مردم توانایی پرداخت تعرفههای ورزشی و تفریحی شهرداری را ندارند
عضو شورای اسلامی شهر تهران در خصوص بالا بودن تعرفه برخی اماکن ورزشی و تفریحی شهرداری تهران، تذکر داد.
![مردم توانایی پرداخت تعرفههای ورزشی و تفریحی شهرداری را ندارند](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/722yYHEo3Y7p/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehzHyyUh85HRU/%D8%B9%D8%B6%D9%88+%D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%A7%DB%8C+%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C+%D8%B4%D9%87%D8%B1.jpg)
، ناصر امانی، عضو شورای شهر تهران در سیصد و چهارمین جلسه صحن شورا در واکنش به افزایش تعرفه خدمات مراکز تفریحی در سال آینده گفت: در هفته قبل که با معتمدین محلات منطقه ۱۸ جلسه داشتیم و همچنین در سرکشیها و محله گردیهایی که داریم، مردم از افزایش قیمت استخرها، زمینهای چمن و سالنهای ورزشی سرپوشیده که بازی توپی در آن انجام میگیرد ناراضی هستند. ما این اماکن را ساختیم که مردم با قیمت پایینتری استفاده کنند. خواهشم این است که حداقل برای مناطق جنوبی استثنایی قائل شویم؛ یعنی افزایش قیمت را با این سیل اضافه نکنیم. همین قیمتهایی که امسال داریم و متعلق به تعرفههای سال گذشته وزارت ورزش است، مردم در جنوب شهر نمیتوانند پولش را پرداخت کنند.
او همچنین در جریان بررسی گزارش حسابرس رسمی شورا درباره حسابرسی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران برای سال مالی ۱۴۰۰،۱۴۰۱و ۱۴۰۲ گفت: چون گزارش سال ۱۴۰۰ را کامل نخواندند که قرار بود مبنا شود و تغییرات سال های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ خوانده شود، هر سه گزارش ناقص خوانده شد و در حال حاضر نمیتوانیم هیچ برداشتی کنیم و وقتی به بند ۱۳، ۱۴۰۰ رسیدند، حسابرس گزارش را قطع کرد. بقیه هم که تغییرات بعدی را خواندند، از ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ چیز خاصی نگفتند. البته آقای پیرهادی به خیلی از موارداشاره کرد؛ مثلا در هر سه گزارش گفته شده غیر از فرهنگسرای کار، بقیه فرهنگسراها به مدت پنج تا ۱۵ ساله از طرف شهرداری به سازمان فرهنگی واگذار شده است؛ اما مشخص نشده تاریخ آن چه زمانی است، کدام فرهنگسرا پنج ساله و کدام فرهنگسرا ۱۵ ساله است، قرارداد تمام شده یا نشده و اصلا در قالب قرارداد واگذار شده یا نشده است. از بعضی از موسسات وابسته به سازمان نام بردند و از بعضی نام نبردند و گفتند زیان همهشان بیش از سرمایه اولیهشان است، یعنی همه ورشکستهاند.
امانی گفت: تکلیف این موسسات چه میشود و هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان میخواهند چه کار کنند؟ به بعضیها مثل موسسه رشد و شکوفایی جوان، باغ کتاب و شرکت گشت ارغوان اشاره شد. این که موسسه گشت ارغوان خیلی از معاملات را بدون قرارداد واگذار کرده در گزارش بود. در شورای چهارم برخی از شرکتهای وابسته به سازمان فرهنگی را منحل کردید و همچنان بلاتکلیف و در حال تسویهاند، آیا زمانبندی برای تسویهشان مشخص شده یا نه، جزو ابهامات گزارش است. بحث بیمه و مالیات معمولا در سازمانهای شهرداری هست و عمدتا هم متعلق به گذشته است و در گزارش هم بود که در حال پیگیری هستند و به هیئت حل اختلاف عالی مالیاتی رفته و حتما در آنجا رسیدگی خواهد شد؛ ولی اختلاف حساب هم بین سازمان و شرکتها و موسسات وابسته به خودش و هم بین سازمان و شهرداری در هر سه گزارش دوباره تکرار شده بود و این جزو مسائلی است که باید روشن شود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران اضافه کرد: بخش مربوط به بازرسی سازمان هر سه سال تکرار شده بدون این که یک بند آن کم شود؛ مثلا این که جلسات به موقع تشکیل نمیشود، گزارش به موقع به شهرداری داده نمیشود، هیئت امنا به موقع برگزار نمیشود و احکام برخی از اعضای هیئت مدیره توسط شهردار تهران صادر نشده است. شاید بشود گفت سازمان فرهنگی یکی از سازمان های بزرگ کشور در حوزه فرهنگی هنری است و به شهرداری تهران تنه میزند، هم از نظر تعداد فرهنگسراهایی که زیر نظرش است و هم از نظر تعداد مراکز فرهنگی و تعداد پرسنل و میزان بودجهای که دارد. هر سال بودجه سازمان فرهنگی هنری را افزایش میدهیم. البته آقای مظفر گفتند رو به کاهش است و باید بند به بندش را کنترل کنیم و اگر رو به کاهش باشد خیلی خوب است؛ ولی تصورم این است که گزارش صورتهای مالی سازمان قدری سنگین است و باید وقت بیشتری برای حل و فصل آن از طرف سازمان و شهرداری با هم گذاشته شود.
ارسال نظر