English

رئیس قوه قضائیه:

۲۰۰ مورد زمینه‌ها و گلوگاه های فساد در کشور شناسایی شده است

محسنی اژه ای، رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: ۲۰۰ مورد زمینه‌ها و گلوگاه های فساد در کشور شناسایی شده است که برای اصلاح و رفع، به معاونت ها معرفی شده است.

۲۰۰ مورد زمینه‌ها و گلوگاه های فساد در کشور شناسایی شده است
به گزارش خبرگزاری موج

، حجت‌الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای روز دوشنبه در جمع دانشجویان دانشگاه‌های استان همدان با ابراز خوشحالی از حضور در جمع دانشجویان در استان همدان که به سرزمین علم و مجاهدت معروف است، افزود: باید توجه داشت به جز موارد خاص، قانون اجازه انتشار پرونده جرم، اسم بردن و نشان دادن عکس مجرم را نمی‌دهد.

وی ادامه داد: تاکنون با همه پرونده‌هایی که دادستان کل کشور برای علنی کردن معرفی کرده است، با آنها موافقت کردم.

حجت الاسلام و المسلمین اژه ای با اشاره به خواست دانشجویان در زمینه برخورد با فساد،گفت: همه پرونده مربوط به جرائم و برخی از پرونده تخلفات باید در قوه قصاییه بررسی شود اما باید بدانیم بین متخلف و مجرم تفاوت است‌.

وی با اشاره به صحبت یکی از دانشجویان با موضوع تبرئه اکبر طبری گفت: طبری تبرئه نشده است و پرونده‌هایی که شاخه به شاخه می‌شود موجب طولانی شدن روند کار می‌شود.

رییس قوه قضائیه همچنین گفت: یکی از موارد مهم امروز ما، بیان صحبت‌ها به شکل مستند و مستدل است، باید بدانیم انتقادات را بر اساس چه ادبیاتی مطرح کنیم تا مشکلات برطرف شود.

حجت الاسلام و المسلمین اژه ای با بیان اینکه انتقادات دانشجویان شیرین و شنیدنی است، افزود: البته باید بررسی شود در برنامه‌های اینچنینی مسایل و مشکلات یا کوتاهی‌های دستگاه قضایی عنوان شود و از بیان کردن مواردی که مربوط به قوه قضاییه نیست پرهیز شود.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: تلاش شده تا کیفیت آموزشی را در حوزه حقوقی و قضایی افزایش دهیم و استعدادهای این حوزه را شناسایی کردیم.

رییس قوه قضاییه در پاسخ به سوالات دانشجویان مبنی بر مقابله با تخلفات کارکنان دستگاه قضایی با تاکید بر این موضوع، همچنین گفت: امروز برخی از وکلا درآمدهایی دارند که از من که رییس قوه قضاییه هستم بیشتر است و در یک پرونده به اندازه همه حقوقی که من تاکنون گرفته ام بیشتر است،مواردی بوده که یک وکیل در یک پرونده ۵۰ میلیارد تومان حق داوری گرفته است.

حجت الاسلام و المسلمین اژه ای گفت: ۲۰۰ مورد زمینه‌ها و گلوگاه های فساد در کشور شناسایی شده است که برای اصلاح و رفع، به معاونت ها معرفی شده است.

وی اضافه کرد: تا وقتی که کرم در درخت باشد باید آن شاخه درخت را قطع کنیم وگرنه کل درخت را فرا می گیرد و در نهایت مجبور می‌شویم آن را قطع کنیم.

رییس دستگاه عدلیه همچنین گفت: در قانون جوانی جمعیت و واگذاری تسهیلات با تخلفات بانکی برخورد می شود.

رییس قوه قضاییه با بیان اینکه همه باید برای پیشبرد شعار سال تلاش کنیم،گفت: امسال برای تحقق شعار سال، هفت دستور کار و تکلیف تعیین شده است.

وی با بیان اینکه فساد با خطا باید جدا شود،افزود: رشوه دادن جرم و گناه است اما مقصرتر از آن رشوه بگیران و افرادی هستند که کار را طولانی می‌کنند تا مراجعه کننده مجبور به پرداخت رشوه کند.

وی با بیان اینکه دانشجویان امروز مدیران آینده هستند،اظهار کرد: با همه وجود از مشارکت دانشگاه‌ها و دانشجویان برای کمک به دستگاه قضایی استقبال می‌کنیم.

مشارکت دانشجویان در برپایی کرسی های آزاداندیشی

حجت الاسلام و المسلمین اژه ای خاطرنشان کرد: بخشی از کرسی‌های آزاد اندیشی باید توسط دانشجویان راه‌اندازی شود.

رییس دستگاه عدلیه همچنین در مورد فعالیت های برخی افراد مشهور در فضای مجازی نیز و اقدامات هنجار شکن آنان که از سوی دانشجویان مورد بحث قرار گرفت نیز گفت: دادستانی کل کشور فعالیت این گونه افراد را رصد می کنند و در صورت نیاز موارد پیگیری می شود، البته نمی توان به هر بهانه ای همه را مورد تعقیب قرار داد و به زندان انداخت.

رییس قوه قضاییه در ادامه با محکوم ساختن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه،گفت: واژه ها در رابطه با جنایات صهیونیست ها در غزه و فلسطین کم می آورد، حتی حیوانات نیز این کارها را انجام نمی دهند.

وی اظهار کرد: ادعای تمدنی مدعیان حقوق بشر فرو ریخته است و آنها در برابر اتفاقات و جنایات علیه بشریت ساکت است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه