English

در ۱۳ بدر به این نکات توجه کنید

۱۳ فروردین، روز طبیعت بوده و همگان این روز را در طبیعت می گذرانند اما باید در این روز به برخی نکات توجه داشته باشید.

در ۱۳ بدر به این نکات توجه کنید
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج

، ۱۳ فروردین، روز طبیعت بوده و همگان این روز را در طبیعت می گذرانند اما هنگام خروج از منزل و زمان حضور در طبیعت به این نکات مختلفی باید توجه داشته باشید.

باید همه وسایل برقی و گاز سوز را بررسی کرده و وسایل غیر ضروری رو خاموش کنید.

شیر فلکه اصلی آب سرد و گرم را قبل از رفتن بسته و اگر هیچ وسیله برقی و گاز سوز ضروری نداریند فقط به بستن شیر وسیله گاز سوز اکتفا نکرده و کنتور برق و شیر اصلی گاز را از داخل منزل قطع کنید.

 از نشستن در لبه دره‌ها پرتگاه‌ها حاشیه رودخانه‌ها و جاده‌ها خودداری کنید.

از نشستن در زمین های زراعی و زمین‌هایی که پوشش گیاهی انبوهی دارند و کف زمین به خوبی قابل رویت نیست خودداری کنید چرا که  در زمین های ناشناخته احتمال وجود چاه و گودال و همینطور حیوانات وحشی وجود دارد.

از روشن کردن آتش در علفزارها و بوته خشک و یا در نزدیکی درختان خودداری کنید از انداختن بطری نوشابه و شیشه‌های قطور در طبیعت خودداری کنید این مواد علاوه بر آلودگی محیط می‌تواند زیر تابش نور خورشید مثل یک عدسی عمل کنرده و با متمرکز کردن نور خورشید باعث آتش سوزی شود.

در زمان رانندگی از انجام دادن کارهایی که تمرکز شما را بر هم می زند مانند صحبت کردن با تلفن همراه یا با سایر سرنشینان، خوردن و نوشیدن خودداری کنید.

در هنگام رسیدن به مقصد قبل از استفاده از لوازم گاز سوز و گرمایشی محل اقامت از سالم بودن آنها اطمینان پیدا کنید.

دوستداران طبیعت در روز طبیعت باید نسبت به محیط زیست حساس بوده و با مهربانی با آن برخورد کنند.

عدم رها کردن زباله در طبیعت، کمک بزرگی به طبیعت است چرا که زبانه آنجا را با چالش بسیار روبرو خواهند کرد.

با رفتار مهربانانه با طبیعت معلم عملی برای کودکان باشید تا افراد مقید تری نسبت به محیط زیست داشته باشیم.

 

توصیه اورژانسی ها به مردم در روز طبیعت

 هر سال در روز طبیعت یا روز سیزده بدر با توجه به حضور مردم در محیط‌های خارج از خانه و فضای سبز و مکان‌های گردشگری شاهد حوادث طبیعی هستیم که باعث تلخی این روز می‌شود.

 یکی از حوادث شایع در روز طبیعت بحث سوختگی ها هست مهم نیست که فرد با آتش سوخته یا آب جوش فقط در  آن لحظات اولیه محل سوختگی را با آب سرد خنک کنید.

 این آب سرد باعث کاهش آسیب‌ها به محل سوختگی و درد می‌شود، بهتر است آن لباس‌هایی را که به بدن نچسپیده خارج کنید.

در  لحظات اولیه سوختگی روی محل سوختگی پماد یا روغن نمالید ورا که  باعث می‌شود گرما در محل تجمع کرده و شدت سوختگی را بیشتر کند.

یکی دیگر از موارد غرق شدگی ها بوده که ممکنه است در اثر شنا کردن در رودخانه یا سقوط کودکان به استخرهای کشاورزی و پرورش ماهی اتفاق بیفتد، وقتی با صحنه غرق شدگی مواجه شدید فقط فردی برای نجات اقدام کند که خود شنا بلد باشد.

 تاکید ما این بوده که احساسی وارد آب نشوید، متأسفانه ما مواردی مشابه داشتیم که کلیه اعضای خانواده برای نجات یک نفر وارد آب شدند و همه در اثر ناآگاه بودن مهارت‌های و نجات خفه شدند.

در این موارد بهتر بوده  که از نیروهای امدادی که تخصصشان نجات دادن است مانند آتش نشانی و هلال احمر کمک بگیرید.

مورد دیگه بحث خفگی با جسم خارجی‌، مانند  لقمه غذا است که بیشتر در کودکان اتفاق می‌افتد، بهترین اقدام این است  که کودک را روی دست بخوابانید و به پشتش پنج ضربه محکم بزنید بعد،  آن را برگردانید و  دهانش را بررسی کنید اگه چیزی بود که قابل رویت هست با انگشت بردارید و دهنش را تمیز کنید در صورت مواجه با خفگی‌ها حتماً با شماره ۱۱۵ تماس بگیرید تا بصورت تلفنی شما را راهنمایی کنند.

 بحث دیگر بریدگی‌ها و خونریزها بوده، وقتی که خونریزی مشاهده می‌کنید سریعاً با فشار مستقیم روی محل بریدگی مانع از خونریزی شوید، معمولاً چند دقیقه محل را که فشار دهید خونریزی بند می‌آید و کنترل می‌شود اما اگه خونریزی شدید بود بهتر است بالای محل خونریزی را  محکم ببندید.

در  صورت برخورد با صحنه تصادف اول مراقب ایمنی خودتان و همراهانتان باشید، نگاهی کلی به چهار گوشه محل حادثه بیندازید  و بعد  با ۱۱۵ تماس بگیرید.

تا رسیدن نیروهای امدادی مصدوم را جابجا نکنید و به توصیه‌های تلفنی کار شناسایی ما عمل کنید. 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه