چهار فقره تصادف فوتی در سومین هفته از بهار ۱۴۰۴
رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع ۴ فقره تصادف منجر به فوت در هفته ای که گذشت خبر داد .

، سرهنگ رابعه جوانبخت رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص تصادفات هفته ای که گذشت گفت :
تصادف اول در روز شنبه ۱۶ فروردین ماه حوالی ساعت ۱۰:۱۰ در بزرگراه شهید حجازی مسیر شرق به غرب رخ داد که درآن یک دستگاه خودرو وانت نیسان بدلیل سرعت بالا و عدم کنترل وسیله نقلیه واژگون شد که در اثر این حادثه راننده خودرو متاسفانه جان خود را از دست داد.
دیگر تصادف فوتی پایتخت نیز در۱۶ فروردین ماه ساعت ۱۷:۰۰ در بزرگراه فتح مسیر غرب به شرق ابتدای پل کن رخ داد که در آن یک دستگاه وانت پیکان بدلیل عدم توجه به جلو با عابر پیاده برخورد کرده که متاسفانه عابر پیاده بدلیل شدت صدمات وارده در دم فوت کرد.
و اما تصادف بعدی ۱۷ فروردین ماه ساعت ۲۱:۲۰ در میدان شهید مهتدی رخ داد که در آن یک دستگاه خودرو سواری پژو بدلیل سرعت بسیار بالا دچار واژگونی شد و راننده جوان ۲۶ ساله متاسفانه جان خود را از دست داد.
و تصادف آخر حوالی ساعت ۰۲:۱۳ بامداد ۱۸ فروردین ماه در بزرگراه شهید چمران مسیر شمال به جنوب مقابل بوستان گفتگو رخ داد که در آن یک دستگاه خودرو سواری با موتورسیکلت برخورد کرد که در این حادثه راکب موتورسیکلت ۳۶ ساله بدلیل شدت جراحات در محل حادثه در دم فوت کرد.
سرهنگ جوانبخت در پایان افزود : در این هفته متاسفانه شاهد وقوع چندین فقره واژگونی بودیم. واژگونی رابطه مستقیم با سرعت بالا و عدم کنترل راننده روی مدیریت خودرو دارد، پس اگر میخواهید کنترل خودرو در دستان خودتان باشد با سرعت مطمئنه حرکت کنید تا از وقوع تصادفات و واژگونی ها جلوگیری کنید.
شما میتوانید؛ برای کسب اطلاعات بیشتر، پیرامون اخبار مرتبط با پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، در حوزه تصادفات، حوادث، تخلفات، طرح های ترافیکی و اخبار تکمیلی روزانه به سامانه http://tehran.rahvar۱۲۰.ir/ مراجعه نمایید.
ارسال نظر