English

پلیس راهور:

رانندگان فریب خلوتی معابر تهران را نخورند

سرهنگ کشیر، معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک روان در معابر و بزرگراه های حال حاضر شهر تهران در روز پنجشنبه ۳۰ اسفند ماه ۱۴۰۳ خبر داد.

رانندگان فریب خلوتی معابر تهران را نخورند
به گزارش خبرگزاری موج

، سرهنگ فیروز کشیر با اشاره به وضعیت ترافیک معابر پایتخت گفت: وضعیت تردد خودروها در معابر و بزرگراه‌های تهران هم اکنون، عادی و روان است.

وی در ادامه افزود: برخی رانندگان ممکن است با دیدن خلوتی معابر تهران، قصد  سرعت و سبقت به جهت زودتر رسیدن و یا قصد انجام حرکات نمایشی را داشته باشند که به این دسته از رانندگان توصیه می‌شود؛ فریب خلوتی معابر را نخورند! چرا که همیشه حادثه در کمین است و سرعت های بالا در همه حال، خطر ساز و خطر آفرین می‌باشند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: زمانیکه با سرعت غیرمجاز، در رویارویی با یک عابر پیاده یا یک خودرو قرار گرفته و به دلیل سرعت زیاد، قادر به کنترل خودرو خود نباشید؛ متاسفانه حادثه‌ای تلخ و ناگوار را در پی خواهد داشت.

سرهنگ کشیر در خاتمه گفت: تیم های پلیس راهور تهران بزرگ در تمامی تقاطع ها و معابر و میادین شهر تهران به منظور کنترل سرعت و سبقت ها حضور دارند؛ چرا که برخی رانندگان با دیدن خلوتی معابر، متاسفانه سرعت خودروی خود را بالا برده و باعث تصادف می شوند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه