English

توسط فرمانده انتظامی تهران بزرگ،

جزئیات جدید از پیگیری‌ حادثه قتل دانشجوی دانشگاه تهران اعلام شد

فرمانده انتظامی تهران بزرگ در پی قتل یکی از دانشجویان دانشگاه تهران، جزئیات جدیدی از روند پیگیری‌های قضائی و انتظامی این حادثه ارائه داد.

جزئیات جدید از پیگیری‌ حادثه قتل دانشجوی دانشگاه تهران اعلام شد
به گزارش خبرگزاری موج

​، سردار عباسعلی محمدیان، فرمانده انتظامی تهران بزرگ با ابراز همدردی با خانواده جوان دانشجوی مرحوم، درگذشت این جوان را به خانواده‌اش، جامعه دانشجویی و مردم عزیز تسلیت گفت.

وی ضمن ابراز تأسف عمیق از این حادثه ناگوار، ابراز امیدواری کرد که با تلاش و پیگیری‌های همکاران، هرچه سریع‌تر تحقیقات لازم انجام شده و موضوع کشف جرم و علت حادثه روشن شود.

سردار محمدیان تأکید کرد: با پیگیری‌های مستمر، امید است که این اقدامات موجب کاهش درد و رنج‌های مردم و جامعه شود و عدالت برای این خانواده و جامعه دانشجویی تأمین شود.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ در پی قتل یکی از دانشجویان دانشگاه تهران، جزئیات جدیدی از روند پیگیری‌های قضائی و انتظامی این حادثه ارائه داد و گفت: ساعت ۲۱ و ۲۴ دقیقه، یک تماس اضطراری از سوی یک شهروند با مرکز فوریت‌های پلیس دریافت شد و متعاقب آن در ساعت ۲۱ و ۲۷ دقیقه تماس دومی به تیم یگان ۱۱۰ ارسال شد. پلیس فوراً به محل حادثه اعزام شده و در محل متوجه می‌شود که فرد مصدوم توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شده است. پس از انجام تحقیقات اولیه، تیم پلیس به بیمارستان مراجعه کرده اما متأسفانه فرد آسیب‌دیده قادر به تکلم نبوده است. اطلاعات این حادثه به پلیس‌های مربوطه، از جمله پلیس آگاهی، ابلاغ و تحقیقات برای کشف جزئیات حادثه آغاز شد.

سردار محمدیان افزود: صبح روز ۲۵ بهمن ساعت ۷ صبح خبر فوت این دانشجو توسط مأمور بیمارستان به پلیس اعلام شد و با دستور سردار فرمانده کل انتظامی کشور، پیگیری‌های ویژه‌تر برای کشف حقیقت شروع شد.

وی همچنین از چالش‌های موجود در این پرونده خبر داد و گفت: تحقیقات به صورت شبانه‌روزی در حال انجام است. یکی از مشکلات عمده محل وقوع حادثه، تاریکی آن است که جمع‌آوری تصاویر از دوربین‌ها و شناسایی مجرمان را سخت‌تر کرده است.

فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ اشاره کرد: در جلسات متعدد، مشکلات مربوط به تأمین روشنایی محل حادثه مطرح شده، اما هنوز این مشکل برطرف نشده است. با این حال، وی اطمینان داد که پیگیری‌ها ادامه دارد و همکارانش در حال جمع‌آوری مدارک و شواهد جدید هستند.

سردار محمدیان تأکید کرد: در حال حاضر، تحقیقات همچنان ادامه دارد و ما امیدواریم به‌زودی نتایج مثبتی را به مردم عزیز اعلام کنیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه