English

رئیس سازمان غذا و‌ دارو:

۲۵ همت از مطالبات صنعت دارو و تجهیزات پزشکی در روزهای پایانی سال پرداخت شد

پیرصالحی، رئیس سازمان غذا و دارو، اعلام کرد: با تأیید مقام معظم رهبری، مبلغ ۲۰ همت از محل صندوق توسعه ملی برداشت و به شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد. از این مبلغ، ۱۲ همت به شرکت‌های دارویی و ۸ همت به شرکت‌های تجهیزات پزشکی اختصاص یافت.

۲۵ همت از مطالبات صنعت دارو و تجهیزات پزشکی در روزهای پایانی سال پرداخت شد
به گزارش خبرگزاری موج

، مهدی پیرصالحی، با اشاره به مشکلات نقدینگی شرکت‌ها در ماه‌های پایانی سال، تأکید کرد: این تخصیص اعتبار نقش مؤثری در کاهش بحران مالی ایفا کرد. 

وی گفت: در شرایطی که بسیاری از شرکت‌ها با چالش نقدینگی مواجه بودند، این مبلغ کمک کرد تا شرکت‌ها ارز مورد نیاز خود را تأمین کرده، حقوق پرسنل را پرداخت کنند و از بروز بحران جلوگیری شود.

 به گفته دکتر پیرصالحی، از مجموع ۴۰ همت مطالبات شرکت‌ها از بخش‌های دانشگاهی، ۲۰ همت آن پرداخت شد که نیمی از بدهی‌های دولت به این شرکت‌ها را پوشش داد.

وی همچنین از پرداخت حدود ۵ همت دیگر در هفته جاری، با پیگیری‌های جدی وزیر بهداشت و از طریق سازمان هدفمندی یارانه‌ها، خبر داد و گفت: این مبلغ نیز به حساب شرکت‌های توزیعی و تولیدی واریز شد تا بخشی از مطالبات بخش خصوصی از جمله داروخانه ها تسویه شود.

دکتر پیرصالحی ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام‌شده برای پرداخت این مطالبات، ابراز امیدواری کرد که با این اقدامات، مشکلات نقدینگی صنایع دارویی و تجهیزات پزشکی در آغاز سال جدید کاهش یابد. 

وی همچنین تأکید کرد:  هنوز حدود ۲۰ همت از مطالبات این شرکت‌ها از بخش دولتی باقی مانده است و امیدوار است که این بدهی‌ها نیز با حمایت دولت به زودی پرداخت شود.

رئیس سازمان غذا و دارو در پایان با قدردانی از پیگیری‌های وزیر بهداشت برای پرداخت مطالبات شرکت‌ها، گفت: با پرداخت این مبالغ، شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی از بحران خارج شدند، اما همچنان انتظار می‌رود دانشگاه‌های علوم پزشکی نیز در اولین فرصت، باقی‌مانده مطالبات را پرداخت کنند تا روند تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بدون وقفه ادامه یابد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه