شناسایی ۴۵۸ نقطه حادثه خیز در تهران / مناطق ۱۲ و ۱۹ حادثه خیز ترین مناطق پایتخت
سرهنگ مصطفی زینیوند، رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، با حضور در برنامه "شهر امن" شبکه تهران، تازهترین آمار و اقدامات مرتبط با نقاط حادثهخیز پایتخت را تشریح کرد.

به نقل از پلیس راهور تهران بزرگ، سرهنگ زینیوند با اشاره به شناسایی ۴۵۸ نقطه حادثهخیز در سطح شهر تهران از ابتدای سال ۱۴۰۳، اعلام کرد: بر اساس تحلیل دادههای سه سال گذشته، این نقاط پرتصادف شناسایی و مورد بررسی قرار گرفتند. خوشبختانه با اقدامات مستمر و جلسات تخصصی، تا امروز ۳۴۴ نقطه از این لیست رفع اثر شده است. این اقدام نقش مهمی در کاهش تصادفات و افزایش ایمنی تردد در سطح شهر تهران داشته است.
او با تاکید بر ادامه این مسیر در سال ۱۴۰۴ افزود: هدف ما در سال جاری، تمرکز بر نقاط باقیمانده و بروزرسانی نقشه نقاط حادثهخیز است؛ بهویژه در مناطقی که بیشترین فراوانی تصادفات جرحی و فوتی را دارند.
در ادامه، رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ به بررسی آمار تصادفات نوروزی پرداخت و گفت: در بازه اجرای طرح نوروزی از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴، مناطق ۱۲ و ۱۹ شهرداری تهران بیشترین آمار تصادفات منجر به فوت در صحنه را ثبت کردند و بهعنوان ناایمن ترین مناطق پایتخت در این ایام شناخته شدند.
وی ادامه داد: ۹۱ درصد تصادفات در ساعات تاریکی هوا رخ داده و ۴۸ درصد حوادث فوتی مربوط به موتورسواران بوده است. همچنین، ۳۰ درصد از فوتیهای نوروز امسال، جوانان زیر ۲۰ ساله بودهاند؛ آماری نگرانکننده که نشان از نیاز جدی به آموزش و نظارت بیشتر دارد.
سرهنگ زینیوند در خصوص راهبردهای سال ۱۴۰۴ پلیس راهور تهران بزرگ برای کاهش تصادفات، به چهار محور اصلی اشاره کرد:
۱. پیگیری برای ارتقای ایمنی معابر و زیرساختهای ترافیکی
۲. پیگیری برای افزایش نظارت و اعمال قانون
۳. پیگیری برای آموزش و فرهنگسازی
۴. پیگیری برای همکاری بیشتر بینسازمانی و جلب مشارکت نهادهای مرتبط
زینی وند ابراز امیدواری کرد در صورت اجرای این طرح ها، شاهد بهبود در ایمنی معابر پایتخت خواهیم بود.
وی همچنین به اهمیت روانسازی ترافیک و تسهیل تردد شهروندان اشاره کرد و گفت: پروژههای مختلفی برای تکمیل دسترسیهای بزرگراهی و تقاطعهای نیمهتمام تعریف شدهاند که با بهرهبرداری از آنها، زمان سفر کاهش یافته و در مصرف سوخت نیز صرفهجویی خواهد شد.
در پایان، سرهنگ زینیوند به پروژه بزرگراهی در گره ترافیکی میدان فتح اشاره کرد و گفت: احداث شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) در دستور کار است و با ایجاد دسترسی جدید از بزرگراه فتح به سمت میدان آزادی، گره ترافیکی این منطقه بهزودی برطرف خواهد شد. در حال حاضر، بخش غربی رینگ میدان فتح با محدودیت ترافیکی همراه است تا عملیات اجرایی با سرعت بیشتری پیش برود.
ارسال نظر