English ۰۲:۱۸

وزیر دادگستری مردم را به رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی توصیه کرد

وزیر دادگستری با بیان اینکه متاسفانه بیش از ۹۰ عامل تصادفات خطای‌ انسانی است، اظهار کرد: اگر رانندگان متوجه بشوند که نظارتی بر آن‌ها وجود دارد، تاثیر بیشتری بر کاهش تصادفات را شاهد خواهیم بود.

وزیر دادگستری مردم را به رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی توصیه کرد
به گزارش خبرگزاری موج

، امین حسین رحیمی، وزیر دادگستری با اشاره به پویش «نه به تصادف» با بیان اینکه وزارت دادگستری رابط میان قوا است اظهار کرد: افزایش جریمه آئین‌نامه پیشنها‌د این وزارتخانه بود که در سال ۱۴۰۳ تلاش کردیم متناسب سازی بشود و بازدارنده باشد. فکر می‌کنم اگر نیروی‌پلیس‌ برای تشخیص ‌تخلفات از ابزارهای نو و فناورانه استفاده بکند می‌تواند تاثیر بیشتری داشته باشد.

وی‌ ادامه داد: اگر رانندگان متوجه بشوند که نظارتی بر آن‌ها وجود دارد، تاثیر بیشتری بر کاهش تصادفات را شاهد خواهیم بود.

وزیر دادگستری با بیان اینکه متاسفانه بیش از ۹۰ عامل تصادفات خطای‌ انسانی است، تصریح کرد: تمام خسارتی که بر تصادف کنندگان وارد می‌شود به عامل انسانی مربوط نمی‌شود و به ایمنی خودرو نیز ربط پیدا ‌می‌کند اما بیشترین عامل مربوط به خطای انسانی است.

رحیمی با تاکید بر اینکه اگر مردم در ایام نوروز رعایت کنند خودشان سود می‌برند، گفت: در تصادفات کسانی که بی‌گناه هستند خسارت می‌بینند. هنگامی که یک خودرو تصادف می‌کند راننده مقصر است نه سرنشینان آن؛ از همه مردم درخواست می‌کنم تا با رعایت قوانین رانندگی و دقت بالا کمتر آسیب ببینیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه