آموزش و پرورش:
استقبال فرهنگیان از اسکان نوروزی رشد ۵۱ درصدی داشته است
نیکفر، مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: در بازه زمانی ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۴، در مجموع ۳ میلیون و ۹۸۴ هزار نفر ـ روز اسکان در مراکز آموزش و پرورش ثبت شد.

، در نوروز ۱۴۰۴، طرح اسکان موقت فرهنگیان با هدف ارائه خدمات رفاهی به معلمان و خانوادههای آنها، با کیفیتی بهمراتب بهتر از سالهای گذشته اجرا شد. این طرح که تحت نظارت وزارت آموزش و پرورش انجام شد، توانست رضایتمندی قابل توجهی را در میان فرهنگیان کشور به همراه داشته باشد.
مهدی نیکفر، مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با ارائه گزارشی از روند اجرای این طرح توضیح داد: «در نوروز امسال، حدود ۹ هزار مرکز اسکان با بیش از ۶۱ هزار اتاق، مسئولیت پذیرش فرهنگیان را بر عهده داشتند. این در حالی است که در سال گذشته ۱۲ هزار مرکز با ۵۷ هزار اتاق فعال بودند. کاهش تعداد مراکز در عین افزایش اتاقها، نشاندهنده تمرکز بر کیفیت خدمات و حذف مدارس با امکانات ضعیف است.»
وی افزود: «در همین راستا، اتاقهای با درجه کیفی پایین از چرخه خدمات حذف شده و تنها اتاقهای با کیفیت بالا در اختیار میهمانان قرار گرفت.»
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در ادامه گفت: «در بازه زمانی ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۴، در مجموع ۳ میلیون و ۹۸۴ هزار نفر-روز اسکان در مراکز آموزش و پرورش ثبت شد. این در حالی است که این عدد در نوروز ۱۴۰۳، ۲ میلیون و ۳۶۸ هزار نفر-روز بوده است. این رشد ۵۱ درصدی را نشانهای روشن از استقبال چشمگیر فرهنگیان از خدمات اسکان نوروزی بود.»
نیکفر افزود: «همچنین بر اساس آمار ارائهشده، میانگین روز اقامت از عدد ۱.۲۲ در نوروز ۱۴۰۳ به ۱.۴ در نوروز ۱۴۰۴ افزایش یافته که حاکی از رشد ۱۵ درصدی در میزان اقامت فرهنگیان است.»
مدیرکل رفاه و پشتیبانی در ادامه گفت: «در نوروز امسال امکانات جدیدی از جمله رزرو اینترنتی، پرداخت اقساطی هزینه اسکان و بهرهمندی از خدمات رایگان برای روزهای سوم و چهارم اقامت در اختیار فرهنگیان قرار گرفت. طرح تشویقی اسکان رایگان ویژه زوجهای فرهنگی و خانوادههای فرزندآور نیز از دیگر تمهیدات این دوره بود. بر اساس آمار سامانه اسکان، ۶۱۹ خانوار فرهنگی از این مزایا بهرهمند شدند. این طرح با هدف ترویج فرزندآوری، حمایت از نهاد خانواده و ایجاد مشوقهای رفاهی برای معلمان طراحی و اجرا شده است.»
نیکفر در ادامه افزود: «از دیگر اقدامات قابل توجه، میتوان به اتصال سامانه اسکان به موقعیتیاب جغرافیایی و امکان شناسایی سریع محل مراکز اشاره کرد. همچنین برای نخستینبار، امکان رزرو خانههای معلم در برخی استانها از جمله خوزستان، گیلان و هرمزگان از طریق سامانه فراهم شد.»
وی همچنین درباره استانهای پیشتاز گفت: «در میان استانهای کشور، به ترتیب استانهای فارس، خراسان رضوی، بوشهر، اصفهان و خوزستان بیشترین آمار اسکان فرهنگیان را به خود اختصاص دادند. همچنین ۱۸ هزار و ۷۵۶ خانوار از خدمات رایگان روز سوم و چهارم اقامت بهرهمند شدند.»
وی گفت: «برای اجرای بهینه این طرح، بیش از ۱۸ هزار نفر نیروی اجرایی از ۱۸ اسفند تا ۱۴ فروردین در مراکز اسکان مشغول خدمترسانی بودند. این نیروها نقش مهمی در هماهنگی، پذیرش و تأمین رفاه میهمانان ایفا کردند.»
نیکفر در پایان خاطرنشان کرد: «با تخصیص اعتبارات ویژه برای تجهیز مراکز، کیفیتبخشی به خانههای معلم، و گسترش سامانه رزرو اینترنتی، تلاش خواهیم کرد خدمات رفاهی مطلوبتری را در اختیار جامعه فرهنگیان قرار دهیم.»
ارسال نظر