English

معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری:

وام ضروری و ازدواج فرزندان برای بیش از ۲۵هزار بازنشسته پرداخت می شود

معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری از پرداخت وام ضروری ۳۰ میلیون تومانی و وام ۳۵ میلیون تومانی ازدواج فرزندان برای بازنشستگان خبر داد.

وام ضروری و ازدواج فرزندان برای بیش از ۲۵هزار بازنشسته پرداخت می شود
به گزارش خبرگزاری موج

، جعفر امیرآبادی زاده گفت: با همکاری بانک صادرات تسهیلات ضروری ۳۰ میلیون تومانی برای ۲۳,۲۹۲ نفر از بازنشستگان کشوری واجد شرایط دریافت این تسهیلات امروز (پنجشنبه) به حساب این عزیزان واریز شد.

وی افزود: وام ۳۵ میلیون تومانی ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری نیز برای ۲٬۳۰۵ نفر از عزیزانی که تا بهمن سال گذشته ثبت نام کرده بودند و مدارک مربوطه را بارگذاری و توسط مدیریت‌های استانی تأیید شده بود و واجد دریافت این تسهیلات شده بودند در این مرحله پرداخت شد.

به گفته امیرآبادی زاده، ارائه تسهیلات مالی از جمله سیاست‌های رفاهی و خدماتی صندوق بازنشستگی کشوری است که در راستای ارتقا سطح رفاه بازنشستگان و خانواده محترمشان به صورت مستمر انجام می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه