English

سخنگوی آتش نشانی تهران بزرگ:

یک خودرو با پنج سرنشین در جاده امام زاده داوود سقوط کرد+ تصاویر

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران گفت: یک خودرو با پنج سرنشین در جاده امام زاده داوود سقوط کرد، تمامی سرنشینان مصدوم شدند.

یک خودرو با  پنج سرنشین در جاده امام زاده داوود سقوط کرد+ تصاویر
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج

، جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران، اظهارداشت: ساعت ۱۹ : ۲۰ دقیقه امشب حادثه سقوط خودرو به داخل بستر رودخانه و داخل مسیر به آدرس جاده امامزاده داوود مسیر شمال به جنوب بعد از سولقان اعلام شد.

وی افزود: ایستگاه شماره ۷۴ به همراه گروه نجات به محل حادثه اعزام شدند،  آنجا محدوده خارج از حوزه  شهرداری تهران است اما با بروز حوادث  آتشنشانی نیز آن را  پوشش میدهد.

سخنگوی سازمان آتشنشانی بیان کرد: همکاران‌ ما پس از رسیدن به محل حادثه  مشاهده می‌کنند که یک دستگاه خودرو برلیانس با ۵ نفر سرنشین به هنگام حرکت در این مسیر به دلیل نامشخصی به داخل رودخانه به داخل مسیر رودخانه رودخانه ای که حالت سیل‌گیر بوده و  عرض  و ارتفاع زیادی داشته سقوط کردند.

واژگونی خودرو

واژگونی خودرو

واژگونی خودرو

ملکی خاطر نشان کرد: تقریباً ارتفاع ۱۰ متری دیواره رودخانه را به پایین سقوط کرده بود، پیش از رسیدن آتش‌نشانان ۴ نفر از سرنشینان از خودرو خارج شده بودند.

وی تصریح کرد: از تعداد کل سرنشینان در خودرو  سه خانم و دو آقا بودند که یک خانم داخل خودرو محبوس بود که آتش نشانان طی عملیاتی  خانم را  خارج کردند و هر پنج نفر را به سطح جاده آورده  و خارج از مسیر رودخانه خارج کردند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی عنوان کرد: تمامی سرنشینان خودروی حادثه دیده مصدوم شدند اما فرد محبوس شده جراحت بیشتری داشت که ما برانکار به سطح جاده آورده و تمامی آنها تحویل عوامل اورژانس داده شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه