English

مراکز اهدای خون تهران در ماه مبارک رمضان آمادگی کامل دارند

شبر، مدیرکل انتقال خون استان تهران با اعلام ساعت فعالیت مراکز اهدای خون در روزها و شب‌های ماه مبارک رمضان از پایتخت نشینان خواست در این امر انسان‌دوستانه و نجات بخش بویژه در این ایام مشارکت کنند.

مراکز اهدای خون تهران در ماه مبارک رمضان آمادگی کامل دارند
به گزارش خبرگزاری موج

​، منتظر شبر در تشریح ساعات فعالیت مراکز اهدای خون در روزهای پایانی سال و ایام ماه مبارک رمضان، افزود: مراکز اهدای خون وصال شیرازی و ستاری همزمان با اولین روز ماه مبارک رمضان تا پانزدهم این ماه از ساعت ۸ صبح تا ۲۲ آماده خدمت رسانی به داوطلبان اهدای خون هستند.

وی اضافه کرد: همچنین مراکز اهدای خون شهرری و تهرانپارس نیز از روز اول تا پانزدهم ماه مبارک رمضان از ساعت هشت صبح تا ۲۲ فعال خواهند بود و تنها در روز جمعه ۱۷ اسفند همزمان با ششم ماه رمضان، از ساعت ۹ صبح تا ۱۶ خدمت رسانی خواهند کرد.

مدیرکل انتقال خون استان تهران گفت: مرکز اهدای خون پیروزی نیز در طول این ایام از ساعت هشت تا ۲۲ فعال است و روزهای جمعه ۱۷ اسفند و جمعه ۲۴ اسفند تعطیل خواهد بود.

شبر ادامه داد: سایر مراکز اهدای خون این استان نیز کما فی السابق از ساعت هشت صبح تا ۱۵ به جز روزهای جمعه در خدمت اهداکنندگان خون خواهند بود.

وی گفت: امیدواریم در آستانه سال نو و تقارن بهار قرآن و بهار طبیعت، شاهد حضور و مشارکت مطلوب مردم استان تهران در این امر انسان‌دوستانه و نجات بخش باشیم.

مدیرکل انتقال خون استان تهران همچنین گفت: ۵۰ تیم سیار اهدای خون این استان در بهمن ماه امسال میزبان کسانی بودند که برای نجات جان بیماران در محل استقرار این تیم‌ها حضور پیدا کردند.

به گفته وی، تیم‌های سیار اهدای خون پایتخت در بازه زمانی اول تا سی ام بهمن با استقرار در ادارات، نهادها و دستگاه‌های مختلف میزبان داوطلبان اهدای خون بودند که در این مدت چهار هزار و ۵۴۳ نفر به این تیم‌ها مراجعه کردند که به دلیل معافیت‌های دائم و موقت برخی از داوطلبان، سه هزار و ۸۹۴ نفر موفق به اهدای خون شدند.

مدیرکل انتقال خون استان تهران ادامه داد: در دسته بندی اهداکنندگان خون در تیم‌های سیار، ۹۴۷ نفر حدود ۲۵ درصد از آمار کل اهداکنندگان را کسانی تشکیل دادند که برای اولین بار اقدام به این کار نجات بخش کرده بودند.

به گفته وی، دو هزار و ۳۷۵ نفر حدود ۶۰ درصد از جمع اهداکنندگان را کسانی تشکیل داد که در سال‌های قبل سابقه اهدای خون داشتند و دوباره به جمع اهداکنندگان خون پیوستند همچنین تعداد ۵۷۲ نفر اهداکننده مستمر حدود ۱۵ درصد از آمار مجموع اهداکنندگان را کسانی تشکیل دادند که حداقل سالی دوبار اهدای خون می‌کنند و عنوان اهداکننده مستمر را یدک می‌کشند.

وی افزود: تیم‌های سیار اهدای خون استان تهران طی بازه زمانی بهمن ماه ۱۴۰۳ در مجموعه‌هایی همچون مجلس شورای اسلامی، سازمان نقشه برداری کشور، پادگان شهید زرهرن نزاجا، هلال احمر ملارد، شرکت پترو پارس، شرکت بیمه آسیا، شهرداری منطقه ۲ تهران، پژوهشگاه صنعت نفت، سازمان کشتیرانی، شهرداری پردیس، شرکت همگام خودرو، کمیته امداد امام خمینی(ره) و شرکت ملی صنایع مس حضور پیدا کردند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه