تر کرد
به گزارش خبرگزاری موج

، سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراه‌های شهر تهران گفت: مسیر غرب به شرق بزرگراه شهید همت از اشرفی اصفهانی، بزرگراه آبشناسان از سردار جنگل و بزرگراه حکیم از ورودی اباذر، بار ترافیک پرحجم و سنگین را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید بابایی از هنگام و بزرگراه شهید سلیمانی از امام علی (ع) و بزرگراه زین‌الدین از شمس آباد، بار ترافیکی پر حجم و سنگین است.

وی در ادامه گفت: در مسیر جنوب به شمال بزرگراه نواب از بزرگراه شهید چراغی تا تونل توحید و بزرگراه بسیج از سه راه افسریه، بار ترافیک ی پرحجم و سنگین است.

سرهنگ شریفی در پایان شهروندان تهرانی توصیه کرد: جهت کاهش ترافیک و آلودگی هوا حتی‌الامکان از وسایل حمل و نقل عمومی (مترو و اتوبوس) استفاده کنید.

ضمناً؛ مسیر غرب به شرق بزرگراه شهید چراغی حوالی ساعت :۲۲:۱۵، یک دستگاه پژو ۲۰۶ با یک دستگاه موتور سیکلت برخورد کرده که متأسفانه منجر به فوت راکب موتور سوار شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه